alltså

våran blogg som vi har från globen måste ju faktiskt hållas en aning seriös och som ni som känner mig troligen vet så kan detta vara lite svårt för mig då jag emellanåt kan rankas som en av de mest oseriösa människorna på denna jord. Det jag egentligen vill skriva i bloggen är ett litet referat från framridningen och dess ölutbud, typ en provsmak av öl. Sedan vill jag även skriva en lista på vad jag helst vill ska hända i globen och det är:
1. Någon rider fram naken på framridningen (gärna Malin Bayard) och jag är den enda som lyckas fota.
2. RGB får syn på en shetlandsponny, goes banana, ber om att få provrida och galopperar sedan runt som en galning och skriker galna saker. Erbjuder sedan ägarna 200 000 kr.
3. Någon rider en älg i hoppklassen. Vore högst fascinerande!
Och sist men inte minst så vill jag att en rolig händelse som faktiskt har inträffat ska inträffa igen för det var nämligen så att typ för förra året så åt vi pizza och jag fick musslor på min fast jag inte bett om det, åt upp hela utom den biten och fick en ny pizza! Som jag inte orkade äta så jag tog med den in i globen och placerade den lite fint på framhoppningen, på marken alltså. Tycker att det här kan vara en av dom bästa idéerna någonsin för det var bara så otroligt kul att tänka på hur förvånade ryttarna skulle bli när det låg en hel pizza på marken. Höhöhöhö nu ska jag dricka julmust och äta typ 1 miljon pepparkakor och snacka lite med nån av mina polare här back in the journalistrum.

Nu så

tycker jag att ni ska läsa det här istället´:
http://www.hastmagasinet.com/newsItem.aspx?id=41383

för jag har inte tid med att skriva här när jag är så himla busy girl and all i globen. Tiden går fascinerande fort här alltså, har knappt hunnit äta eller pissa på hela dan och först nu kollade jag på klockan och insåg att det kanske är dags att sova så ska nog dra hem om ett tag för sen ska jag va tillbaka här kl. 8 för då ska Jobe och jag meatas och äta frukost på globenhotellet. Jag älskar den här helgen helt galet mkt!

så coolt

Igår gick jag in på Carolina Gynnings blogg bara för att hon ska rida i globen och för att jag såg henne på buffers i söndags och tänkte att hon kanske nämnt mig. Men det hade hon inte men istället såg jag en bild som såg ut som Sarre Snarre S och jag tänkte att det är Lykke Li och shit vad hon och Sarre är lika! Men sen såg jag att även Jockeyn från Argentina var med (hur hinner han ens duscha av sig hästlukten för att gå på event?) och insåg att det verkligen var Sassa på bilden! Så coolt! Känns som Sara nästan är känd nu! SKa träffa henne på lördag och då ska jag be henne berätta om den gången hon pratade med Albin Ekdahl :) Spännande

Läste

att när barn typ är två år så har de lika lätt för att ta in och lära sig musik som de har för att lära sig att prata och jag insåg precis i den stunden att mina framtida barn kommer ha ett ganska spektakulärt schema, de kommer alltså lära sig att spela piano och fiol samtidigt som de lär sig prata, de kommer kunna spela flera Mozart-stycken innan de ens kan gå typ och jag ser framför mig hur dom underhåller mina gäster och jag ska ha en stor sal där jag kan ha bal medans barnen/barnet spelar. Men viktigt är att barnen senast vid tre års ålder börjar spela golf, Tiger Woods började vid två men se hur det gick för honom liksom, vill ju inte ha barn med sexmissbruk. Och sen så ska barnen spela tennis och vara med i slalomklubbar och gå på dans och sist men inte minst ska dom självklart rida! Och när dom fyller tio och får börja tävla sm så kommer jag ha sparat ihop några miljoner att köpa ponnys för :) Tyvärr kommer dom inte ha tid att rida så mkt eftersom dom går på massa andra sporter och är med i olika körer och operor mm men det gör inget för jag kommer helt enkelt rida mellan tävlingarna så behöver dom bara hoppa upp sen och styra runt. Förresten så är ett av mina barn ett underbarn på att spela schack så det barnet är med i olika turneringar över hela världen och blir känd genom youtube för sina geniala drag. Och vad tror ni om konståkning då? Kanske man kan klämma in nånstans för det är rätt coolt!

Det här är typ mina framtida kids (förrutom att dom inte är asiater då), jag är världens stoltaste mamma:


Men på sistone har det känts som att jag hamnat i klimakteriet, har kallsvettats onormalt mycket och så där så det kanske inte blir några barn alls. Och det kanske egentligen är lika bra för när man läser det här över så inser man att det kanske inte riktigt är så hälsosamt hihihihi

Halå

Jag har precis varit och skrivit prov som gick typ bättre än förväntat men jag pluggade verkligen typ en hundradel av vad jag borde gjort. Jag är världens största idiot!! Men nu ska jag packa alla mina grejer som jag måste ha med till globen, tror jag måste ta en rullväska, är ju så himla mycket sladdar hit och dit och kameror och datorer mm. Kommer typ förbränna 3000 kalorier bara på att ta mig ner till tåget... Ska plugga lite till idag tänkte jag för från och med imorrn är jag sjukligt busy i globen, längtar som bara den!! Och efter den här helgen är det jul på riktigt :D Fast jag har tjuvstartat, lyssnar på min julspellista på ipoden hela tiden! Häromkvällen var jag ute och gick i skogen och det var snö på träden och så lyssnade jag på julmusik och tog små glädjeskutt hela tiden. Älskar julen mer än något!! Och som jag tjatar om varje år så är jag världens bästa julfirare! Någon som vill att jag listar min favoritjulmusik?? Kan även tänka mig att lotta ut en jultröja som jag stickar själv men då måste ni som vill tävla om den skriva en motivering (som rimmar som ett julrim). Varsågoda och sätt fart så lovar jag att börja sticka!


Så här vill jag att granen ska se ut!

minnen

Måste bara berätta att Jempa och jag var uppe på Veda i helgen och kollade på Buffers! Veda är alltså ridklubben vi hängde på HELA tiden i typ 4 år. Vi åkte dit efter skolan och åkte hem igen vid typ nio och på helgerna var vi där typ dygnet runt. Vi hade stört kul i allafall, typ bästa tiden i livet!! Träffade i allafall en del människor från vår gamla stallmaffia, bland det första som hände var att Lexie säger Tja Lorre! Höhöhöhöhöhö hur mkt old school(stable) är det liksom? Kände mig i allafall ytterst hemma och nästan som att jag fortfarande ägde stället hehe. Men pallade dock inte att gå raka vägen in i cafeterian och ta något utan att betala. Var i allafall kul att se kändisarna som ska rida i globen (dom var där och "provtävlade"). Missade tyvärr Carolina Gynning men alltså den bästa av alla är han Musse, jag var nog inte den enda som trodde att jag skulle få hjärtstillestånd när han galopperade runt som en GALNING och hoppade hinder i värsta obalansen. Fattar ej hur han vågar. Andra notiser från buffers är att jag verkligen inte fattar hur man fortfarande orkar rida när man har en värdelös häst och inte ett piss händer på typ 10 år? Alltså älskar man sin häst så mkt att man pallar att lägga ner flera timmar varje dag i stallet och betala typ 10 lax i månaden? Även fast hästen aldrig någonsin kommer hoppa högre än 90 cm? Har alltid tyckt att det är fascinerande och ganska avundsvärt när kärleken/vänskapen till sin häst är så stark att det inte spelar någon roll om hästen är bra på något! Något som också är avundsvärt är de människor som rider i samma hjälm  och utrustning som på 90-talet, en del gamla vrk:are såg ut precis som jag minns att dom gjorde när jag var 10. Det är ju verkligen assoft att dom bryr sig så lite och kanske lägger pengarna på viktigare saker som typ träning mm och det är ju inte med snygg utrustning man vinner. Även fast jag anser det vara en av dom största anledningen till varför man rider :) Jag minns faktiskt en ganska rolig sak nu och det är när jag åkte ut på vischan för att tävla och alla såg ut som lodisar (utom jag då) och jag red runt hela tiden och tänkte att shit jag kommer vinna!!! Jag var faktiskt så upptagen av hur otroligt snyggt jag och min häst var stylade och hur otroligt asasnygg min nya italienska kavaj med ljusblå krage var att jag inte hann tänka på annat och glömde typ bort att hoppa fram och sen gick det skit inne på banan och nån lodisryttare som verkade ha ärvt sina ridkläder från någon avlägsen släkting från Litauen vann. Så det kan gå när man är en idiot hihi

alltså shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeet

vad det är kallt ute! Det blåser så sjukt kallt ute att jag typ förfryser mina kinder bara jag går ut. Idag sitter jag hemma och pluggar MASSOR! Vill vara klar innan globen-helgen och inte ha det hängande över mig och dessutom har jag prov imorrn. Fast det har jag inte börjat träna till och känner att det kanske inte heller komma bli så mycket träning höhöhö. Pappa och jag var på Ikea imorse för han skulle köpa två sängar att ha på Åland. Det tog bara 20 minuter att köra dit vilket är helt sjukt snabbt tycker jag!!! Vi trodde typ att det skulle ta 40 så vi var där jättetidigt men det finns som tur var kaffe och kanelbulle för 5 spänn i cafeterian som öppnar tidigare. Sjukt att det är så billigt men antar att Ingvar har tänkt ut det där på nåt smart sätt så att dom ändå går plus, han verkar inte vara typen som gillar att gå back. Sen så ville min pappa överraskande nog inte gå in på lagret direkt utan tyckte att vi skulle gå igenom alla avdelningar när vi ändå var där. Jippie tänkte jag som älskar att gå på Ikea. Tyvärr så hann jag knappt se någonting för vi gick i TURBOFART igenom hela varuhuset på max 10 min. Att välja säng var inte heller så svårt för pappa tog helt enkelt reda på vilken säng som var dyrast och så tog vi den. Jag försökte få honom att välja den billigaste sängen på hela stället (man vill ju inte behöva bo på gatan) men pappa menar på att dyrast alltid är bäst och när han bestämt sig för något så blir det så. Det är det som är lite konstigt med min far att han gillar egentligen inte att handla så mkt, eller han gör sällan det men när han väl ska köpa något och har bestämt sig så kvittar det vad det kostar. Synd att jag inte ärvt mer av detta men jag älskar ju att shoppa skitsaker på loppis :)

Fy f*n

vad Petter e grym! Och sexig!


Har kollat på lite klipp från Så mycket bättre (varför har jag inte sett det tidigare???) och Petter är ju sjukt musikalisk! Alla är det!! Älskar september och ÄLSKAR Plura! Och Tomas Di leva. Så himla dumt att jag inte tittat på det här!!
Det här var grymt bra:

Plugghästen

nu ska jag plugga, ska bli jättekul förrutom att jag måste läsa till ett prov jag ska skriva på onsdag och det suger att bara sitta och läsa och läsa i en bok. Men det positiva är att jag får skriva på onsdag istället för fredag för på torsdag startar det, STOCKHOLM HORSE SHOW AKA GLOBEN!!

Den sorgligaste låten jag vet

Den här låten spelades på en blogg om en liten flicka som dött i leukemi. Så otroligt sorgligt och jag grät floder!


Loser!

Det är nog faktiskt så att jag nog är en människa som saknar mål i livet, jag har i allafall inget klart mål som jag vill uppnå. Men hur många har egentligen det? Det måste ju finnas fler än jag som inte har en aning om vad man vill jobba med eller göra i livet? Sen skulle det ju självklart underlätta om man hade delmål att uppnå på vägen. Det här med delmål och slutmål är jag annars ganska familiar with, jobbade väldigt mkt med det back in the days när jag tränade för Haking. Först gjorde det mig väldigt motiverad men det slutade alltid på samma sätt, i besvikelse! Jag är allt för van vid känslan av att det liksom känns skitbra på kanske ett prov och man bara YES det här blir alla rätt och sen får man tillbaka provet och en kalldusch när man ser att det inte alls gick så bra som man trodde. Känslan av vinst när Malin och jag joggar in i mål efter en orientering och inga andra syns till förrutom lärarna och mitt i allt flåsande flåsar man fram: -Vi är först!!! Och sedan den ännu mer bekanta känslan när lärarna svarar att alla andra är inne och duschar. FÖRLUST! Och det svider! Så de senaste åren har jag jobbat på andra sätt nämligen genom att inte ha några mål eller krav på mig själv för att på det sättet undvika den hemska hemska känslan av förlust, misslyckande. Men så kan man inte heller leva, man måste våga chansa och satsa för att kunna lyckas och på vägen mot att lyckas är det oundvikligt att inte misslyckas lite granna. Man måste misslyckas lite granna för att lyckas på samma sätt som man måste vara olycklig för att kunna vara helt lycklig. Om man inte har känt känslan av att misslyckas kan man ju inte heller veta den totala känslan av att lyckas! MOTGÅNGAR FÖDER MEDGÅNGAR! Jag gick igenom en tuff period i mitt liv och jag trodde ärligt inte att det fanns någon väg ut ur det men jag motbevisade mig själv och klarade av det och det har bara gjort mig starkare och det tror jag att alla motgångar gör hur hemska och förfärliga motgångar det än är man möter!
Även om jag saknar mål så finns det något jag inte saknar och det är drömmar! Dom har jag så gott om att jag gärna delar med mig :) Men att drömma är långt ifrån att lyckas men för mig är det i allafall viktigt för om man inte ens drömmer om att lyckas, ja hur ska det då gå? Sedan ska man bara få drömmarna att bli verklighet.
Jag har drömt om samma sak hela livet, sex bokstäver (tyvärr inte så enkelt som KÄRLEK) ja nu vet flera av er (iallafall malin) vad det är för ord jag är ute efter = PENGAR. Inte ur ett gold digger-perspektiv utan egna pengar, som jag själv har tjänat. Varför vet jag inte riktigt men jag har alltid velat vara självständig och fri och det är vad pengar ger! Frihet och självständighet! Men min mor påminner mig alltid om att man måste vara realistisk och mina drömmar är alltid orealistiska och då tycker mamma att jag måste satsa på något som är möjligt men alltså det är FEL!!! För om man inte ens vågar prova på att förverkliga sina drömmar så kommer de defenitivt inte bli förverkligade! Och då ska man leva med det resten av livet, att det fanns något man så gärna ville göra och drömde om men man var för feg för att ens våga pröva?! Hemsk tanke! Så ja gott folk nu ska jag berätta vad min största dröm är (förrutom pengarna höhö) det är nämligen att skriva böcker. Och det får vara hur orealistiskt det vill i andras ögon men det är min dröm. Det hör visserligen inte ihop så bra med pengarna men hellre gör jag något som gör mig lycklig. Och att tjäna pengar kan jag göra på annat håll, jag kan lukta mig till pengar hehe skämt åsido men det är en dröm jag aldrig kommer sluta drömma om. Ett bankvalv fullt med pengar att bada i :)


Jag dör!!!!!!

Ööööh alltså jag orkar inte! Min mamma kom precis hem och går fram som en ångvält här hemma från rum till rum och klagar på än det ena än det andra. Hur fint vi än tycker att vi har städat så räcker det inte till för mammor har värsta laserblicken och ser ALLT som inte står där det ska eller är det minsta smutsigt. Varför måste vi kvinnor vara så här total dominerande i hemmet? Jag inser ju att det här är ett öde jag själv går till möte, det är oundvikligt att vara kvinna och inte styra i hemmet som den värsta diktatorn! Men just nu är jag tredjeklassens invånare som inte har ett dugg att säga till om och jag vill leva i ett demokratiskt hem! Tills jag själv får vara diktatorn och styra med järnhand höhöhöhöhöhöhöhhöhöhö

Jag e

På en tråkig lektion och sen ska jag hem och fortsätta plugga :( men det är FREDAG!! Och jag ska köpa en kjol idag :D och så ska jag till gymmet, in till stan för min brorsa ska bjuda på mat och sen ska jag till Djursholms ridklubb och dricka black tower <3 Josse sa att tegel stod på schemat och tegel med Jo plus fler drk:are kan man ju inte tacka nej till :) Vill spola tillbaka tiden typ två år. Kände mig cool då och t.om lite eftertraktad. Visserligen bara av en person men det är bättre än noll!! Kanske min nya kjol gör underverk?!

there´s nothing worse than feeling like a ghost

Allså igår var verkligen ingen bra dag, jobbade hela dagen och det var högljutt, tjafsigt och allmänt uttröttande faktiskt och sen så skulle jag in till stan direkt på en visning och det tog typ 2 timmar från väsby *snark*. Körde fel och fick köra hela sveavägen, över stureplan och upp igen suck suck suck. Ville bara dö då! Men det fanns nog ändå två höjdpunkter: 1. Vi tränade luciasånger och jag älskar lucia- och julsånger! 2. Badade badkar i 1,5 timme tills min hud var skrynklig.
Förresten så är det bästa som händer i mitt liv just nu när jag äter en apelsin. Det kan tolkas på två sätt, antingen som att mitt liv suger eller som att det är väldigt väldigt goda apelsiner.



Upptagen


Bröllop liksom!!! oooooh jag älskar den brittiska kungafamiljen!!





Älskar också Kate, hon är typ nya Diana. Lite avundsjuk bara för jag vill också gå i såna där hattar


mvg

Har precis gjort massvis med jobbiga skoluppgifter och känner mig nöjd faktiskt! Mitt mål är att bli klar med alla uppgifter jag har fram till jul i två av mina kurser så jag inte behöver oroa mig sen. Kommer ha nog att göra med matten som jag just nu ligger vääääldigt mkt efter med. Snart ska jag i allafall åka och jobba och det känns sjukt bra, mår så sjukt mycket bättre av att jobba än att bara gå runt och göra helt oviktiga saker. Igår var ju en väldigt lång dag men också väldigt rolig för jag hade gympalektioner som var roliga, fick även höra att jag var bästa idrottsläraren eftersom jag lät barnen välja någon dom skulle vara i par med själva. Ibland är det så lätt att bli populär! När jag skulle äta så hände en väldigt fin sak som typ blev höjdpunkten på dagen, det var nämligen en pygméliten sexåring som sa till mig i maten: - fröken du kan sitta här! Och sen tog han ner stolen åt mig och drog ut den. Världens minsta gentleman typ! Sen så var det bara tre barn kvar efter fem så vi hade pingisturnering och åt rulltårta = SOFT liksom!! Och sen efter matten hade Nils W en överraskning till mig som var att han hade laddat ner senaste gossip girl-avsnittet!! Kom då på att jag nästan helt glömt bort det under dagen. Bra avsnitt och viktigt viktigt viktigt men alltså tycker ändå att det liksom kunde gjorts mycket bättre!
Ska diskutera det här med både Crille och Kajsa sen och höra vad dom tycker :) Måste nog även höra med Jullan som tydligen är en vapendragare <3


Såg på fotbollsgalan häromdagen

och jag tror att jag älskar Zlatan lite granna. En sak som är väldigt sann som Peter Jihde sagt är att när Zlatan ler så ler hela Sverige.

Men gillar inte honom på planen, mest för att jag aldrig gillat något av dom lagen han spelat i.
Såg en skitsnygg kille också, Alexander Gerndt


Han är med i landslagstruppen nu så tror att det här är min nya Anders svensson *fnittrar*

fyyyyyyy fan vad bra det går just nu alltså!

okej man ska inte sälja skinnet förrän björnen är skjuten men alltså om två veckor är det globen!! Bästa helgen på hela året!! Har tyckt det sen det året jag fick följa med Jempa och Erika dit första gången. Backstage liksom! Måste se om jag har några bilder från det året (minns även lite videos) men alltså det här året blir ännu bättre! Hade först tänkt att skita i globen men ju närmare man kommer desto mer känner man längtan dit, ibland kan jag känna nån lukt som luktar precis som i globen och känna hur hela min kropp blir glad :) Sjukt nördy jag är men alltså det är så jäkla schyst att hänga där alltså, starta med hotellfrukost, hänga runt backstage hela dagen, gå runt och socialisera och sedan sitta på läktaren och dricka vin under kvällsshowen och sen dra vidare till baren som är helt smockfull med alla möjliga sorters hästmänniskor. Kan inte riktigt beskriva det men det är så jäkla bra stämning alltså! Och så får man julkänslor!! Och ännu roligare är det att skriva därifrån och i år verkar det som att vi kommer kunna skriva riktigt bra!! Men som sagt allt kan ju skita sig också men tror att vi skapade rätt bra relationer med dom andra i pressrummet förra året :) 
Hoppas bara att min matte går lika bra nu, måste äta ännu mer extravitaminer för den här (h)järnbristen börjar verkligen bli ett problem!


RGB kommer i år igen <3


shit

vilket sjukt dåligt väder det är idag! Men egentligen så bekommer det mig inte så värst mkt. Idag jobbar jag till halv tre, har mattelektioner med treorna där vi tränar på multiplikationstabeller = väldigt bra för mig som aldrig lärt mig dom. Har verkligen en del brister i min grundutbildning höhö. Sen ska jag in till stan för att faxa en sak och sen ska jag tillbaka till Täby och gå på mattestuga. Och efter det ska jag till gymmet på core bosu :) Har inte tränat på typ två veckor så kommer bli jooooobbiiiiigt värre!!! Och imorrn så ska jag jobba värsta mega mkt, 8-18.00 wooooohoooo pengaaaaaaar, jag är riiiiiiik som ett troll!! Men dagen kommer bli jobbig för jag har mattelektion mellan 18-20.00 så kommer typ dö sen eller nåt i den stilen.
Men tisdagar är ändå dagen med stort D för då kommer nya gossip girl-avsnittet ut och jag längtar som en galning :D
Det positiva med att jobba är att jag slipper all tråkig fritid, det funkar ju liksom inte i längden att inte göra ett PISS! Så jäkla tråkigt och deprimerande och min hjärna blir typ tokig!
Igår var jag förresten på lägenhetsvisningar, och så var jag förbi på Djursholms RK och hängde lite snabbt med Jobe <3 Hittade en lägenhet jag gillade men den kommer bli för dyr fast hela lägenheten behövde renoveras, typ riva ut allt. Men det är min dröm att renovera en lägenhet och få den precis som man vill ha den! Crilleboy följde med mig och det var ju fint fast jag skulle ibland kunna mörda honom (inte igår men andra dagar). Hej då
 

Helluuuu

Känner mig lite mindre bitter nu fast fortfarande så är det skitväder ute!! Fast jag är i allafall lite uppklädd och på väg til stan. Ska nämligen på diplomering för min brorsa som typ blev klar på handels i våras. Kommer säkert bli kul, ska inte förvänta mig för mkt bara :) men niklas kommer säkert va superstilig så ser lite framemot det. Och nu har hann snart bara 4,5 år kvar med plugg :) älskar mitt liv på KOMVUX puss

FY FAN!!

Alltså när jag gick ut idag så var vår gata som en spolad isbana. Det var BARA blankis och nästan helt omöjligt att ta sig fram men när jag väl klarat det så gick det att gå (på väg till tåget) men vid nästa backe såg det ännu värre ut och det är ju inte så kul att gå uppför en isbacke. Jag tänkte verkligen att det här hår inte och ville lägga mig ner och dö. Men jag kunde ju ändå inte gå hem eftersom det såg likadant ut där... Så till slut tog jag mig fram men missade tåget och allt pissigt regn har gjort min jacka helt blöt och våt dunjacka stinker snart blöt hund. Varför varför bor folk i det här landet? Som att det inte skulle räcka med att man går upp fem kg varenda höst för att det inte finns nåt annat att göra än att ligga inne och äta godis!? Så ska man behöva bryta ryggen så fort man går ut och stinka blöt hund!?!? Tack och lov att inte sossarna vann valet, det hade ju verkligen varit droppen! Va fet, lukta blöt hund och ha Mona Sahlin som statsminister NEJ TACK

Plågsamt

Alltså måste bara berätta att när jag åkte till Åland i tisdagskväll var det storm ute, eckerölinjen var liksom inställd pga hårt väder men. Vi tog viking line som gick. Kändes typ som att vi låg ner i slagsida ibland och emellanåt flög vi i luften och hela magen kittlade. Tyvärr inte på ett positivt sätt.. önskar verkligen att jag kunde skriva att jag klarade mig utmärkt, oberörd av sjön som den sjöman man är (sjökapten tom) men alltså jag mådde SÅ illa och efter typ en kvart var det jag som sprang till toan och spydde. Pain alltså! Sen gick jag upp på däck och mådde genast bättre för det var så jäkla coolt att stå där uppe i det galna vädret och det var et äventyr i sig att bara ta sig fram till relingen, fast dit fick man inte gå pga fara men jag är ung, dum och sugen på äventyr så självklart kunde jag inte hålla mig :)

jag är astrött

på mitt liv alltså!! Fast jag är på Åland just nu and it's great :D Ska nog roa mig på stora staden nu och sen så ska jag träffa Kajsa <3 Kanske borde äta en glass också för glassen här äger fett!!!

Life is tough. Get a helmut!

Jag kan verkligen inte hålla mig härifrån. Inte för att jag har nåt speciellt att berätta. Faktiskt så har min dag upptagits av tankar på ytterst få saker men det är så det är för en drömande flicka som har bevittnat en väldigt viktig händelse i gg. Banbrytande skulle jag kalla det! Fast har iaktagit två saker till idag (bortsett från vädret som är oundvikligt): Pressbyrån har börjat sälja lussebullar!! Lukten gör mig galen, vill bara ha jul, lussekatter och julmust!! Var och köpte kläder med min pappa och ville gå bananas på ralph lauren avdelningen. Ibland är killkläder så mkt roligare än tjejkläder! Mannen som jobbade hade brallar i gammalridbyxform, klassiska jodhpurs och en fett snygg rutig kavaj med en sån där näsduk stoppad i fickan. Jag kunde ju inte mer än avguda marken han gick på. Men han var typ femtio så om någon av mina manliga beundrare läser så behöver ni inte känna er oroliga! Nu är jag i allafall säker på en sak: att jag är trött och spyfärdig på att gå runt med dåligt självförtroende (som jag helt plötsligt fick ett slag av för några veckor sen). Livet e för kort och jag är för underbar för att hindras av sånt! Stackars folk som missar att få träffa på mig för att jag stannar inne! Måste tänka osjälviskt här. Så bye bye till dåligt självförtroende, may you rest in peace. 4-EVER!! Och till sånt som medför att jag kände så här säger jag bara att allt är väldigt mkt inte samma sak längre och jag kommer försöka göra mig imun mot det här. Hej då Sweden

Lo doesn't live here anymore

Egentligen så ska jag inte skriva någonting, hade faktiskt tänkt mig att den här bloggen ska döööö men något helt fantastiskt har hänt mig idag som jag vill berätta om!!!!!! Såg nämligen senaste avsnittet av GG idag (crille kommer döda mig) och det var helt fucking amazing!!!! Är helt besatt, jag vet men det alltså jag grät verkligen riktiga tårar och till skillnad mot scenen på tågstationen så var det inte sorgetårar utan GLÄDJEtårar!!! Underbaraste scenen någonsin tyyyyyyyyyp! Så himla vackert att jag t.om dog lite granna.
Och Nate var skitsnygg i det här avsnittet när dom var på balett. Gillar inte Nates fattigmans look, han ska se rik ut punkt slut!
The Lovely Queen

A Nate and Juliet Pic

Om två timmar ska jag dra utomlands. Ska bli så himla skoj alltså!!

saturday night fever

Jag har precis varit och tänt ljus i minneslunden för Moja (min mormor som kallades så eftersom min brorsa inte kunde säga mormor så jag har aldrig någonsin sagt mormor därför känns det konstigt att skriva det.) Jag lät några tårar trilla, jag tycker att det är coolt att visa känslor. Vi är ju inte så mkt för det här i Sverige kanske men det kändes i allafall skönt och det gör ju inget om andra ser. Det var väldigt mysigt i allafall och vi besökte nån till grav. Gillar den här högtiden mycket :)
Nu ska jag plugga matte i typ en timme = ambitiöst eftersom det är lördag! Sen ska jag belöna mig själv med att bada skumbad och dricka chai te och sen ska jag in till stan, dricka lite vin och laga värsta måltiden till Sarah B. Vi ska även gå på tegels halloweenfest ikväll. Jag har inte riktigt bestämt outfit. Med min livliga fantasi är det inte svårt att komma på något att vara utan snarare välja ut det bästa av alla roliga förslag.
Min lista än så länge:
Stekt ägg
Mexikansk man med sån där rund gitarr
Superhero-me (jag har designat min egen dress och outfit för att vara superhjälten Baby Lo)
En brud med blodstänk över hela klänningen (lite osäker på om jag vill förstöra min fina vita långklänning bara)
Marge Simpson
Stålmormor:


Blair Waldorf
Pickachu
Cruella De Ville
Rödluvan
Kanske lägger upp en bild sen när jag bestämt mig :)

Värsta värsta drömmen

Jag vaknade i morse, helt kallsvettig och illamående för jag drömde den värsta mardrömmen jag drömt på länge. Det kan ha varit massvis med drömmar för i princip ALLA jag känner var med, vänner, både nära och mindre nära, fiender, släktingar, familj, t.om typ nån tjejs (känner henne knappt) mamma och ja allt var helt galet! Har typ varit överallt i natt känns det som. Ett bra minne var i allafall när jag, Matilda, Kajsa och Fredrik åkte i Fredriks båt som i drömmen var värsta bananas båten som gick asasnabbt och allt var roligare än gröna lund! och matildas ex var t.om med och åkte efter oss i en annan båt. Haha!
Men till den hemska drömmen då, det var nämligen så att jag hade ett barn!!! Inte liksom väntade ett barn och var glad utan helt plötsligt så bara fanns det en baby i mitt liv! Jag vägrade röra barnet, ville gå till tegel och dricka öl men det gick ju inte så jag bara grät och grät och ville ha mitt liv tillbaka. Får rysningar nu när jag skriver om det. Så hemskt! Pappan till barnet verkade dock glad men jag var otröstlig. Till råga på allt bodde vi på en loppis! där satt jag bland gamla äckliga soffor och kände hur mitt liv tagits ifrån mig. Det kändes ju liksom inte ens som mitt barn!!! Näää nu kan jag inte skriva mer, det går kalla kårar i hela min kropp!
Har förresten drömt förrut att nisse och jag glömde vårt barn hemma hos några andra för han skulle ut och åka med en traktor och jag skulle till tegel. Hemska barn-mardrömmar alltså!
PS. Jag hatar inte barn, men vill inte heller gärna ha ett just nu och framförallt inte helt plötsligt, på fem röda liksom. DS.

Hej då

Idag åker två av mina mest trogna bloggläsare och vänner till Asien. Kommer sakna er jättemycket! Hoppas såklart att vi kommer ner och hälsar på sen men tills dess så saknar jag er :)

Igår hann jag med att göra flera saker och träffa flera människor jag blev glad av, först lektion med Johan och han är ju fin, sen gick jag hem till Sarah B och pratade om allt möjligt och sen gick jag vidare hem till Crille, han bjöd mig på middag (romantiskt) och vi kollade självklart på senaste Gossip Girl avsnittet och allt jag kan säga är: OH MY FUCKING GOD!!! Lite senare så bowlade vi några stycken, träffade t.ex. sarre snarre S som jag inte sett på läääääääänge och det var kul men jag suger på att bowla (fast Sassa tröstade mig och sa att bowla liksom inte är något för upper east siders). Santa vann, grattis! Sen gick vi vidare till tegel och drack öl och jag förfasade mig över hur hemskt det skulle vara om jag kommer hänga där på musikquiz varje torsdag resten av mitt liv. Ser mig själv som en 40 årig frånskild småbarnsmamma med white trashiga kläder och ja allt annat som är hemskt. Fast när jag tänker efter så är det omöjligt att se mig själv som en sån, cause it's not me liksom men jag kommer i allafall alltid förfasas över den typen av människor. 
Nu ska jag gå ut och gå, har fortfarande ont i halsen men pallar inte att sitta still längre, min kropp blir degig. Kyss

Kick-Ass

För några dagar sen såg jag och nisse kick-ass


Väldigt underhållande film!! Vill nästan se den igen! Blev även kär/sjukt impas av Hit-Girl, min nya idol. Här kommer coolaste scenen med henne:

citat, ordspråk

Jag vet inte om det helt har framgått hur otroligt förtjust och fascinerad jag är av ordspråk och citat. Jag kan läsa hela böcker med bara citat eller ordspråk. Kan inte riktigt sätta fingret på vad exakt det är jag gillar men som ett kaxigt och självsäkert citat skänker mig lite kaxighet och självsäkerhet, motivation liksom medans kloka citat (som jag uppskattar mest) bara är så otroligt kloka, jag blir imponerad och får själv mer insikt om ni fattar, saker och ting faller liksom på plats!
En man med mycket bra citat är Winston Churchill


"Courage is what it takes to stand up and speak; courage is also what it takes to sit down and listen."
“I am easily satisfied with the very best.”
"Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiams"


Mörker

Bara jag som tyckte att det aldrig blev ljust igår? Helt serri så var det ju typ kolsvart hela dagen! Gillar inte inte inte såna dagar även fast mörker kan vara lite mysigt ibland.

Onsdag

Känner mig så himla mkt bättre idag och har bara lite ont i halsen. Har  t.om haft orken att ta tag i lite grejer som har hängt över mig ett tag så nu slipper jag det *glad*. Egentligen är det sjukt det där när saker hänger över en, gnager inombords osv. och man vet att det enda sättet att slippa det är att bara GÖRA sakerna men ändå så gör man det inte och allt fortsätter vara jobbigt?! Ibland är man allt bra korkad...
Jag ska strax hem till Malibu för hon har bjudit mig och Santos på frukost. Melon mmmmmmmmm gott. Sen ska jag plugga lite och efter det ska jag på lägenhetsvisning på denna:


Rätt så liten men jag gillar den skarpt! Den har två STORA plus (i allafall i min värld):
1. Badkar
2. Ett smeg-kylskåp :D
Senare ikväll är det dags för något som alltid alltid alltid får mig på bra humör: Champions leauge!! Milan-Real Madrid och jag älskar Real <3

One missing piece

Gud Gud Gud vad jag avskyr att vara sjuk! Eller "sjuk" kanske snarare är vad jag är, har ju ingen feber men ändå så ont i halsen att jag finner det jobbigt att delta i livet utanför mitt hus. Står mest och glor i spegeln för att ta reda på om mina halsmandlar är svullna eller ej. Inte för att jag vet vad det spelar för roll, halsen kommer ju göra precis lika ont hur som. Mitt enda lilla nöje som jag verkligen såg framemot var att fixa i ordning en gammal lampskärm jag hade hemma, trodde jag i allafall för jag kan inte hitta den!!! T.om det lilla nöjet ska jag nekas! Och den lampskärmen var en ganska viktig del av mitt liv. Missing piece :( Som tur är kommer santa och mallan över med en mandarin strax :) kanske ska se på en film fast ska jag va helt ärlig så är det mandarinen jag är ute efter. Utnyttjare som man e!! Har sett förra veckans GG igen! Och är sjukt uppladdad för det som kom ut idag men Crille och jag väntar till torsdag med att titta. It's gonna be soooo freakin hot!!! Mellan chuck och Blair alltså, inte mellan mig and charles ;) även fast flera av er läsare säkert hoppats på att jag skulle få se Crille naken så att jag sedan kunde berätta för er så att ni kan Adda lite verklighet till era (våta) drömmar om Crille.

This sucks

Men jag har helt sjukt ont i halsen. Vaknade och kände något där men sen har det bara blivit värre och nu går mitt liv mest ut på att försöka att inte svälja då det gör pissont och så oroar jag mig för halsfluss. Men antagligen i onödan.. Något jag inte oroar mig för i onödan är mitt matteprov jag ska ha idag för det kommer gå käpprätt åt skogen. Men jag kommer igen så fort jag kan svälja igen :)

Sånt här njuter jag av