min absolut sista dag i skolan

man vill ju bara grina ihjäl sig.... har längtat efter den här dagen i halva mitt liv, minst. Varje år vid student-tider har jag drömt om den dagen det är min tur och nu vill jag helst bara gå tillbaka till skolan igen på måndag. Livet är hårt ibland.
Idag var i allafall sista dagen men vi var inte i skolan utan nere vid sjön. spelade kubb, var tvungen att bada med kläder på. vissa kanske tycker att det är äckligt att bada i vtuna sjön men det tycker inte jag och därför ska jag fortsätta med det :D Det var otroligt varmt för att vara maj, cirkus 17 grader. Är en hejare på att känna av vilken grad det är i vatten. Alla verkade ha bråttom hem men vi som var kvar hade en trevlig stund. Det finns faktiskt många jag tycker om i klassen även om jag aldrig tagit mig tid att göra det tidigare.
Spongan har också varit här och hjälpt mig baka muffins. Dom blev fina men jag hade ju såklart en del orealistiska förväntningar från början. Meningen var att dom skulle bli så nånting så här:
image43
Det såg ut som att ett dagis hade gått löst. Men när Spongan tog över toppingen blev det helklart bättre. Var spända! Pratade även en del gamla minnen. helt sjukt hur länge vi känt varandra!! Hoppas att man slipper bimbon nån gång... Snark!
Höll nästan på att börja grina idag i motionsspåret eftersom min älskade häst Munken dog idag. Förtränger dock det här tills vidare. När det är mer lämpligt att sörja ska jag göra det, just nu låtsas jag att allt är som vanligt. Längtar efter att galoppera helt galet på Munken.
Jaja imorrn ska jag upp tidigt för champagnefrukost. Ska begränsa intaget alkohol så att inget jobbigt inträffar. Att däcka eller att nån dör är väl typ det enda som kan förstöra morgondagen.
Kommer absolut förbereda mig för att gråta lite framförallt när jag säger adjö till Einar. För er som inte vet är han bibliotikarie och min bästa skolvän.



hehehe

det går alltid lika bra för sverige i eurovision <3 ett skämt?? Var i allafall hemma hos spoon vilket var fint, dom hade självklart massor av gamla grejer i kylen. mumma! ryssland var i allafall superduper bra! älskar bögmusik.

Är lite ledsen att det här är sista veckan i skolan. kommer dö.

Idag har jag lämnat min kära häst Killerbitch C i Arboga (ligger verkligen mitt ute i ingenstans). Hamnade dessutom helt sjukt fel och grät. Morsan and me utdelade en del hårda ord. Efter lite småbråk skriker jag: alltså jag måste spendera min sista skolhelg med hästar så du borde verkligen ha lite förståelse till att jag vill ta livet av mig!
Ibland behöver man verkligen påminna föräldrar om att livet suger, för dom verkar ha missat det totalt.

hejhopp

igår kom Jullan hem! underbart <3 Var glad över att se henne, Hon riktigt strålar av hälsa.
nu är det endast 1 vecka och 1 dag tills jag tar studenten! weeeeeeeeei
Har magsår efter matchen igår men allt blev ju precis som jag ville :D Var höll crille b hus? vi skulle liksom fira hade jag tänkte. Han borde gå ur lumpen.

Efter mötet med Julia så drog Flinta, Kotten och Hejkon Bee på äventyr.

Ska snart lägga upp en del porriga bilder jag har hittat, ska först dra och shoppa vilket gör mig totalt lycklig,

snark

är jättejätte trött. Stackars mig. Helgen var fin, jag pluggade massor :D Plugghäst som man är. I fredags hade jag en fin kväll på tegel, mallan var dock den enda som lyckades med lebb-fångning. Hon fick verkligen till det!
Hade lovat dom andra att laga scones/våfflor på morgonen vilket jag också gjorde. det var duktigt. Tommie Dee betalde. Sen låg alla och spydde och jag, Cissi, Malin och Tommie Dee var med varandra.
Har hittat ett hus som jag ska köpa. Me and the familly ska kolla in det nästa helg. Det finns stall OCH!!!!! det ligger jättenära täby c/tegel. Risken är att man bestämmer sig för att rida i berusat tillstånd när man kommer hem!?

fredag och jag tar studenten om 2 veckor!

har kommit fram till att jag lider av lite otur, men ännu mer tur :D
Här kommer några exempel:
Jag får punka (otur) konstigt nog löser sig allt eftersom tåget går precis då (tur)
Tappar min mobil (varför händer det alltid mig?) När jag kommer hem, väldigt nere får jag ett brev att en ny mobil finns att hämta på posten (väldig tur)
Lämnade mina skor ute igår kväll för att se om turen höll i sig, imorse hade det regnat, otur tänkte jag men insåg sen att någon tagit in skorna.
Tror verkligen att gud vill mig väl.

heeeeeeej

kul att det är så kallt ute :D och att alla lokaler i hela kommunen är uppbokade fram till jul! whatz up liksom!!??
Får helt enkelt ha en trevlig studdefest här hemma istället. Synd att våran tomt är så bergig att det inte ens finns plats för kubb/krocket. Men tur att man fyller år också :d Har då planerat följande:
Lördag 14:e Juni = Gröna Lund/grillning
Söndag 15:e Juni = min och bjärts gemensamma kubb/krocket-fest.
Jippie :D Funderar även på att bjuda in släkten (dom intresserade) på pokerkväll.

Cissi Spong har kommit hem, alla borde vara på sin vakt, hon är helt galeeeeeeeeen. Fick tillbaka min adde-tröja som jag glömde på nyår, den luktade kladdkakan som jag bakade då. Den blev iförsig helt misslyckad ändå eftersom jag tappade ut den i ugnen.

Har köpt en ny klänning, ser ut som något Barbie skulle ha på sig. Måste bjuda över lite vänner och se vad dom tycker. Ska också vara fenomenalt bra utklädd på Lördag :D:D:D

Saker att göra:
Borsta håret
Skaffa ett jobb


Hittade ett inlägg från min förra blogg (helt underbar) som jag tyckte var fint:

köpte en cd, lilla melodifestivalen 2003, med kareokee version!!!!!!!!!! FATTA LIKSOM ATT HALLO DEN KOSTADE 19,50!! Sjukt jävla fucking bra. ska lyssna på den nu.

Skivan är fortfarande lika bra det är det som är så crazy.

en galen lekpark

Idag var jag på lekparken. Det kom en supersöt minikille som började klättra i den jättestora klättergrejen vid midgård. Plötsligt börjar han grina och skriker: Jag kan inte komma ner, jag vågar inte.
Sa till Ebba (min babysitterkid) att hon måste gifta sig med honom, för det är så underbart mulligt med småkillar som vågar visa sig lite ocoola i sällskap med tjejer. I vilket fall kunde jag inte lämna honom där uppe utan är tvungen att klättra upp för att hjälpa till. Han vill absolut att jag ska bära honom ner vilket verkar rätt omöjligt. Han säger då bara: Men jag är 6 år!!! Med konstig betoning, vet inte vad han menade :S Vill han bli ihop eller??
Men ja han var ju så cute att jag tillslut lyckades bära honom hela vägen ner *stolt* Det var verkligen ett mission!
sen kommer i allafall en 2 m lång pappa med 4 ungar (rödlätta). Han lämnar alla spädisar på marken och ger sig upp i klätterställningen. Hans ungar börjar gråta när dom ser hur högt upp pappa är. 2 meters mannen tycker att det är kul, jag mår illa, får problem med hörseln. PLÖTSLIGT!!!! kommer "6-åringen" kutande som en galning från ingenstans och skriker: VÅGAR DU GÅ NER???
2 meters pappan svarar nej på skämt och helvetet brakar loss. Alla skriker hysteriskt, framförallt min 6-åriga pojkvän. Jag gör slut och går hem.  Älskar lekparkar

En annan historia jag hade tänkt att berätta, den är lite äldre än ovanstående. Den utspelar sig på 90-talet mellan helt vanliga 12-åringar och en kåt spanskalärare. Jullan och jag gick i samma skola och hade spanska ihop, den "väldigt" omtyckta läraren hette Ove och brukade alltid stå med en pekpinne som han slog sig med mellan benen med jämna mellanrum. För att bättra på sin image uttalade han också namn på ett väldigt speciellt och roligt sätt. Till Carro sa han alltid Carrrååååååååå vilket på den här tiden fick hela klassen att fnittra lite omoget (jag fnissar fortfarande). En lektion bestämde sig Julia och jag oss för att gömma oss bakom en rundbokhylla som stod i ett hörn. När dom andra lyckats bygga in oss bakom bokhyllan så kommer Ove in, håller en hel lektion, kan tänka mig att vi alla fnissade lite spec. jullan and me. När lektionen precis ska ta slut hoppar Jullan och jag fram, Suprise!!!
Ove tyckte inte att det var kul alls han föredrar att slå sig själv på k-organet med en pinne.
I vilket fall lärde jag känna Julia i Grindtorpsskolan. Jag var den coola tjejen i guldjacka eller nåt sånt och Jullan var den vindögda. Mohahahaha.

Snart kommer Julia och Cissi hem ska bli sjuuuuuukt kul
Här är planerna för sommaren och en del viktiga datum:
14:e Maj spoon fyller år och vi firar?
23:e Maj Min studdefest som blir lyckad
30:e Maj STUDENT
Det hela fortsätter med lite fler studenter veckan efter
14:e Juni jag fyller år och vill gå på grönan
15:e Juni Bjärt och jag har gemensamt krocket/kubb-party vid ängsan
resten av Juni spenderas med grillning, öl och förhoppningsvis min nya segelbåt :D:D Sen ska jag dra till kroatien, wiiiiiiiiie och sen drar favoritganget till fbo. Ser framemot att Jullan och Spongan ska med :D:D:D:D:D:D

Dagen D

Hej! Världens bästa bloggare är tillbaka :D SMAJL. Idag var jag på stadsvandring, kuuuuuuuul. Efter ca 60 min tappade jag bort klassen :( Dom bara försvann så jag fick gå egen vandring i butiker. Stockholm är världens vackraste stad
Åkte senare till Täby c där jag mötte några bekanta från Åland. Såg sedan Mallan och blev förvånad, glad, överraskad. Jempen, mallan och jag var i Kista, självklart fullt med turkar eftersom parkeringen dagen till ära var gratis = turkarna ringer till alla dom känner och berättar detta, alla turkar åker dit.

En annan rolig grej som hänt på msn (händer massor av kul där alltid :D)

malin säger:

hehe ring mig

Lobjörnen säger:

ok
Jag ringer upp till familjen S

malin säger:

ångra mig

malin säger:

ring inte

Lobjörnen säger:

nehe
Jag lägger på

Lobjörnen säger:

okej

malin säger:

jo förresten ring

Lobjörnen säger:

men aaaaaaaaaah
Jag ringer och Mallan och jag har jättekul :d