Hej!

Jag har varit på aspissigt humör hela dagen. Vädret har verkligen matchat mitt humör. Mina riktiga vänner vet hur mkt jag gillar Åland och kanske kan förstå hur det känns när jag inte ska åka dit och fira midsommar. Har aldrig övervägt det förrut men nu så tänkte jag först gå på spongans midsommarfest sen sket det sig och då lovade jag Nisse att följa med honom. Hur kunde jag någonsin låta en kille få mig till det? Mystery. Var iaf på så dåligt humör, sände mördarblickar på jobbet och är allmänt jätteond, känner mig typ som dr mengele. Men nu känns det pyttelite bättre för jag har rast och mallan vill till fbo. LYCKA!

Uddauddaudda

Oj va länge sen sist, kan inte hjälpas för det händer för mkt kul alltså. Och tråkiga saker med för all del. Har ångest för det är midsommar i övermorgon och för första gången i mitt liv ska jag inte fira på Åland :( vill ju egentligen det, allt ska vara som vanligt! Gråter när jag tänker på att jag inte får någon nyrökt lax utan får äta typ ICAs.. Men ska försöka rycka upp mig! Idag var Sarre och jag och rekade på udden = nice! Allt kommer gå helt super och på Facebook-eventet haglar komentarerna redan, festivalisterna verkar ovanligt taggade! Framförallt på att få se världens vitaste man i badbyxor..

Heeej

Lo här, 23 år. Min födis var bra, mina vänner kom och firade mig och åt tårta. Blev otroligt glad över att träffa Jullan <3 det kan inte finnas någon Människa som inte smälter när den bruden garvar alltså! Fick asbra presenter, kylskåpsmagneter av Nisse (bestämde mig tidigt för att inte gråta), nej men jag fick normala presenter av honom oxå och sen fick jag en marimekko-klänning av mamma och pappa och en resa till Madrid :D:D för snälla <3 sen i onsdags så firade vi Bjärt. Gjorde en tårta och sen var det guys night out med Björt, Ni, Putte och Wester. Coolt alltså! Var på skillers och jag var så poppis bland killarna att jag var tvungen att ljuga å Säga att jag var lesbisk. Njöt av att ljuga... Idag var jag och mitt jobb på Sommarfest. Fett nice! Dansade järnet. En stund var jag helt ensam På dansgolvet. Tänkte på Josse som ofta dansar sjäv Och ja alltså The time of My life alltså! Gratis Öl och vin också :D fett softa "kollegor" man har! Party gang nr 1! Höhöhö. På väg hem föra att sova Nu, jobbar 8 imorrn... Neeeej

Lo The kid

Shit vilken varm helg alltså, het så det förslår. I fredags kom Kajsa hit, vi shoppade och sen drog vi till grönan. Kände mig som ett barn igen! Gör jag iförsig alltid :) Fnittrade som en tok och alltså shit va insane va grym! I lördags så åkte först Kajsa hem till Åland för att åka ut på sjön, blev sjukt avis! Jag hade tackat nej till att åka till nisses land för jag bjöd in lite Vänner på grillfest men sen kunde helt plötsligt ingen och jag hade vid det här laget Börjat svettas ihjäl och Lördagen förvandlades till den bittraste dagen någonsin. Här satt jag fast i staden, dyngsur av svett och allmänt äcklig medans alla andra plaskade runt i havet och hade det bra. Jag som älskar att bada kunde knappt stå ut med tanken på att det hade kunnat vara jag som låg i spat och njöt.. Bittert värre! Men sen så kom Cattap, räddaren i nöden, bästaste Vännen va och grillade och var glad <3 Och så avslutades kvällen hemma hos Dempa och det var ändå en rätt så Trevlig vändning på en dålig dag. Igår var jag på en lite rolig tillställning, följde med nisse på nån spelning av nåt Slag, hade ingen aning om vad det var för typ av musik och hade Inte heller några direkta förväntningar. Blev positivt överraskad när Det visade sig vara judisk folkmusik! Jag har alltid drömt om att vara judinn liksom och det var saxofoner och dragspel inblandat = nice! Sen när allt körde igång så började ALLA dansa Galet, i ring och i armkrok ja hela billevitten. Sjukt kul, värsta bar mitzvahn (stavas?). Blev Ju inte sämre Av att min favoritscen från gossip girl är när chuck och Blair dansar på just en sån fest. Blundade och låtsades att jag var Blair :) Idag jobbade jag först på morgonen och sen Var det middag hos farmor och farfar. Farfar hade köpt marsipantårta och så kom även mina underbara kusiner och faster för att fira mig. Sjukt lycklig! Fyller år imorrn :D Är som ett litet barn nu, full med adrenalin. En hel dag då jag får Tänka bara på mig och öppna paket och räkna Facebook-grattis :D Its all about me me me! Helt underbart ska det bli. Börjar jobba kl 6 imorrn, det är bra för då är man vaken fler timmar och hinner njuta mer. Inget kan gå fel imorgon!

Dålig karaktär

Var precis på Ica för att köpa melon. Det var nyttigt och bra tyckte jag. Men mellan fruktdisken och snaskavdelningen hann jag börja känna mig sjuk. Lutad över glassen kände jag mig nästintill supersjuk. Ni vet när man kör det där tänket "gör det inte väldigt ont i halsen när jag sväljer? Och känns inte halsmandlarna ovanligt stora och svullna? Det syns nog t.om tydliga bollar på utsidan av halsen, det är därför alla kollar så konstigt på mig! Och det enda som hjälper min stackars hals är glass" Så synd när man tänkte vara nyttig va men det kan inte hjälpas, hälsan måste komma i första rum!
Smakade päron daimen och hallelujah-moment alltså!!! Äntligen kan svenskarna göra glass (inte som finnarna ännu men ett steg närmare iaf!). Nu ska jag kolla på en serie om andra världskriget som jag är helt fast i. asbra!

Heeeeej

Man hinner med rätt mkt på en sån här lång helg. Visserligen har jag jobbat mesta av tiden men ändå hunnit med en del bra saker, festat, grillat hos cattap, grillat hos Spongan, shoppat på Täby galopp-loppisen, varit på födelsedagsfirande, varit en kort stund på Ellis takterass och hört lite guetta från stadion och sen även varit på Åland. Där hann jag också mycket trots att jag bara var där i lite mer än 1 dygn. Blev lite joggande, bastu, kubb, glass på stan och så la vi i båten och jag städade hela båten (duktig). Sen tittade jag på när Nisse städade om båten eftersom mitt jobb inte dög :) Igår var det sååå sjukt varmt och skönt, chillade på bryggan och kände att här kan jag stanna resten av mitt liv och vara lycklig varje dag. Tvättade håret i havet också, asdålig idé för mitt huvud gjorde ont, så kallt var det!! Men ändå var det ovanligt varmt för att vara så här tidigt i Juni, 15 grader e nice ju :) Nu ska jag ut och springa, börjar jobba kl 15 idag, det är fett nice i det här vädret!

Nej

Det är verkligen inte soft att jobba en dag som denna när man kunde va ute i solen och njuta. Kanske t.om bada lite?! Länktar efter bad. Igår så jobbade jag 3 hela timmar, hela tiden satt Nils, Crille och Cattap och mosade i sig cola, kakor mm och gjorde mig avis. Crille och Catta tyckte att det var sjukt att se mig jobba. Som Crille uttryckte sig: -Lo du jobbar ju verkligen! Trodde du skulle sitta på en stol och läsa skvallertidningar. Men är bra på att jobba faktiskt, även fast ingen tror det och tycker att det känns surealistiskt att se mig jobba. Sen igår kväll så var vi hos Nisses syrra som fyllde år. Grillade och solade i Täby = me like! Gjorde även volter på studamattan i min oroligt vackra kjol. När jag slutar nu ska jag iväg till catpower på söder och grilla med familjen (Crille, Catta, Nils). Suuuuper va

Oooohhh

Alltsooo kvällen började fett bra med Catpower and charles My Two lovers <3 Vae hemma hos cat i henens nya lya å sen så snacka jag med jullan å ville dra till Debaser Slussen för Jon va där med typ Axel, mackan, T = avis!!!! Men Dom två cna vägrade så vi drog till lobby, aslång kö så vi drog med John och typ Willy kanske (sämst på namn) till cafét och sen nåt annat place och där bestämde vi en asnice sak att vi skulle kolla finlandskryssning och ifall att det gick nån mitt i natten så skulle vi ta den, no regrets liksom! Men det fanns ingen så valet var enkelt att dra till lobby igen. Blev bitter där, är det nästan fortfarande. Allastudentmössor i hela staden var typ där.... Not like! Nu är jag på tbanan på väg till strand istället för liksom please Fånga dagen, make it count!

go kväll

Då var det dags för långhelg. Men inte för mig kanske för jag jobbar imorrn och på fredag. Men imorrn så jobbar jag bara 12-15 för sen kommer Jimmy och är så underbar å byter av mig <3 Ska nämligen på fezt ikväll. Först till cp´s nya place och sen till lobbyn eller nåt sånt ställe som Adrian typ jobbar på (?) förvirrat men ska bli kuuuuul!
Tyckte att jag såg Zlatan idag. Blev asglad!!! Insåg sen att det inte var han. Men glad ändå!!!!

Har börjat med en ny grej, veckans babe som sätts upp på kylskåpet. Denna vecka var solklar:



Djez it´s you Stenis <3

Hej då ppå eeeer