ööööööhh

ligger i min säng och försöker sova men det går inte. för typ exakt 1 dygn sen åkte jag till skåne och det tog helt sinnesjukt lång tid, vi var typ framme halv tre och sen skulle hästen in och så verkade caroline, som vi skulle bo hos, vara borttappad. Men det är såklart ingen nyhet :) Hon är lite galen men som tur var slapp jag provrida nån häst mitt i natten. Hon verkade ha en liten ny fetisch: fika i ödeshög! Hon ville helt badly att vi skulle träffas där och fika. Trevligt bara det att klockan var halv två på natten.. Nu är jag ju i allafall hemma efter några timmar på tåg och ska försöka vila lite för jag ska på feeest :D Halloweenparty hos jobe och teo och sen är det tegellördag.

ååååååhhh




Hundvalpar är för underbart söta. Ska skaffa såna här en vacker dag

saker jag vill ha just nu:









Har huvudvärk så mitt sug för onödiga grejer ökar brutalt.


gud

nåt allvarligt har ju hänt här. syns tydligt på bilden



Tänk om man hade en pvän som var så där brun och fin jämnt. ja då skulle man vara lycklig! :)

Fredagen den 30 oktober

Julia G kom ju tyvärr inte på the manks-kvällen i lördags. Funderar fortfarande på varför. Hon själv påstår att hon skulle plugga till ett prov. Låter inte alls likt Jullan, tror det ligger en hund begraven här! Hon skulle liksom kunnat varit ute och mördat utan att någon av oss misstänkte något!!! Har kommit fram med en del olika alternativ, i mina ögon finns det fem troliga alt:

1) Hon låg hemma och onanerade och sedan blev hon så kåt att hon gick ut på stan och våldtogs. Hon kan då ha våldtagit Johan Hedman som inte kom på festen för att något helt sinnesjukt hände på vägen dit (!)
2) Hon hade en hemlig kärleksdate med någon som inte heller "kunde" komma på festen (björn, crille rådman?) Hoppas dom kunde komma någon annanstans.
3) Hon mördade. Ett välplanerat och känslokallt mord som aldrig kommer få sin lösning.
4) Hon klarade inte av att gå hem till sitt "ex" på fest (väldigt känsligt område det där).
5) Hon talar sanning.

Så vad tror ni hände Jullan i lördags egentligen??


drömmar

Har drömt hela dagen om att bada badkar. Mår verkligen psykiskt och fysiskt dåligt utan badkar (vi bygger om så det försvann). Hela mitt liv har jag badat varje dag så förstå nu vilken plåga detta är för stackars mig! Och inte nog med det nu måste jag även dela dusch med andra familjemedlemmar och det medför en hel del lidande ska jag tala om! Som häromdagen när jag insåg att min pappa använt upp mitt godisdoftande fem myror är fler än fyra elefanter-schampo



Till råga på allt så märkte han inte ens att det doftade godis. Snacka om slöseri på godisdoft! Kan dock aldrig vara arg på min far och så fyllde han ju år i går fast det hade han glömt bort.
Kan också förtälja er alla att anledningen till att jag duschade var för att jag ska åka på bilbesiktning imorrn och pappa tyckte att chansen att bilen skulle gå igenom skulle öka iallafall lite granna om jag åkte och snackade lite med gubbarna på besiktningen. Tror ändå att chanserna är minimala men funderar på högklackat.

roadtriiiiip

ska till skåne, ängelholm, imorrn. Wiiiiiiie! Älskar skåne, älskar roadtrips = glad happyhappy (på lunarstorm) Kram /Hiphappygirl88

Kommer dock hem redan på lördag för då blir det halloweenfest, först hos jobe och sen kanske på tegel. Min utklädnad är bra tror jag.... Spända?

Suddiga bilder från förra året i oslo:








Håll i hatten!!!!

Ska anordna en liten tävling så jag vill att ni läsare håller utkik här och samtidigt förbereder ni er både mentalt och sportsligt. Priset är mycket fint (fick idén från Melina Em).

Abropå idéer så satt jag tidigare idag och tänkte på vad jag skulle bli. Jag har ju mest fått höra att jag borde bli journalist vilket såklart glädjer mig och sen får jag även (tyvärr) ofta höra att jag borde bli lärare eller i allafall jobba med barn. Suck. Min mor tjatar hela tiden om lärare eller barnsjuksköterska *spya* Är alldeles för begåvad för att ge folk sprutor i baken! Fast läkare kanske för jag är ju ändå väldigt intresserad av sjukvård, medicin mm (följer både cityakuten och greys anatomy).
En vacker dag sa Bjärt att jag skulle passa som radiopratare och ljuv musik uppstod. Inte mellan mig och bjärt (spelades redan tillräckligt med romantiska toner mellan oss) utan mellan mig och mitt yrke som radiopratare :)
Programledare skulle jag också kunna bli då ju. För att återgå till det här med idéer så såg jag framför mig hur man ordnar ett program med massa morsor, typ min och alla mina vänners mammors, som då ska bilda ett fotbollslag typ som FC Z. Ser framför mig hur Humla, Kärran Spong, Lillgun och min egen mor spelar matcher och lirar boll. Får skaffa en riktigt bra tränare bara så kan dom gå långt!

Förresten

funderar på att få igång ett av mina mest framgångsrika företag igen, www.hyrenkompis.3w.se
Någon som vill hyra?

Fortfarande min absoluta favoritbild

Blir lycklig varje gång jag ser den. vill göra en stor tavla av den så att den är det första jag ser varje morgon!



Fnittrar jättejättemycket nu. Får nästan ont. Ska gå och sy en barbapapa istället

Vilda djur jag såg igår:




Ändrade planer!

Har kommit på att jag behöver göra en del ändringar till min begravning. Kommer kanske helt enkelt bli så att jag byter tema helt från lejonkungen till skolavslutning. Var ju bästa stunden på hela året när man stod där i kyrkan i fina kläder och sjöng den blomstertid mm. Jag har dock alltid gillat änglamark bäst så den är given på min begge. Kan dock bli jobbigt med avslutningstemat om man skulle råka avlida mitt i vintern. Gillar annars synen där jag ligger i en kista med massa finkläda barn som sjunger sånger och sen är alla gästerna föräldrar i det här trevliga rollspelet. Prästen är utklädd till fröken såklart :) Måste fundera en del på det här. Hoppas jag har lång tid på mig!! Ett annat alternativ för att få med mina favoritlåtar är att spela dom på bröllop. I så fall blir det nog så här:

Bröllop 1 : Änglamark

Bröllop 2: I roslagens famn  
http://www.youtube.com/watch?v=sq7BMAx4NHw

Bröllop 3: Möte i monsun  http://www.youtube.com/watch?v=zHHFz-ZwDNA

Ja sen kan man lägga till fler bröllop om det dyker upp fler låtar man vill ha med. Ett tips är dock att snabba på lite mellan männen så att man hinner med!


Shit pommes frites

mina pattar är så stora



*suck*

Tjejer vad ni än gör: skaffa inte så stora bröst som jag har!

funderade lite på.......

att adda Jocke B på fejan. Var lite uttråkad så jag tyckte att det kanske var en bra idé, kanske främst för att jag hittade lite gamla hatlistor, typ från 1,5 år tillbaka och där på en hatlista stod:

Jocke B. Och allt som överhuvudtaget påminner om honom.

Nuförtiden kan jag dock inte ens ogilla honom, framförallt eftersom jag inte känner mannen!! Man ska inte döma folk innan man känner dom och det tycker jag inte att Jocke B heller borde göra. Vem pallar med att fundera på om någon är lite tjock eller lite smal eller lite turk eller lite finne?? Kolla på mig liksom: jag har två polare som är halvgreker!!! Snacka om att vara öppen mot främmande folk!

Mina två "kompisar" med främmande bakgrund:



BRA BEN TJEJER, BRA BEN!



charmerande!

Har gjort klart denna idag:



(för er som undrar är det en nåldyna/princesstårta) Har alltid velat ha en sån för vi hade en i syslöjden i grundskolan. Är så lycklig och stolt!
Och nästa vecka ska jag ha två timmars planeringstid! Det låter kankse oviktigt men det är jättecoolt. Då ska jag liksom planera syslöjdslektionerna och bilden. Funderar redan på om jag ska ha med mig en macka (dubbel) för att verka lite rutinerad. Funderar också på att då och då avlägsna nåt ljud typ lite suckar eller nåt sånt så alla inser hur hårt jag planerar..

Här är förresten mina nya stövlar för den som är intresserad:



Och mitt nyckelskåp som är klart!!! Är t.om snyggare irl för den rosa färgen är starkare! Sinnes jag vet:



Ignorera gärna apans vindögdhet.

För övrigt har det inte hänt särskilt mycket, snackade lite med Tobbe K och Dennis <3 Den sistnämde verkade väldigt avis och märkbart irriterad när jag "råkade" nämna att Bjärt försökt ringa mig idag (nämde dock inte att jag först försökt få tag på Bj). Vem som får Björnelinas eviga kärlek kan bara tiden utvisa...


A thousand miles

lyssnade jag på på väg till jobbet idag. Tänkte på Bjärt och såklart också den mörka mannen med jättestor tunga från white chicks. Är det bara jag som tycker att dom har mer gemensamt än bara favoritlåt?





Kan knappt skilja dom åt i tankarna ibland. Men det är så här det är att vara dirty minded!


hallåhallå

gissa vems mamma som alltid säger så?? En ledtråd är att hennes pappa samlar på tändsticksaskar och stavar sitt namn på ett lite annorlunda sätt (Burge)

Igår jobbade jag som syslöjds- och bildlärare. Hitills i mitt liv är det absolut det bästa jobbet jag haft! Ser verkligen framemot dagen idag för syslöjden fortsätter och jag håller på att sy en jättefin sak. Kan kanske visa upp den sen om den blir klar idag :) *hoppas*.

Kan även förtälja er att jag bara åt en enda onyttighet igår: en pytteliten lakritsbit som jag bara var tvungen att äta då jag höll på att svimma eftersom middan tog jättelång tid att laga.

Kjamis på er alla

åh

Blev påmind om min absoluta favorit-tegeldans-låt

http://www.youtube.com/watch?v=K_HBdy98zQI

den spelades rätt mkt i våras och jag får underbara vibbar av högklackat (hade alltid det på den tiden), ett underbart dansgolv och sen Rizz och SarahB såklart <3


Förresten är det landslagsmatch ikväll. skulle inte ens titta om jag fick betalt.

 





är lite ledsen

min svarta sammetsklänning jag köpt på second hand är typ förstörd (kanske). Gjorde en liten favorit i repris och la ett tuggummi bredvid mig i sängen och sen ställde jag datorn på där och ja sen klibbade datorn fast i min finklänning. Får nästan men från barndomen nu när min mamma gav bort min finaste sammetskjol. Fyyyyy! Kanske gummet går bort i tvätten??


vaknade precis och såg det här





Detta är inte riktigt vad jag önskade mig just nu. Är det ett tecken från gud att jag ska ligga i soffan och glo på film och äta mig tjock på godis? Nääääää jag tror det är ett tecken från gud att jag ska köpa nya stövlar som passar utmärkt för den här typen av väder. Finns inget annat att göra då än att punga upp med cash. Blir lycklig :D Ska ta kort på dom sen gott folk


Hårt arbetande hemmafru

Är nästan lite trött fast det hände en del fina saker idag på jobbet. Har t.ex blivit skissad som en superhjälte vilket kändes rätt kul. Påminner mig om att jag en gång ritade mig, björn och melina em som seriefigurer. Måste leta upp dom och scanna in dom!
Hade tyvärr en vääääldigt lång tid som rastvakt, ca 50 minuter och det var typ 20 minus och blåste som bara den. Gick runt där och hade tråkigt och kom fram till att vara med Malin smedman t.om hade livat upp mig i den situationen! Och då vet man att man har tråkigt!!!

Såg att någon frågat om Suri Cruise inte hade lånat min Celeste bara?! Otroligt korkad fråga! Det ser ju t.om min föredetta hund (död) att det inte är samma eftersom min är mycket sötare.


Draft: Okt. 13, 2009

Funderar kanske på att lägga upp mina bästa inköp på loppis. Köper ju en hel del faktiskt. Det här fatet hör nog i allafall till favoriterna:



Det var halva priset på allt på Kyrkornas second hand i Grindtorp så det kostade 125 spänn. Kan vara det dyraste jag köpt på loppis näst efter nån slags glaskanna som man har hembränt i.

Köpte också ett nyckelskåp för 15 spänn som jag målade om igår. Det är inte riktigt klart för det ska få en del silvriga detaljer. Jag gillar det även om jag inte har den blekaste vad jag ska med ett nyckelskåp till!


det snöar

usch och fy!!! Men eftersom jag är på VÄRLDENS bästaste humör idag så vägrar jag att nedslås av detta förskräckliga väder.

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder!

Shit den meningen är sjukligt klämmkäck alltså. nästan så man mår lite lite illa samtidigt som jag får upp en bild i huvudet av en familj, alla klädda i likadana träningsoveraller, jättelyckliga, typ ute och campar eller joggar i trupp.

Nu kommer ett litet Livsråd här från LC:n (lifecoachen):
istället för att se snön och tänka att jag döööör och på det sättet hamna i en negativ anda så väljer jag att se snön som ett tecken från gud att han tycker att jag är typ snygg eller nåt i den stilen. Superpositivt ju :D


en god morgon!

Det här är verkligen en bra bra dag! Trots att jag vaknade kl 05.20 av att min mor skickade ett sms till mig om att det typ haglade och trots att jag inte kunde somna om och trots vetskapen om att det är ett helvete där ute som jag måste attenda. Drömde förövrigt att morsan hade baconflunsan men jag var för upptagen av att hjälpa Jennifer (från våra bästa år) att välja mellan Jack och Jude Law. Båda låg nakna i hennes säng..



Jack
eller
Jude



Though choice!

Vet ni förresten att jag och Suri Cruise har samma gossedjur, Celeste Babar




Så coolt, jag vet! Ni får låna. Om ni är snälla!


spännande

Läste i aftonbladet att sveriges fetaste stad är.... SPänning!..... ARJEPLOG!

Kanske ska flytta dit för då kanske man känner sig smal även när man är lite halvfet. Ska fundera på det.

Självklart är man smalast i Danderyd

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article5948511.ab

 


hejsan

känner mig lite nere, trots en rolig dag på jobbet. Saknar mina vänner i oslo. Ni är mina bästisar och jag älskar er! Jag bryr mig inte om att alla säger att ni är fula och luktar skit för i mina ögon är ni dom finaste vännerna man kan få!
Har t.om tillägnat da bitches en notis på fejan idag. Notera den gärna! Ska dra till Täby C med min mamma idag för att inhandla diverse dekorativa grejer som ska användas på festen nästa helg! Längtar, det kommer bli jättejättekul :D

hojhoj

Var förresten jättesnäll igår för jag lånade sarres dator och kunde då inte undgå att märka att hennes lösenord till facebook var sparat. Det riktigt kliade i fingrarna, speciellt efter att jag läst i hennes blogg att hon avskyr notisen: I've got a feeling that tonights gonna be a good night! Ni förstår ju att jag sjukt gärna ville ändra hennes notis. Men jag lät bli! Är snäll ibland också faktiskt :)

Åt precis mat med en man som var allergisk mot följande:

Baljväxter
Jordnötter
Citrus
Mjölk
Vetemjöl
Pollen
Gräs
Pälsdjur

Och nåt mer som jag glömt. Sjukt jobbigt måste det ju vara i vilket fall!

gomorron gomorron gomorron

igår hade jag en massa läsare. Insåg att något hade hänt, funderade en stund på om blondinbella eller typ alex schulman länkat till min blogg men efter lite letande insåg jag att det var Mullan. Ännu bättre ju :D
Ska jobba idag, mina ögon är kletiga för jag är trööööött zZzZzZ

Bildbeviset!



Ska blogga väldigt flitigt sen i allafall det lovar jag för jag har en del "grejer" att berätta om förstår ni :) Spänning


Nytt smeknamn

har bett om ett nytt coolt smeknamn. Fruttan och Mullan är duktiga på det. Mullans favorit är Los Vegas, Lo-vely och sweet and Lo. Fruttans är Lo in translation. Fruttan kom på kLOak precis och K-LO-E och S-LO-S

Vill kallas för Heaven! Men Fruttan tänker kalla mig Rainy och Mullan Dream rose <3 Sara tänker kalla mig Kake för då blir malin irri eftersom det är hennes blivande barn. Mitt barn ska heta Bacon i mellannamn

Hur glad blir man inte

när man vaknar upp av en tungt snarkande Sarre Sandahl? Naken... Passade på att kolla extra mycket på hennes vagina för att se om den hade hårväxt. När jag insett att det var omöjligt att somna om la jag en prutt mitt i Frannies feja och sen stirrade jag på mullan uppifrån loftet tills hon garvade där hon låg i soffan och såg ut som en liten baby.

När vi sedan satt sida vid sida med varsin dator och läste sjuka bloggar kollade Mullan plötsligt på mig och sjunger:

I'm single ooooooohhhooohhh and that's the way i wanna be

garvade rätt länge

haallåååå där godmorgon

gårdagskvällen var väldigt sinnesjukt konstig, galen, helcrazy motherfucking insane! Började med att jag var med Santos, Mallan och Maria på förkrök med diverse bögar, storbystade kvinnor och norska bloggare med rakat huvud. Ett stort plus med förkröket var att man fick sitta i brassestolar! väldigt semesterlikt!
Sen drog jag i mina röda höga skor som gör ont att gå i till tricken för att meata Mullan och Sarre och gå på snowboardfest. Hållplatsen där jag skulle av kom dock aldrig så efter typ 30 minuter klev jag av, tittade mig runt och det jag såg, mörka män och nedklottrade betongväggar, fick mig att inse att jag var i det norska gettot. Ringde Mullan i panik och sen satte jag mig och pissade en stor flod med piss och sen roade jag mig med att titta på när alla mörka män var tvungna att gå i pisset. hehe. När tricken väl kom var den full med ännu mer mörka män och turkiska flycktingar (inget ont menat). Vagnen var även fylld med rök eftersom alla rökte ombord. Två män från utlandet tog mig på rumpan hela resan och när dom gick av sa den ena att jag var jättesnygg. Blev lycklig. Då plötsligt bjöd dom med mig på fest och jag ringde dit mullan så vi fyra gick till gettofesten och allt var galet och sen blev det bråk och vi misstänkte att pistoler och tunga vapen skulle dyka upp vilken minut som helst så Mullan och jag bestämde oss för att gå. I trappuppgången blev det ännu mer bråk och mullan hamnade i klistret och en man tog nästan stryptag på henne. Den mörka mannen som tog stryptag sa med läskig stämma:
-Du ska tjäna massa pengar åt mig så det här är rätt åt dig!
Fattade ingenting men vi kom undan i allafall. Frankie vill att jag ska skriva att hon också var med och att en man stoppade in sin snopp i hennes mun och två fingrar i näsan så hon inte kunde andas. Men Fruttan var inte med tyvärr...
Sen drog vi vidare mot ridfesten men hittade inte riktigt rätt men dock såg vi en man som hade kunnat vara ridman. Mullan ville hångla.

påminnelse

här är det väldigt viktigt att man loggar ut sig från facebook för annars händer det en del galna grejer. sist glömde Sarre att logga ut sig så jag döpte om henne till Sara Lebben Sandahl. hon blev ledsen, stött, arg. Träffat en öm tå? Minns när Nisse glömde logga ut när vi var här på 17:e maj. Malin var jätterolig och skrev först som notis: Knullar (med kondom) hehehe! Sen bytte hon till pung pung pung vilket var otoligt roligt. En genialisk notis tycker jag och självklart var det Mallan :) Tyckte också om den här:

Vad vill kvinnor egentligen ha? Jag vet vad jag vill ha: FITTA!

Malin har ju tyvärr bytt lösenord annars hade jag rätt kul där förra veckan hihihi. saknar cunda123 det var ett sånt komplett lösen.
Dennis S glömde en vacker dag att logga ut så jag passade på och skrev nåt sjukt typ som: Min högsta dröm: Medans jag skiter, pullar en vän (manlig) mig med en tampong.

Ja nåt sånt :) Sen mejlade jag även nån brud, som hade frågat hur det var med honom, nåt i stil med: Är magsjuk, det bara rinner hela tiden. Får springa till toan stupp i ett. Mamma har kommit på en idé om att stoppa diarrén med en megatampong. Men jag tänker på dig mellan "attackerna"


Gud nu dööööör jag av garv!

Tipsar bara om att en annan lite rolig grej kan vara att byta namn till nån annans. Som när jag bytte till Julia Gerhardsen och julia får slag och tror att någon typ kopierat henne eller nåt. Crazy I know

är i

Oslo! vill ju inte missa oslo hs liksom :) Sarre Sandahl är jättetaggad för det är nämligen så att vi precis tog reda på vilka ryttare som är där och en väldigt duktig young rider är där, Robin I, så Sarre är jätteglad. Hon älskar nämligen young riders. Så här gick det till första gången Sara träffade Robin I (kan också ha varit den enda). Jag däckade och spydde lite lagom så jag fick höra historien dagen efter av Sassa her self:
-När RobinI sätter sig bredvid mig så tänker jag först: vad är det här för jättenördig kille?! Men det var innan jag visste att han var young rider!
hehehe mega LOL. Det roliga är ju att Sarre inte ens rider, typ aldrig klappat häst. Men hon visste att en young rider alltid är en young rider, då kvittar det hur nördig man är från början. Man är alltid megacool om man är young ridah! Tror förresten att det är så här Bjärts polare Robin A har fått sitt smeknamn för Sarre trodde typ att han hette Robin I så började vi kalla honom det och sen gick vi över till Young ridah och det har hängt kvar lite granna på tegel. Ibland blir young ridah lite sur och skriker med munnen full med kebab: varför kallar ni mig så?? han har verkligen inte förståt fördelande med att vara en äkta young ridah

Hoppas på följande imorrn:

Smidig plankning
Handskakning med RGB plus idolbild till fejsbook
Idolbild med Robin I till fejsbook
Lyckad plankning
Gratis mat

Hemligt uppdrag!

i hemlig stad! Kan tänka mig att alla är väääääldigt spända nu och det är jag med. Ingen vet vad som kommer att ske eller ens var. Den som lever får se :)

viktig information!

eftersom jag inte har någon fungerande telefon så kommer jag behöva sköta en del viktiga medelanden här över bloggen och så hoppas jag att dom som ska få hälsningarna läser här och svarar. Det är lite som ett test för att se vilka av mina vänner som stödjer mig i min karriär :)

Till Nils W: Grattis på namnsdagen. Fint namn. Lagom långt, lätt att lära sig att skriva sitt eget namn vid ung ålder. Har hört att man kan stava det Neels också. Säkert populärt bland bögar!

Till Cissi Spong: Ikea nån dag?? you and me babylove <3

Till Crille Rådman: Gossip girl och pizza?


jag dööööööör

Det är svinkallt, min kropp är stel typ som att jag skulle vara gipsad på hela kroppen. T.om mina bröst är stela. Vårtorna gör nästan ont av kylan. Det enda som finns i mitt huvud vid denna typ av kyla är mitt badkar/bada badkar. Men nej t.om detta simpla nöje ska man förnekas då det inte längre finns nåt badkar här hemma (bygger om). Vill dö!!


förlåt!

har ju helt glömt bort att uppdatera med info från svampturen plus svampkursen jag lovade att hålla. Ska bli strax men först måste jag berätta att jag blev lycklig när jag läste följande på Sarres blogg:

Jag mår lite illa, får lite kväljningar, när jag läser om tentor, faddrar, nollning osv... Missförstå mig inte jag vill väldigt gärna plugga/är supersugen men slipper helst allt det "studentiga", det får mig bara att bli äcklad. Har aldrig riktigt fattat varför studentfester oftast har olika teman? Verkar seriöst sjukt töntigt.

Fan vad glad jag blir att det finns andra människor som känner precis samma sak! Kärlek till Sarre <3


efter veckor i ide

har återigen bestämt mig för att göra en come back, storslagen, och helt enkelt uppdatera likt en mentalsjuk patient av de grövre kalibrerna.

Vill i allafall berätta för er alla att min mobil är ur funktion, har glömt några räkningar och efter det har jag egentligen tusen saker att förtälja men jag kan berätta om något som hände väldigt nyligen, nämligen igår!
Det var så att jag hade varit hemma hos Niwi och när jag sen åkt hem heeeela vägen till mig insåg jag att jag glömt mina hemnycklar där på den lantliga farmen. Suck pust stön! Fågelvägen bor vi rätt nära men man måste tyvärr åka runt hela kyrkbyn för man får inte åka bil längs motionsspåret. Förrut kunde man åka genom en liten skogsväg vid IP som var helt utmärkt. Gar gjort en väldigt fin kartbeskrivning för att ni, mina kära läsare, ska kunna förstå er på min enorma frustration.



Jag stod redan med bilen nere vid IP, precis där det står Stop för jag tänkte att herr nils kanske hade mina nycklar och han spelade tennis vid IP men han hade ju inte nycklarna så jag ville nästan gråta, särskilt när jag tänkte på att några stenar skillde mig och skogsvägen som tar mig fram på 1 minut i jämförelse med tio... Nu kommer vi till det som är spännande, i min upprördhet flyttade jag helt enkelt dom här sjukt stora stenarna åt sidan så jag kunde åka igenom. Att det tog ca tio minuter och åsakade mig mycket svett, skador och smutsiga kläder bekom mig inte så mycket då för jag hade öppnat dörren till himlen!!!! Var jättelycklig. Extremt lång berättelse bara för att få er att förstå min lättnad och glädje. Ska ta kort på stenarna så ni får se!



Idag ska jag i allafall ägna min tid åt att plocka svamp. Tänkte kanske ha en liten snabbgenomgång här i bloggen hur man ska förbereda sig och sen gå till väga. Mini-Svampkurs helt enkelt! Vet att Melina Em gärna ser att jag bloggar om skog och natur :)

Men först av allt ska jag powerwalka!