ett år utan bh!

Lollo hade inte med sig min älskade bh som hon snodde i gbg. Det innebär att jag måste leva utan bh ett tag till. Sitter just nu och äter ett päron, vet inte varför för jag är oooootroligt mätt efter all gratismat. Min röst är, som vanligt efter en sån här vild helg, väldigt oigenkännlig. Den här helgen var precis lika fucking bra som vanligt! Nu vill man bara leva kvar i "hästvärldsbubblan" ett litet tag till och typ ta en drink eller två och aldrig mer oroa sig över morgondagen. Jajaja jag kanske skulle kunna försöka sammanfatta globenvistelsen nån dag med lite fina bilder och så. Det mesta är väl redan glömt :)

Ola, que tal?

har precís gjort världens språngmarsh till bolaget. Kom på 5 minuter innan det stängde att det stängde. Sjukt jobbigt. Nu sitter jag på rummet, dricker en efter-jobbet-öl som man förtjänar efter hård dag som journalist. Tittar även avundsjukt på Lollos skor, riktiga fuck me boots alltså. Träffade förövrigt Mullan, Freddie och Frankie på stan. Underbart! Nu ska jag kolla på showen och smygdricka vin.


buhuhuhuhu

den här dagen suuuuuuuuuuger!
Fast igår hade jag en underbar dag med mina två (o)älskade partners från pakistan. Vår "våning" i stan är verkligen så sjukt trevlig och lagom stor, man får massor av egentid på våra 30 kvm.
Nej nu ska jag iväg till globen och glömma allt tråkigt på denna jord och dricka lite vin på get together-partyt.

hojhoj

Har precis ringt till globenhotellet som inte riktigt kunde ge mig rumsnummret ännu men receptionisten var rätt sweet och sa att jag skulle ringa när vi kommer till stockholm för att höra om vi kan checka in tidigare. Ville absolut inte förklara att jag bor i sthlm för då skulle man ju framstå som värsta mongot som bor på hotell i sin egen stad. Hursomhelst är jag mitt uppe i mitt yrkesamma liv, det är så hektiskt. Några av de yrken jag redan är:
*Lifecoach
*Äktenskaps rådgivare
*Ekonomisk rådgivare
*Författare
*Fiskdammsansvarig
*Fröken
*Begravningsentreprenör (det är det yrket som går bäst för tillfället eftersom jag själv är en aktiv kund)
 
Nu kan jag även lägga till drömyrket frilansande journalist, i allafall i helgen.

Har förövrigt kommit fram till att jag ska ta betalt på min begravning så för att kunna ha nytta av pengarna själv kommer jag starta en biljettförsäljning via internet där man kan förköpa en biljett. Håll utkik efter det här kära medmänniskor!!


stormar och orkaner

Här sitter jag, KaptenLo och skriver lite på en bok. Superbra, köp den!!!!
I morse var ännu en sån där otroligt obehalig morgon där man mest av allt bara ångrar att man ens tog det där första andetaget när man ploppade ut ur morsans mage, för om man hade vägrat att andas så hade man ju dött och inget hade gått galet.
Igår kväll åkte jag i allafall pulka i en väääääldigt brant backe. Galet, jag vet!!!



Sen så blev det en snabbvisit på donken där jag drack lite vin, det är verkligen en bra regel att alltid ha en liter vin med sig i väskan. Efter det här meetinget så låg jag i min säng, drack öl, lyssnade på BSB och glodde lite på Hannah Montana. Detta är verkligen ett nytt intresse, har även ett annat som går ut på att man ligger i badkaret, dricker vin och lyssnar på ljudböcker.

I vilket fall så drog jag till tegel och det var....
Taadadadaaa *SPÄNNING* = Fint som vanligt.

Nu kommer vi till det sjuka som hände när jag vaknade, för då var nämligen halva mitt täcke blött och ja ba jaha och sen så var hela mattan blöt så jag typ började ana att jag är nya kiss-jossan eller nåt i den stil o man ba vill ju dö och dö ännu mer när hela golvet liksom svällt upp som ni kanske kan se på den här bilden:


Helt sinnes! Men det var inte piss i allafall vilket var tur. Teorierna är rätt många men här är dom mest troliga:
*en hemmalös hund har gått in i mitt rum och dregglat en hel liter mundreggel.
*jag går i sömnen och tar en vattenkanna och vattnar mattan och sedan doppar jag täcket i toan.
*råttorna pissar (doftlöst) från vinden, det rinner igenom taket och landar på min matta
Ett annat alt. var att jag ställt min påse, som först stått i snön, på mattan. Tänkte leta upp den i morse och gå till botten med det här men då hittade jag den inte och då ville jag dö mer när jag insåg hur jobbigt det skulle bli om jag lämnat den på gatan. Jajaja lika bra att ta all skit på en och samma gång (men sen fann jag den ändå). Fortfarande är allting blött, mysterierna tätnar här uppe på kullen.... Ska förhöra grannarna!

Resten av dagen var fin, var hemma hos min farbror som fyller år, min kusiner var kjamgoa som vanligt.
Här är min enda manliga kusin, väldigt kjamgo :D Han har massor av tjejer efter sig hehehe
 
Besökte även Ikea, handlade ingenting, har bara gjort av med 5 kronor idag :D
Ser verkligen framemot att jobba imorrn för i fredags så var det otroligt fint när lärarna drog iväg på nån kurs och jag blev ensam kvar. Släckte lamporna, drog för gardinerna och satte på (inget utav barnen som tur var) ingen mindre än Dr bombay och sen shejkade vi järnet i typ en timme, körde dansstopp och sånt där som man gjorde när man gick på disco. Blev dock inga långtradare för det är bara 3-orna som långtradar bakom skolan och my kids är liksom 6. Tyvärr så spårade allting ur när jag skulle gå hem för då så blev jag nerbrottad på golvet och uppäten av 10 hungriga lejon och sist men inte minst så försökte en kille dra ner mina byxor vilket nästan lyckades. Sjukt sexuella 6åringar i allafall!

Underbar bild som gör mig glad:


Såg att ridskolan går på tv och inte vilken ridskola som helst utan ridskolan 2. Sug på den du!!!

Mina planer för den här veckan är inte så många. Är arbetslös större delen av veckan, ska dra med Cattap och shoppa. Tur att hon har en så fin vän som mig. På torsdag kommer jag bli lite glad för då ska jag in till globen och gå på get together-partyt och sen så flyttar jag in på hotellet på fredag. Tänk att det snart är dags höhöhö, globen är ju liksom helgen! Minns första gången jag var där och stod och vinkade på scen, det var en underbar helg. Såg förövrigt Henrik Johnsson naken för vi delade omklädningsrum :) Hehehehe. Måste be Jempa om bilder från det året, sjukt coolt att kunna lägga upp bilder när man sitter på "ryttarläktaren" liksom höhööhöö LOL

Mvh Kjam

PS. Såg att Petter har fått ett barn. Stötte på honom i täbban i fredags, sjukt coolt, kunde knappt stå på benen av glädje. Håll i hatten gott folk för här kommer bildbeviset:


ekonomisk kris

dagen började underbart bra med lite nya tv-avsnitt. Sen blev dagen lite sämre när det regnade så mycket att hela jag blev blöt och då lackade jag järnet på att det inte ens funkar att ha paraply för att det blåser för mycket. Ibland vill man ju bara mörda vädergudarna!! Lite senare var jag på strålande humör för då hade jag äntligen funnit en jacka jag letat efter precis överaltl den senaste månaden. Tyvärr lyckades min mamma få mig på otroligt dåligt humör genom att fråga om jag verkligen skulle konsumera så mycket? Gud ibland vill man ju bara mörda människor som sabbar en sån säker glädjekälla!!! Jag var ju då tvungen att inse att jag absolut inte borde köpa jackan och ingenting mer på flera månader. Började nästan grina lite granna och jag insåg att jag absolut inte vill leva om man inte kan köpa det man vill. Tillät mig att tycka lite synd om mig själv i typ 5 minuter sen så ryckte jag upp mig och bestämde mig för att bli så rik att jag inte ens behöver välja mellan en porsche, mercedes eller land rover. Ska köpa alla bilar till mig själv en vacker dag och sen får jag väl börja köra massor av bil så att jag får användning för dom.
Nu fattas bara en affärsidé och så länge funtar jag på KBT-behandling och så ska jag nog ta av mig slösarbyxorna...

Nej, nu ska jag väl gå och halvdö, jag avvaktar lite med att heldö. Känns som att jag har mer att hämta här på jorden och dessutom så kommer det alltid finnas en plats för mig i helvetet.
Har ju en del kompis-begravningar att gå på innan man stänger igen kistlocket för gott....

Saker jag hatar:
Finanskriser


höhöhöhööhöhöhöhöö

läste precis igenom Cattaps blogg, är jättedålig på att läsa andras bloggar vilket är trist. Gillar dock Cattaps blogg skarpt (cattap.bloggspace.se) ! Fnittrade järnet när hon gav ut en liten saga om vår kväll ihop med kärnfamiljen i den kompletta kommunen Täby. Gud man borde verkligen inte käka råa fiskpinnar... Fast så här i efterhand inser jag att det bara var en bakfullvuxenLo. Cattap tror att det blir bättre om man dricker lite oftare, typ varje dag, men jag är rätt säker på att det är så här livet kommer vara i fortsättningen. Happy 20-års dag and welcome to the dark side!!!



Remember:

HELVETET BLIR ALDRIG FULLT

åh herregud

Jag känner mig nästintill döende för att det är flera timmar tills det är tisdag. Tisdagar är den bästa dagen på hela veckan för då kommer nya gossip girl avsnittet plus prison break och greys anatomy. Vilken dag!!! Synd bara att det är 6 dagar kvar tills det är tisdag igen sen... Chuck Bass är sinnessjukt sexig, så sexig att Mallan och jag blev inlåsta på ett bibliotek i Drammen en hel natt. Hade nämligen precis sett en del klipp med Chuck vid stängning och min kropp var oförmögen att röra sig och när det väl gick så hade dom låst in oss. Jättekul :D 


hur kan så många fina människor rymmas på så liten yta?

Nu är finns det ju iförsig en del ofina människor i Täby också. Som man vill mörda med en yxa och sen steka dom i smör och ge till någon annan man tycker illa om men dom som är fina dom är inte bara fina utan oooootroligt fina!
Igår var överlag en rätt bra dag trots min morgon i helvetet. Vaknade och insåg att det var bäst att inte öppna ögonen och inte heller röra sig i onödan för att skona mitt huvuds fysiska och psykiska tillstånd. Gjorde sen en väldig uppryckning, jag insåg att jag vägrade straffas för att jag roat mig lite, därför spydde jag lite lagom trevligt och åkte sen in till stan och gick i butiker. Det var ingen vanlig dag i butiker eftersom jag hade en liten session med en ekonomisk coach. Vi besökte helt enkelt massor av butiker, jag hittade saker jag ville ha, hon talade sedan om hur mycket jag tjänade på att inte köpa det. Tänk att man inte bara sparar pengar utan att man faktiskt tjänar pengar på att inte shoppa!
Här tjänar man 7999!

Om du kan låta bli att köpa den här gåsen så tjänar man 6000 kr. Jag vet att det är jättesvårt att inte bara rycka åt sig typ fem st och köpa!

Om man låter bli att hoppa här tjänar man ett helt människoliv, eller sparar ett i allafall.

Läste i mitt astro att jag ska få ett nytt jobb i veckan så min ekonimiska framtid är återigen ljus!
Funderade även en del på vad mitt företag ska syssla med. Det jag kom fram till igår var:
*Äktenskaplig rådgivning
*Ekonomisk rådgivning (har ju gått en kurs)
Efter det här började jag fundera på vad jag verkligen skulle behöva och kom fram till att om jag nu börjar rida igen så skulle det vara fint att upprätthålla ett socialt liv. Funderar därför på ett livsstils kollo för unga människor där man rider, festar och allt annat som behöver göras. En annan idé jag skapat är ett poängsystem för granskap. Man börjar helt enkelt spionera på sina grannar, på så sätt får man ju stopp på en massa skit som händer och sen blir människor dessutom lite mer aktiva. Som häromdagen när jag såg att det stod en lettisk bil utanför mina grannars hus. Svartjobb eller horor undrar man ju då!?

Mitt rum (behöver professionell hjälp att städa)


Nej nu måste min dator lagas för den är sinnessjukt påverkad av ett virus jag iggat i några månader. Mvh Kramar DiggiLO


varför händer dåliga saker med bra personer?

som idag när jag, en mycket bra person, först missade bussen, sen fick otrolig migrän och missade en middagsbjudning jag sett framemot hela veckan. Tillråga på allt tappade jag bort min ena sticka så jag kunde inte ens fortsätta på halsduken. Suck pust stön. Har löst problemet nu, snodde en pinne ur en blomkruka och bröt av, blir mamma arg?
I helgen ska jag inte göra så mycket överhuvudtaget. Imorgon ska jag åka till Heby och titta på Gettot, my horse, när han startar i globenkvalet. Senare tänkte jag gå hem till Jullan och spana in hennes nya lägenhet, ta några öl, krama Mullan så hårt det bara går och sen ha jättekul. Melina är som en familjemedlem nuförtiden så det kommer kännas så underbart glädjande att se henne. Innan kommer det kännas pirrigt i hela min kropp, precis som att det skulle vara min födelsedag och sen kommer det bubbla av glädje. Vi är verkligen en lycklig familj på 5, Kolja, Svetlana, Borst Sergej, Klittlana och ingen mindre än Bork De Lauer. Älskar er!
Har även en del filmer på gång att spela in tomorrow:

Bröderna Lejonhjärta
This is England
En Ung Jane Austen
Peter Pan

Mitt filmschema är så tajt hela nästa vecka att jag har behövt arrangera ett speciellt schema som man följer för att hinna med alla inspelningar.

Vill även adoptera en katt. kan tänka mig en begagnad för då behöver man inte ha dom så många år. Om man köper en som är typ 15 kan man njuta av den lite mer intensivt ett kort tag. Mina enda krav är att den är tjock och mest vill ligga stilla och gosa ner sig. Det är dock ett STORT plus om den är orange, eller grå, eller beige eller nåt där emellan. Har tittat in på stockholms katthem men en del katter verkar helt galna, fräser, visar tänder och har sig. Låter helt livsfarligt och jag som redan tycker att katter i det stora hela är rätt lömska skulle inte ens våga visa mig när den var i närheten. Blir påmind om några galna kattungar Saga och jag brukade leka med back in the days. Vi var lite besatta av OC så kittisarna hette Princess Sparkle, Captain Oats och Little Miss Vixen. LOL! I vilket fall var dom helt fucking insane. Jag kom gående en helt vanlig dag i stallgången varpå jag ser någonting komma flygande, Princess Sparkle har då hoppat ca 15 meter och landat rätt på mitt huvud där hon absolut vill sitta kvar (tar hjälp av sina klor). Dagens katter alltså.....

Puss, kram, älskar er <3

ojojoj

Idag har jag ont lite varstans, var nämligen och red igår och det var ju ett tag sen sist. Känns absolut lite jobbigt eftersom jag ska jobba idag vilket betyder att jag ska leka massor av vilda lekar eller favoriten: spela fotboll. Trist att behöva stå bredvid och titta på.
8:e oktober är förövrigt det datum jag lärde mig att läsa på, jag var lite trögstartad men, som mina old teachers berättade, jag hade ett ooootroligt stort vokabulär. Tur eftersom jag pratar så mycket (annars hade jag behövt använda mig av samma ord en miljon gånger). Oliver S har också ett sjukt stort vokabulär <3
Men det här med hästar och så (en av mina nördiga laster), den här hästen som jag red är menad för mig. Jag såg den första gången den 13:e Juni och jag insåg redan då att det var min drömhäst, okej det är inte Killerbitch "KB" Catja men nästan lika bra. Den senaste tiden när jag befunnit mig i närheten av hästar har en stark längtan efter öl dykit upp men inte igår. Ett tecken från gud!

Diamonds are forever

Jaha då var det en helt vanlig torsdag. Har varit på gillingebanan idag vilket var kul, det absolut roligaste var när man la i handbromsen och snurrade typ 100 varv (överdrev lite). Vill börja med rally tror jag.
Igår var antalet spännande saker som hände mig noll, så ointressant att jag funderade på att dricka mig redlöst berusad. Tyckte bara att det kunde vara bra för er att veta att dagen var otroligt ohändelserik men iförsig när jag tänker efter så hände faktiskt en grej som inte händer varje dag: fick gratis tuggummi på systemet för att jag visade legg. Jippie! Här är en bild från igår på mina 3 favorit sysselsättningar.

För er som inte ser är det en öl (god), en kanalväljare och en stickning som måste bli klar tills Mullan åker till Norge igen. En present till henne.
Nu kan jag tänka mig att många av er är i chock men ja det är sant, hon kommer hem i helgen! Melina EM den grekiska gudinnan. Jag vet i allafall vems säng hon ska krypa ner i ;)
Mullan om du läser detta: Ta med min gråaklänning om du kan och för guds skull: bring my bankdosa som förhoppningsvis kommit på posten.
Om det inte var så att jag är omåttligt populär och därför är bortbjuden på fredag skulle jag ordna en spelkväll i hennes ära. Typ bjuda in M´.Hörner och tvinga honom att spela monopol, alfapet eller kanske mitt eget spel: Må gud vara med er, det kristna spelet! Men nu blir det inget med det så få inga förhoppningar gott folk.
Några tv-program som jag gärna vill tipsa om. Dom passar dock bäst för arbetslösa då dom går på dagtid:

*Våra bästa år - självklar på listan. Har en ny sändningstid, 12.25 istället för den vanliga 12.50. Förvirrande jag vet!

*Glamour - en heeeelt fantastisk serie med heeeelt fantastiska relationer. Alla har varit gifta med alla (alla är även släkt)

*Hem till gården - lite mer verklighetstrogen än ovanstående serier och dessutom vill man ju bara hoppa i ett par hunterstövlar, en oljerock och ge sig ut på lerduveskytte.

*Poker after dark - när Phil Ivey är med slår mitt hjärta några extra slag. Han är sinnessjukt bra! Vill vara honom!

* That 70's show - verkligen en perfekt avslutning på eftermiddagen och samtidigt en perfekt övergång till kvällen och dess program. När det är slut vid 18.00 har man en exakt timme på sig tills vänner börjar.

Ibland saknar jag verkligen tiderna när man gick hem, åt nudlar och tittade på Fresh prince och sunset beach <3

Nej nu vore det fint om gubben där uppe såg till att det slutade regna och att det blir sommar fortare än kvickt?! Ingenting slår den svenska sommaren som man brukar säga här i svea rike...

PS. kommer vara väldigt upptagen en stund framöver, ska nämligen titta på saltkråkan och tvätta håret. Busy Bitch som jag brukar kalla mig själv hehehe

Några filmer jag önskar mig i julklapp:













Absolut inte säker på om det är så bra för mig att gå in i leksaksbutiker och sånt där. Blir så nostalgisk! Det kommer gå väldigt väldigt dåligt för mig att sortera ut mitt lego, egentligen finns det ju ingen bättre sysselsättning än att leka med lego så därför verkar det ju heldumt att skänka bort något av det.


hohohoho

Jag började faktiskt städa men sen fann jag min kanalväljare som har varit borttappad i 2 år i en korg fylld med garn så då blev jag så glad och var tvungen att sluta städa. Roar mig i stället med att redigera lite bilder och titta på:


Höhöhöhö älskar den här typen av filmer!

Här är förövrigt min nya superjuliga tröja:


Önskar verkligen att jag kunde adoptera en lillebror eller kanske två från mitt fritids så man kunde ha kul här hemma också. Vet verkligen inte vem jag skulle välja men någon som är en blandning av busig och kjamgo så att man får lite av allt :)

Här är en av bilderna jag redigerade, gillar verkligen picasa, det är så sjukt enkelt att använda så ladda ner det suckers!!


Harajuku girls

Tidigare idag på tåget var det en gravidkvinna som plötsligt verkade må extremt dåligt. Blev livrädd att hon skulle föda precis där, mitt framför ögonen på mig! Folk föder ju ungar kors och tvärs nuförtiden så risken att råka ut för ett barnafödslande är ändå rätt stor. Jag jobbar visserligen rätt bra under pressade förhållanden men att se en unge klämmas ut ur en vagina är inte direkt vad jag skulle kalla en hälsoboost för psyket. Slutligen visade det sig att hon bara behövde spy lite i en soptunna. Vi får hoppas att det blir en söt unge med tanke på alla besvär :D
Melina, me and Frankie satt för ett tag sedan och diskuterade vem man ville ha som morsa/farsa och vilka som absolut inte skulle kunna handskas med en unge. Mullan knep första platsen som mamma mitt framför ögonen på Fruttan som blev tvåa mest pga. att hon lånar pengar av folk lite hipp som happ. Tror att Julia G hamnade överst på listan över mammor som man ej ville ha och tror bestämt också att Robin Hjelm blev lycklig etta på pappa listan (oönskade pappor alltså). Linus "Limpi" W vann i allafall väldigt stort som en underbar pappa. Kram till alla blivande föräldrar.

På jobbet, om man nu kan kalla det ett jobb att spela lite fotboll och leka lite allmänt med sköna kids, hade jag lika kul som vanligt. Häromdagen hände något galet, alla barn blev helt mega-sexuella. Det började med att några brudar hade läppglans varpå Olle utbrister: Akta er killar, tjejer är livsfarliga när dom har läppglans!
Sen sprang alla tjejer runt och fnittrade och jagade killarna med läppglans och sen helt plötsligt var jag ensam kvar med killarna varpå det visar sig att en kille tycker att jag är jättesexig, en annan tycker att mina bröst är jättestora och en tredje vill knulla med mig. Herregud herregud när blev 8-åringar så utvecklade egentligen?? Fnitter fnitter
Mitt jobb är så kärleksfullt, jag blir helt varm i hjärtat av alla dom här underbara barnen <3 Idag så frågade Mattias, som förövrigt är lite av en favorit eftersom han är så extremt normal, mig om varför alla är så kära i mig och då sa Jonathan att hans storasyster är kär i mig. Jaha vad ska man säga liksom, kul att man faller alla kön i smaken :D Tror tyvärr aldrig att det kommer bli vi två....
En annan grej som är kul är att prata med tjejerna i trean och fyran om vilka killar dom gillar blabla och sen är det ju alltid spännande att höra om vilka som gjort långtradaren bakom skolan! Är avundsjuk på att dom kan gå runt med massor av high school musical grejer utan att det blir larvigt. Skulle dock kunna påstå att Hannah Montana är ännu populärare än HSM.


Nej nu tänkte jag kanske försöka ta mig upp ur sängen och städa mitt rum. Det tar emot eftersom:
1. Det är svinkallt och jag använder inte element vilket gör det ännu svinkallare
2. Gillar inte att städa
Ska belöna mig själv med att titta på systrar i jeans om jag klarar hela rummet ikväll, jag är nämligen lite av en världsmästare på att skräpa ner. I mitt rum har ingenting någon bestämd plats utan man bara slänger det där det passar bäst. Om man tex. håller i ett äppelskrutt så släpper man det helt enkelt bara där man står och låter det ligga där tills det dyker upp bananflugor och andra djur (vilda). Nu ska det i allafall bli lite fint till jul för jag har varit och tittat ut julpynt idag.



Apropå vilda djur kom Cattap och jag på en kul lek för några dagar sen, man byter plats på folks kaniner, stänger in katter i kaninburen och bäst av allt schasar in rävar genom kattluckan.



Saknar:

Josseph
Sara Sandahl
Lebbarna i norge
Bork De Lauer

livet är inte alltid lätt

den här helt vanliga måndagen blev inte riktigt som planerat. Förrutom en elak finne som satt sig som en röd indisk prick mitt där röda indiska prickar brukar sitta, ett hår som inte tål det här klimatet (blir råttfärgat utan sol och tovigt som en filt av halsduk) upptäckte jag ett litet munsår. Herpes? Jaha visst fine jättekul, please langa på lite aids också när man ändå är inne i hela könssjukdomsvängen! Kände mig nästan beredd att ödsla tid på att gräva en grop, lägga mig däri och sedan bli levande begravd. Snacka om ett livs levande kvinnolik... När jag sedan räknade ut att jag fyller 30 om 10 år var måttet rågat och vad gör man när livet är hårt, det regnar och är storm ute? Jo då spenderar man önödigt mycket pengar på helt sjukt onödiga saker. Men jag vägrar ändå att ge upp! Imorgon är en ny dag och det är aldrig för sent att bättra sig :D
Nej nu tänkte jag kanske gå och äta eftersom min mamma lagat stuvisar <3

ola

Har precis hittat mitt drömjobb så nu måste jag helt enkelt bara ta mod till mig och ringa. Jag har fobi för att ringa viktiga samtal vilket är sjukt med tanke på att jag kan ringa till vem som helst om det är mer på skoj typ en busringning eller så :)
Idag är min att göra lista lång:
*Gå ut och gå i 1 timme
*Åka till stan och vattna blommor och gå runt lite i butiker
*Titta förbi pappas jobb och ordna upp lite grejer med min blogg
*Skriva en julklappslista
*Städa mitt rum
*Sy till och laga lite kläder
*Ringa mitt förhoppningsvis nya jobb
*Gå på f&s
*Dö


imorgon är en ny dag

Från och med imorgon börjar mitt nya (HÅRDA) liv. Jag har bestämt mig för ett konsumtionsstopp! Visserligen är jag väldigt mycket för det här med att konsumera, det är ju bra att pengarna cirkulerar lite, men jag får helt enkelt hoppas på att alla andra människor håller igång rejält. Nyligen inhandlade jag en tidning vilket kommer bli den sista på länge för tidningar är absolut förbjudet att köpa tills julafton för efter det ska jag ligga i sängen i min nya pyjamas som jag fått i julklapp och läsa massvis med tidningar. Men just nu får jag inte köpa en enda. Inte ens fredag, sofis mode och blablabla. Den här veckan har jag alltså en liten tävling med mig själv om att göra av med så lite pengar som möjligt. Jättekul :D Om jag lyckas ska jag köpa ett par skor tänkte jag, om 2 veckor. Ibland är livet hårt...

Har som tur är inte legat helt på latsidan utan kommit på en plan som leder till mer julklappar. Jag nämner helt enkelt någon dag för mamma att jag skulle vilja veta massor av saker som hon önskar sig för att jag tänkte köpa massor av paket till dom varpå mamma kommer tycka att det är totalt onödigt och då svarar jag helt enkelt med en röst som närmast påminner om en ängel och med ögon som den sötaste hundvalpen någonsin: att det känns så trist när det ligger så få paket under granen i år så om jag köper massor så blir det ändå en underbar jul. Då är planen att mamma ändå bara vill att jag ska köpa typ två juklappar men däremot erbjuder hon sig att köpa typ 2000 så att det ändå blir massor av paket. Lyckosamt att ha bortresta syskon :)
Måste börja planera temat för årets julgran. Här är tre granar jag gillar:










I honestly don't know if I'm hungry or horny'

MVG I GEOGRAFI

har turistat lite i sverige dom senaste dagarna, i lördags var jag i Kolbäck (sjukt spännande ställe) vill bo där <3 Blev sjukt sugen på öl när jag var där av nån sjuk anledning, kan vara ett läkemedel för lappsjuka. Var i allafall glad över att ha tillbringat natten med cattap, några öl och min supergoa säng. Känns så trist bara att Cristopher Rådman aldrig sov över! Hjärta Cattap i allafall. Supergullig tjej (arbetslös).
Idag har jag varit på fyrishov i ingen mindre stad än Uppsala. Det var ooootroligt kul att plaska runt lite, svalde typ 10 liter vatten som antagligen innehöll massor av kiss från småbarn men det gjorde ingenting. Efter ett tag begav vi oss till hopptornen, kände mig otroligt manad att hoppa från 10:an. Värmde upp med ett hopp från sjuan och klättrade sedan hela långa vägen upp till 10 meter. Konstigt nog kände jag mig lite darrig men när jag väl stod där uppe så kändes det inte så farligt och det verkade fullständigt onödigt att klättra hela vägen ner igen när det skulle gå sjukt mycket fortare att bara hoppa så då gjorde jag det. Ett litet tips till alla är då att tänka så rationellt som jag gjorde. Var lite besviken efteråt eftersom jag bara kände mig lite sladdrig efter nervositet på uppvägen. Insåg att jag skulle behöva komma några meter högre för att känna en riktig adrenalinkick.
Nu håller jag på att göra en frågesport på vetgirig som jag tillägnar alla mina vänner, speciellt Melina. Säger till när testet är klart och blir glad om ni vill göra det.

Har kommit fram till vissa grejer jag skulle vilja kunna säga (om jag var man):

'You know what? I'd better pass on the game. I'm just gonna go home and think about my ex-wife and her lesbian lover' //// Ross Geller en av dom bästa människorna på denna jord

'Oh my god... I'M A WOMAN!!' /Joey

Älskar även när Joey söker ny rumskompis och ska då intervjua Janine. Det som fnittrar dödsskönt i kistan är att han enbart frågar: When can you move in.
HÖHÖHÖHÖHÖ nu garvar jag så mycket att jag måste gå och pissa lite grant

Ps. Håller på att planera för min kommande resa till utlandet. Det blir bara jag och Björn "Björnen" Smedman som åker. Superkul att Bön och jag åker iväg helt ensamma :D Ds.

här händer det grejer... eller inte!

idag var jag lyckligt tillbaka på mitt gamla jobb. Kidsen var ooootroligt kjamgoa just idag vilket var underbart. min kusse jobbar även på samma skola vilket förbättrar läget underbart mycket. Ibland är children alldeles för fina som idag när vi spelade Vem där. Då undrar en om Paul är en tjej eller kille varpå det andra barnet svarar att Paul måste vara kille för han har skägg. Men då tycker alla ungar att skägg kan tjejer också ha för det har rektorn. Jag fnittrade lite mest eftersom ingen verkade tycka att det var ett dugg onormalt att rektorn hade skägg. Världen blir verkligen mer och mer öppen för främmande saker, när jag var lika liten tyckte jag att rektorns skägg var sjukt och lite lebbigt. Längtar till lördag då jag ska äta en romantisk middag med några älsklingar från min gamla klass <3

Nej nu ska jag kila och titta på skönheten och odjuret. Har förövrigt varit på fs idag, är sämst på kordination men ibland är kusin underbart bra att ha (har varit en väldigt kusinigdag) för vi kunde fnittra lite ikapp. 

I natt drömde jag att min blogg hade typ 2500 läsare. för någon blogg som var typ bajsaaaa.se hade tipsat om mig. Tack!

att bo i stockholm är mäktigt.....

jag är världens sämsta bloggare men typ imorrn eller när jag känner för det ska jag skriva in alla mina blogginlägg som finns i min rosa diary. det kan bli spännande för det innehåller bla. lesbiskt sex.
just idag är alltig ljusare än vanligt. känner mig lycklig utan att ens anstränga mig, det måste man ta vara på så nu ska jag gå och ha en rolig dag, är så lycklig att jag inte ens känner behov av att shoppa. Kan hända att jag övertalar min mamma att åka och titta på Cattap när hon tränar. Hon är arbetslös och moderat = soulmate??