Bring on 2011

I'm ready! Fick låna Sarah B´s farmors päls för att vara extra vacker och så hoppade jag i en långklänning. Är det nyår så är det!



Vackert badrum vi har va? Apropå pälsen så är jag lite nervös faktiskt för förra gången jag lånade en päls så gick det inte så bra. Det var en nyårsafton och vi hade en liten middag @ My place och någon typ Jullan hade med sig sarres päls som sarre skulle hämta upp hos mig. Sara var på annan fest nämligen. Hon kom aldrig och sen är allt jag minns att någon dagen efter ringer och säger att sarre kommer och hämtar pälsen och typ Malin frågar: - du vet väl var pälsen är? - i hallen där julia la den antar jag, svarar jag lugnt. - men du tog pälsen på dig igår när vi gick, säger malin och jag söker efter flashbacks, får absolut inga och jag som har världens bästa minne hävdar att jag asolut inte tog pälsen. Får då se en film Som jag tidigt vill glömma där jag mkt riktigt sitter slash ligger slash dansar runt med sarres päls på roslagsbanan. Pulser rusar, hjärtat bankar och jag vill nästan dö för jag har no fucking aning om var pälsen är. Men den dök upp några dagar senare där festen vi var på hölls. Ingen skada sked med pälsen! Mullans välplacerade spya under en madrass där festen hölls var nog lite mer skadlgt... Men gott nytt år på er

Viktigt!

Att kanal 5 har haft Rädda Willy-marathon de här dagarna har varit bland det bästa som hänt mig! Genidrag av femman! Tack tack tack tack tack

Hungry!!!!

Vaknade precis upp och känner mig vrålhungrig!! Måste vara efter vår lilla expedition igår. Vi var ute i 4,5 timme på skidor, tog oss fram där bara djur har tagit sig fram tidigare, det var blod, svett och tårar kan man säga! Och väldigt kul! Vi såg förresten spår av ett mördat djur vilket självklart verkade vara det bästa som hänt "grabbarna" och även spår av vad som skulle kunna vara varg :o Igår kväll så var jag helt sjukt trött, mentalt och i kroppen så jag orkade inget mer än ligga i soffan och kolla på tv. Blev Victorias secret fashion show först och alltså I LOVE ADRIANA LIMA! Och speciellt hennes boobies!! Sen såg jag på den engelska patienten, sååååå romantisk! Det finns inget mer romantisk en kärlek under ett krig! Måste skriva en bok om det! Idag är det ju förresten nyår! Måste upp på vinden och rota fram en gammal klänning som jag kanske tänkte sy om och dra på mig. Och så måste jag till Täby c och köpa julgranskulor på rean. Chingeling

Hej friluftsliv!

Idag ska jag, Crille och Nisse ut på en liten skidutflykt! Enligt Crille ska vi åka typ 4-5 mil (hjälp) men tror inte vi kommer hinna så långt men vi kanske är ute i typ 3 timmar för vi ska grilla korv också. Någon kommer säkert att dö på resan, antingen dör jag av utmattning eller så dör Crille för att jag slår ihjäl honom för att han är jobbig. Eller så dödar Nisse oss båda två, ingen som vet ännu!
Och imorrn är det nyår och jag känner typ att jag kanske går under jorden och skiter i att fira nyår. Känns inte som att jag har så mycket att fira! Att jag har läst på komvux i typ ett år? att jag är längst ner på den socialastegen? Att jag bor på ett ställe där absolut ingenting händer? Fy faaaaaaaaaaaaan vad jag suger!!!
Men kanske man ska fira ändå att ett nytt år kommer med nya möjligheter, man måste ju se framåt liksom! Och som sagt så kan jag ju faktiskt försöka ta mig ur den grop jag fallit i, det hade kunnat vara värre liksom, jag skulle kunnat vara deprimerad och då hjälper det inte att man har ett asakul liv för då suger allt ändå. Så kanske ska vara tacksam att jag ändå är vid gott mod.
Men nu måste jag gå och klä på mig hela skidmunderingen och göra mig redo för mitt livs äventyr


räddad

mitt i all min uttråkning igår så kom anna ni och jempa och hämtade mig och vi drog ut på en liten spökrunda uppe i gamla hästtrakterna. Vi såg inget läskigt, bara några vilda djur. Idag vaknade jag halv 12 och trodde att jag drömde, har nog aldrig någonsin sovit så länge, har nämligen en inbyggd väckarklocka som ringer kl nio SENAST!! Det absolut värsta med att gå upp kl 12 är att det börjar mörkna innan man ens har hunnit vakna till. Tittade på rädda willy 2 och insåg att jag också vill ha så där fin kontakt med en späckhuggare som Willy!



Tyvärr kan jag inte connecta med djur på ett djupare plan, alla kan inte va Wendy Thorsson liksom! Kom iaf ihåg att jag alltid var så kär i han killen i Rädda Willy och känslorna kom tillbaka idag <3


Shit vad söt han är alltså!!! Mucho kärlek till Jesse!
Nu ska jag strax meata upp min galna vän José så ciaaaaaooo

Alltså

Jobbar folk nu eller? Vilken kort jul det var i så fall :( vill att folk ska va lediga och att någonting kul ska hända! Är redan uttråkad av denna kväll och kl är bara sju. Har verkligen försökt njuta av denna ohändelserika kväll, har badat badkar i en timmen och ätit ostar och druckit lite vin till. Var jättetråkigt! Sånt där låter så mkt underbarare än vad det är i verkligheten. Vinet var nåt fint som smakade bajjamajja (BT är mkt godare!!!) men osten smakade iaf ruttet wich I love!! Stinkande ostar är min melodi! Men fortfarande väldigt väldigt uttråkad! Jag är inte skapt för att leva ett sånt här ohändelserikt liv!! Men som sagt så får man ligga som man bäddat. Kanske ska klä på mig nåt fint nu eller smörja in mina fötter med mjukgörande lotion. Gud vilket meningsfullt liv jag lever, blir nästan tårögd! Livet är så himla händelselöst att det är ett under att jag inte slängt mig framför ett tåg, borde rent av få Nobelpriset i biologi för att jag står ut att leva höhö. Nej men ärligt talat så är jag ju inte deprimerad och att bara vara uttråkad är inte skäl nog för att dö, dessutom så skulle jag kunna lista en himla massa personer som har mkt större och fler anledningar än mig att ta livet av sig (jag är en hemsk person ja) så det vore helt enkelt inte vettigt att jag gjorde det när jag egentligen har det rätt bra. Alla de här hemskt tragiska människorna får mig dock ofta att se lite mer ljust på min egen situation så tack för att ni finns! Som tur är så känner jag inte att det är mitt uppdrag att vara självinsikten dessa människor saknar så de får leva vidare i lugn och ro. Annan anledning till att jag fortsätter leva är för att jag föddes med en optimistisk inställning vilket ger mig hopp om att min situation måste kunna ändras! Självklart är det bara jag själv som kan göra underverk men hoppet lever i allafall! Nu ska jag börja skriva på min nya bok. Har vid det här laget ca 200 oskrivna böcker men jag har bytt genre, nu är det chic lit som gäller! Hoppas jag får arslet ur vagnen den här gången!! Börjar dock misstänka att jag kommer bli Erkänd först efter min död.. Kanske även kommer måla en tavla och titta på Pearl Harbour och snyfta lite. Förresten så har cRille snott en pälsmössa av mig!! Min rävmössa Micke (den är gjord på Micke från filmen Micke och Molle) och jag saknar Micke MKT!!! Så ge tillbaka den crilleboy2!!

GOD JUL

En dag försent men ändå! Jag vaknade jätteförkyld igår och hade lite feber också så fick knapra Ipren. Som sagt var det någon som försökte förstöra min julafton :( men det lyckades inte! Var som vanligt en trevlig julafton hos mina kusiner, skrattade mkt och fick julklappar som jag var nöjd med. Såklart en massa böcker som jag håller på att läsa nu. Julmaten smakade tyvärr mindre än vanligt pga min dumma förkylning men men... Och idag bryter jag en tradition och skiter i tegel. Känns rätt skönt faktiskt! Får se om det blir nån utgång alls eller om jag och min förkylning ligger hemma i soffan och äter alladin-choklad!!?

Gaaaaaaahh jag lackar!!!!

Alltså det är typ inte meningen att jag ska fira jul i år! Nu har jag såna himla problem med mina himla njurstenar eller Vad det nu kan vara att jag inte ens kan åka till stan trots att jag tagit smärtstillande som jag fick utskrivet... Pissar hela tiden också och så fort jag pissat så är jag kissnödig igen och det är sjukt jobbigt att gå runt så här!! Här har vi en människa som vill njuta av dagen innan julafton, en dag som är helt perfekt att njuta av, men så stoppas allt av en dum sten!? Jag vill in till stan och se på folk och på julpyntning och äta brända mandlar även fast det inte ens är gott och höra julmusik i alla affärer och njuta av att köpa mina sista julklappar! Men nu får jag åka till Täby c istället tillsammans med resten av alla deprimerande Täby-bor... Butikerna i London är iaf mkt roligare! har försökt trösta mig själv genom att tjuvöppna paradis-asken redan idag men inte ens mina favoritbitar kunde få mig på bättre humör.

Just de!

Jag drömde den sjukaste drömmen någonsin i natt! Kan inte berätta allt men bland det sjukaste var att Spongans familj var en riktig hästfamilj! Dom hade ett eget stall där vi var och hälsade på. I stallet fanns en fjording, en elefant och en ny dressyrhäst, en jättevacker svart hingst. Den som valt ut dressyrhästen var familjens dressyrryttare Christian. Men självklart var det Rille som var familjens riktiga ridproffs och dagen till ära var han i stallet för att titta på hästen och se om den var något eller inte. Klädd i en vinröd manchesterdräkt, byxor och kavaj, tog hann ut hästen till ridhuset och longerade den men tyvärr så tyckte han inte att den var bra :( han sa även att cri alltid varit dålig på att hitta hästar. Men elefanten i stallet var desto bättre i allafall :) Spongebobben själv höll sig mer i bakgrunden, klädd i senapsgul ridjacka såklart!

23:e december

Shit vad tiden går fort det är ju liksom julafton imorrn! Och jag kom hem i tid :D Och så har jag varit i Manchester nu fast vi kom mitt i natten och åkte direkt till flygplatsen men vi åkte förbi Old Trafford mitt i natten och det var ett väldigt betydelsefullt ögonblick i mitt liv, grät nästan hehe.. Trots lyckan över att vara hemma kan jag inte hjälpa att tycka synd om dom som är kvar och tänker på många av dom jag pratade med och hoppas att dom kom iväg. Tanken på att bli kvar där över jul var outhärdlig och jag tänkte bara på min släkt som jag så gärna vill fira jul med och ja alltså att bli kvar var helt uteslutet för mig och det är väl därför jag sitter här hemma nu. Men lite trist att komma hem oxå för jag känner bara att det är tråkigt här och att inget händer, känns som att tiden står still för alla människor och att ingen har nåt på g liksom. Men visst jag får väl erkänna att jag är ansiktet utåt för alla de människor vars liv står helt still, där det aldrig händer nåt spännande eller ens nåt som är värt att nämnas men jag vill ju i allafall inte ha det så! Londonlivet verkar mkt bättre! Ska försöka träffa Josse idag för hon har saker på gång, faktiskt så har vi ett litet projekt ihop som just nu gör mitt liv lite mer spännande. Mer om det nån annan gång! Igår var jag och pappa och handlade all julmat och idag så ska jag julstäda för min mor flög vidare till Åland för lite jobb så städningen är mitt ansvar = inte jättekul! Problemet är att jag fått vissa besvär med njursten igen så jag har inte kommit igång alls, legat i soffan och tittat på love actually och återigen fascinerats över hur underbara engelsmän är och Hugh Grant är ju bara sååååå lovely <3<3

Operation saving christmad

Vi har checkat in och planet ska gå planenligt :) so happyhappy!! Men man ska inte ropa hej förän man är över bäcken! Några tjejer berättade att dom lyft med Ryan air igår från stanstead men fick vända efter 10 min pga. snökaoset. Först när jag kysser svensk mark vågar jag tro att julen är räddad. Men om nåt skiter sig nu åker vi till Liverpool för ett nytt försök imorrn och sen har vi biljetter härifrån på torsdag igen så jag tänker kriga för julen tills sista andetaget!! men jag har som sagt kommit en bra bit på vägen idag så jag hoppas hoppas hoppas att vi lyfter!! Väldigt glad att vi valde att åka hit och inte lita på vad dom sa igår för det funkar tydligen väldigt dåligt i London och Heathrow har gått ut med att dom troligen inte flyger förrän till helgen. Och i tidningarna här skriver dom att det blir svårt för folk med inställda plan att få nya platser förrän efter ny år *gulp*

Ohmygod

Vi åkte ut till Gatwick rätt tidigt och det kändes hoppfullt för den här flygplatsen verkade fungera bra men sen så dök Köpenhamn upp som inställd och såklart även Stockholm. Fuck liksom!! Många grät och jag tyckte att det kändes hopplöst. Flygvärdinnan sa dock att imorgon kommer dom försöka sätta in fler avgångar så alla kommer hem och jag kände bara att hell no att det kommer hända! Planen var liksom inställda för att dom väntar mer snö så varför skulle det funka så bra imorrn och förstå hur många som vill ha in fler avgångar!! Och lilla Sweden kanske får vänta lite då. Men jag vägrade att ge upp och kände att jag bara ville bort från denna ö och typ ta tåget till Belgien så att vi i allafall sitter ihop med andra länder. Men såklart gick inga tåg för dom är helt dumma i huvudet här och kan inte hantera ens lite lite snö. Och det här landet har klarat av att stå emot Hitler men lite snö lamslår hela landet! så the nazis borde ha släppt ner snöbomber istället så hade dom vunnit. Efter att jag insåg att tågvägen ut är helt stängd så fixade min brorsa tickets från Liverpool på onsdag men sen i sista stund fick vi biljetter från Manchester imorgonbitti så vi är på väg nu med tåg som faktiskt bara var en timme sent. Hoppas på att lyfta imorrn!!! Dom ska tydligen kunna hantera snö bra där, på Heathrow stod personalen med sopkvastar, vilket skämt! Men har träffat trevliga människor i allafall så jag är glad :) ännu gladare om jag kommer hem och om jag snart får en starbuckskaffe. Och om flygplatsgolvet är snällt mot mig inatt!

Stuck in London

Shit alltså detta är helt bananas! Igår så insåg vi att typ alla flyg var inställda från Heathrow men jag tänkte väl att det ordnar sig, vi åker till flygplatsen och där står en blond svensk flygvärdinna och säger att: det här hotellet sover ni på och så kommer ni tillbaka imorrn och så kommer ni flyga hem klockan blablabla. Men väl på flygplatsen där det rådde KAOS så insåg jag att det var dags att sluta vara den godtrogna svenska flickan och inse att Reinfeldt inte kommer skicka en helikopter efter mig. Fick även förklarat för mig att Om trafiken skulle komma igång idag så är planen ändå fullbokade och vi som skulle med de inställda planen skulle inte automatiskt komma med på ett plan och inga extra avgångar kunde sättas in. Just då insåg jag att vi kanske inte ens Skulle komma hem till jul :( men som tur var är man ju inte helt handlingsförlamad och rätt bra på att ordna omöjligheter så jag blev polare med en som jobbade som sa att om jag ens ville hem till jul skulle jag ta tåg till Frankrike. Lyckades iallafall fixa in mig backstage till ett fika rum för personalen och där fick jag låna en dator och kollade ALLA resvägar bort från den här ön, tåg, buss, färja, gåendes men det är kaos i hela landet, dom har liksom smmardäck.. Det här var typ Tyskland, andra världskriget och jag var en judinna som desperat försökte ta mig ut förbi stängda gränser. Hittade ett flyg till Riga iaf (från en öppen flygplats) så de tänkte vi ta och sen ta färja därifrån. Många verkade bara sitta och vänta på att det skulle öppna men det var ju typ 1000 svenskar som skulle hem med redan fullbokade plan och min vän visade mig bokningssystemet och det såg inte kul ut... Precis innan jag skulle boka Riga så blev plötsligt ett plan från Gatwick till Stockholm ledigt och jag tror att jag var lyckligt utvald av Gud och personalvännerna gratulerade mig! Så nu har vi iaf tickets hem ikväll men vågar inte lita på att vi kommer hem förrän jag står på svensk mark. Ni vet när Leo di vinner biljetter till titanic och är the luckiest son of a bitch in the world? Det kan va jag liksom om vi lyfter och sen störtar. Men om detta plan också är inställt så gömmer jag mig i Malin bayards sadelskåp och åker hem med lastbilen.

Idiot€

Att jag e en riktig megaidiot kan inte ha undgått någon vi det här laget, framförallt inte om ni läser min blogg. Idag så tittade jag först på josses kläder hon sytt (impad!) och sen gjorde vi det vi gör bäst eller iaf det Jo gör bäst: shoppade loss på myrorna och drack öl. En öl! Tills några sjukt sjuka dudes dök upp och erbjöd oss boende i kollektiv i spånga (nej tack!) och en finlandskryssning (ännu mer nej tack!) men dom bjöd på öl och josse och jag drev järnet och berättade om våra pojkvänner Juan och Pablo age 17 och 43. En del är lättlurade! Män har verkligen svårt att förstå sina begränsningar! Kul var det iaf och jag älskar Jo! sen så höll jag på att pissa på mig och var nära på att sätta mig mitt på odengatan och bara pissa ett helt vattenfall. Och nu insåg jag att jag har bilen i rosöags näsby och är inte kb (körbar). IDIOT IDIOT IDIOT!!! Borde inse hur lättpåverkad jag e!! Och så har jag ett skolarbete att skriva men det blir nog roligare nu :) måste bara vänta på Nils så han kan köra bilen, sålänge är jag mer aktviv på fejan än vad jag någonsin varit! Imorrn blir det London och London horse show, världscupen med rgb liksom :)

Mmmbop

Då var man nästan klar med skolarbete för det här året, har bara en jobbig grej som måste skrivas klart ikväll. Just nu önskar jag att våra bästa år aldrig någonsin hade börjat sändas i svensk tv! Fast det vore ett folkmord men det kunde väl gått på icke dagstid så att jag hade haft tid att gå i skolan! Fast nu får jag det stora nöjet av att vara en misslyckad 22-åring som går på KOMVUX hihihihihi. Man träffar ju i allafall människor som man annars aldrig någonsin skulle gjort :) Heddan och jag går med en tjej som har askonstig dialekt, eller egentligen är det stockholmska men sen bryter hon på nån asamärklig dialekt. Först har vi trott att det är hennes sätt att få lite upprättelse, be cool, lite märkvärdig liksom men idag framgick det att hennes kille e från Örebro och som Johan sa: hon suger ju i sig allt som en svamp, om läraren pratar om typ sköldkörtelproblem så har hon det och säger läraren att om man är öm under foten så har man typ nåt annat och då klämmer tjejen på foten och så lider hon av det med. Så självklart har hon snappat upp dialekten av pojkvän bara så där rätt upp och ner. Lättlurad. Nu ska hon i allafall flytta till nåt deprimerande ställe med sin pv som vi misstänker att hon träffat via internet. why can't her life be a reality show!? Jag skulle älska det! Hoppas hon har en blogg! Nu ska jag till Jobes skola och kolla på hennes verk

wiiiiiiiiiie

Nu ska jag lämna den vanliga världen och dra på äventyr i hästvärlden :) Det var nämligen så att CP och jag kom på en sån himla bra idé för en av hennes hästar igår så efter lite telefonsamtal så ska vi nu ta och köra den upp till enköping för lite provridning. Älskar när idé blir till verklighet så snabbt! Då slipper min otålighet växa :) Så nu väntar mycket bilåkande, kallt stall/ridhus, fina hästar, en sen kväll och antaligen en massa skräpmat (om livet som hästtjej är som jag kommer ihåg det). klart slut varningstjut

Perfektion

Jag känner verkligen för att lägga upp det här recepten, inte för att jag vill va typ 200 bast som delar recept med mina vänner men alltså den här cheesecaken är det godaste som finns och jag vill va snäll och dela med mig av detta fantastiska recept!! Och det är den första cheesecaken som jag lärde mig att göra och ja cheesecake är princip det enda jag är bra på höhö!

                                                             Pepparkakscheesecake



  • Tillagningstid: Över 20 min
  • Svårighetsgrad: Medel
  • Portioner: för 8-10 personer
  • Ingredienser

    • 75 g smör
    • 150 g pepparkakor
    • 250 g vit choklad
    • 75 g mörk choklad
    • 400 g färskost av philadelphiatyp
    • 1 dl kesella/kvarg (10%)
    • 1 dl socker
    • lingon att garnera med

    Gör så här

    1. Sätt ugnen på 175°C.
    2. Smält smöret och mixa det med pepparkakorna i en matberedare till en smulig deg. Tryck ut på bottnen i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter, gärna en hjärtformad. Grädda bottnen i 8-10 minuter.
    3. Smält den vita chokladen i ett vattenbad och ta från värmen. Grovhacka den mörka chokladen.
    4. Blanda färskost, kesella och socker. Tillsätt den smälta vita chokladen, lite i taget, under ständig omrörning. Blanda ner den hackade chokladen.
    5. Fyll formen och ställ kallt ca 4 timmar. Garnera med lingon runt kanten.

    Kakan går även bra att frysa. Ta i så fall ut den ca 1 timme före servering.


    hejsvejs

    provet igår gick väl helt okej, hoppas innerligt på G i allafall. Sen så skulle jag, SarahB, Fellan och CP baka lussebullar och pepparkakor, det slutade med att ingen av oss orkade sätta igång så vi låg i soffan, tittade på tv och åt pepparkaksdeg som förövrigt var mkt godare när man var liten. Sen när vi skulle dra så såg vi Sarahs granne (flirtiga punkaren) med en tjej och en hund och Sarah, som har pratat om en framtid med flirtiga punkaren, blir väldigt väldigt ledsen och säger: -Är det där hans tjej?! Och dom har skaffat hund!! Vi skulle ju skaffa hund..... Stackars Sarah B, livet e inte lätt! Men kanske att hon kan få gå ut med deras hund nån gång? Förresten så hade hon hand om en chiuahua en dag och tvingade den att gå 5 km-spåret. Hon fick bokstavligen släpa den runt, vilket inte är så konstigt med tanke på att den är sjukt liten och antagligen inte ämnad för att gå ens 3 km. Garvar i allafall mkt åt det här minnet men tycker synd om chiauhan (så synd man nu kan tycka om en hund som känns mer som ett marsvin/hamster). Sen gav jag hjärtekrossade Sabbe nytt hopp när jag sa att om hon bara hänger tillräckligt mkt på tegel så kommer drömkillen en dag dyka upp. Och alla garvade rått. När jag kom hem till min säng så insåg jag hur mkt jag älskar den, the love of my life! Imorse när jag gick upp så låg det 3 saker som jag blev öerhört glad över på köksbordet: Sofis mode, Rustas reklamblad och någon artikel om räntor/bostäder mm. Nu fortsätter pluggandet för nu har jag två stora inlämningsgrejer kvar och jag inser nu att de bara måste va klara tills imorrn för på Fredag åker jag till London! Och ikväll har jag hästiga planer på g!

    Jakten på de röda byxorna!

    Imorse fick jag syn på ett par röda byxor på lindex och blev väldigt intresserad. Intresset blev till enormt sug, till kärlek och besatthet! Tyvärr fanns dom inte i min size nånstans i hela stan och inte i mörby heller :( så efter plugg och gym, där mina tankar enbart drogs till de röda byxorna, begav jag mig till arninge där dom inte heller fanns men sen slutligen hittade jag dom i Täby c. Vid den här tidpunkten var jag ett nervvrak och helt speedad och nervös för byxorna kombo matteprovet. Men nu är dom mina och jag älskar dom!!!! Så nu ska jag bara skriva matteprovet och hoppas på att det ska passa mig perfekt och att jag inte ska få minnesluckor och att det ska bli så där askul som matte faktiskt kan va. Wish me luck

    En dag med stort D

    Idag ska jag skriva nationellaprovet! Är faktiskt lite nervös :S Pluggade väldigt mycket igår, satt på biblioteket tills klockan var nio. Fick hjälp av Niwi vilket såklart var snällt, det såg ut att vara lite jobbigt för honom ett par gånger och jag kan tänka mig att ordet IDIOT flashed trough his mind ett visst antal gånger men nu är jag i allafall fit for fight för att ta mig an provet! Börjar iförsig först halv sex så tills dess ska jag roa mig med att repetera och sen dra till gymmet och träna, simma och basta. Senare ikväll ska SarahB och jag baka lussebullar/pepparkakor = coooooooosy..........
    Så här på morgonkvisten roar jag mig med att läsa Dagens industri, låtsas att jag är värsta aktieproffset, men jag läser faktiskt lite om bostadsbubblan. Går dag ut och dag in och bara väntar på att den ska spricka, för det kommer den att göra!!! Och då är jag där och köper mig en lägenhet :D Gud jag kommer göra världens bästa affär!!!
    Jag har ju verkligen ingenting intressant att rapportera om förrutom att jag är stört kissnödig. Och att det är julafton om 10 dagar och allt jag önskar mig är ett objektiv!!! som jag kommer använda typ 2 gånger om året men det är det värt! För första gången i mitt liv kan jag tänka mig att stå över exakt allt annat jag vill ha bara jag får det här himla objektivet!!! Ska ta så sjukt snygga hästbilder sen! Men eftersom det är liten chans att jag får det så har jag skrivit en reservönskelista som kan användas om det inte blir något objektiv. Det innehåller iförsig inte så mkt intressant, ett påslakan från Canada goose (lite osäker nu) och typ massvis med böcker fast det vet jag redan att jag får för varje år får jag en hööööööög med böcker av mamma som uppmuntrar min läsning :)
    Förresten så hämtade jag min pappa på arlanda igår för han och min brorsa plus fler var och åkte skidor i Österrike och ja man kan säga att jag var SJUKT avundsjuk!!! Blev så himla sugen på att åka skidor när jag såg alla människor som kom bärandes på sina skidor..Genom att hämta min pappa när han är på såna här tillställningar så förösker jag betala tillbaka för all den hämtning jag fått genom åren, från stallet typ varje dag liksomt! Kommer bli en del skjutsning...

    Förtidspension

    Det känns typ som att jag har gått i förtidspension. I allafall om man ser till vad jag har gjort i helgen för det har verkligen varit en sjukt lugn helg! I fredags var det idolfinal, i lördags så pluggade jag på dagen slash stickade en halsduk slash läste en bok och ja det var väl ungefär vad jag gjorde hela helgen! Fast i lördags var jag med min mor, faster och kussar på luciakonsert med Täby musikklasser och det var lika bra som vanligt och jag kom att minnas det året julia var prussiluskan vilket hon var väldigt bra som!! Vi var också på tegel och käkade = närvaro liksom! Allt detta var väldigt trevligt och sen åkte jag hem och stickade framför sex and the city-filmen och gick sen upp kl 8 på söndagen för att plugga matte. Så världens lugnaste helg var detta! Fast inte på insidan för jag var extremt partysugen!! Ovanligt sugen faktiskt och saknar mitt gamla liv och längtar in i dimman! Nej men helt ärligt så vill jag bara stoppa upp matteböckerna i typ Peter jihdes ass för att han irriterar mig och sen vill jag göra nåt kul! Men imorrn e det nationella proven i matte c och jag tänker stå ut och fortsätta pluggandet

    Spännande

    Gick precis in på fejan och fick upp på news feed att Malin s letar flator i Laos och att cattap jagar självmordsbombare i Tranås. Mina vänner lever verkligen spännande liv! Living on the edge liksom

    Howdie howdie cowboys

    Idag har jag prov och jag hade bestämt mig för att plugga som en galning men vad händer? Jo jag pluggade såklart typ inget *surprice*. Det här är verkligen alltid mitt problem och jag typ lackar på mig själv för om jag skulle plugga så skulle jag få MVG hur lätt som helst. Måste kanske få en diagnos ändå? Eller så har jag bara dålig självdisiplin. Typ som när Heddan och jg sågs på biblioteket och skulle plugga, först så kom vi båda en timme sent och sen snackade vi i 45 minuter tills en dam som ville ha tyst sa till oss och då kom vi fram till att vi ändå var för hungriga för att plugga och gick och åt pizza och sen shopped vi loss I tc. Och så försvann fyra timmars plugg. Ska försöka läsa lite på tåget nu så jag i allafall kan låtsas att jag kan lite:)

    Prisa gud - ett mirakel har skett!

    Jag är frisk!! Och vaknade upp och kände en enorm exaltation över livet, min livsglädje är tillbaka!!! Har ju känt mig totalt orkeslös och osugen på allt i flera dagar men nu äntligen så sitter jag här igen och har en bubblande känsla i magen bara för att livet e så kul! Det här är typ lika viktigt som den natten när en stjärna lös väldigt väldigt klar över en lada eller vad det var och Maria krystade ut Jesus, barnet med stort B, och hela världen blev en bättre plats. Tror att jag ska försöka heala folk! Först och främst kan jag tipsa er om att lyssna på låten 5,6,7,8 med steps då blir man jätteglad. Sen ska Heddan och jag ha lektion och då ska vi säkert meditera eller nåt och då kan jag skicka över lite av min energi till Johan och på så sätt blir han healad. Kommer att tänka på en gång när jag, Crille och Heddan var hemma hos Crille för typ 2 år sen eller nåt och så tjatar Heddan om en buss han ska hinna med och sen går han och tar bussen. Men sen när han är hemma ringer han Crille och berättar att han är på väg tillbaka för han glömde att han hade kört bil till Crille. HAHAHA liksom! Men tyvärr gick inte bussen längre för det var så sent så han fick gå hela vägen tillbaka :( Ni fattar ju att han behöver lite healing! Dessutom blev han facerapead tre gånger på mindre än ett dygn och märkte typ ingenting på aslänge! Jag skrev en bra facerape som löd: Jag ska bli pappa! Kan knappt förstå det själv!
    Men sen så skrev Patrick (eller Sarre??) på en gång: Bra försök Lotten!
    Tycker inte att det var så genomskinligt?!?
    Men juste jag måste ju plugga aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah


    Nörden nr 1

    Jag är ju värsta nörden som verkligen är helt nördigt galen i tapeter (och hästar!) så nu har jag insett att jag vill ha Ralph Lauren-tapeter med hästar på!




    Sjkligt snyggt alltså! Såg nämligen bilder från ett hästigt kontor och blev inspirerad, det var så himla snyggt där! Älskar stiglädren runt gardinerna:


    Sen drömmer jag precis som alla andra tjejer på denna jord om en sån här skogarderob:


    Men back to reality, jag måste plugga för idag ska jag tenta av ett ämne och det kan behövas lite påläsning. Sen ska jag bara fortsätta plugga som en idiot för imorgon fm ska jag ha ett till prov och har inte pluggat ett skit till det. Men det löser sig!


    Tre julfilmer jag ser varje år

    Inser att det börjar bli dags med lite uppladdning så jag ska nog börja redan ikväll med att se nån julfilm. Här nedan kommer mina tre julfilmstips som jag brukar se varje år:

    1. Ensam hemma 1. Inte bara superjulmysig med all amerikansk julpyntsgalenhet utan också väldigt rolig och underhållande. Slutar dock alltid på samma sätt så lite förutsägbart. Men älskar julgranen! Och dessutom tror jag nog att min favoritjulsång off all times spelas = Rockin around the christmas tree.



    2. Sunes jul. Vad ska man säga? inte lika bra som Sunes sommar men ändå Sune liksom och Ruben och Håkan <3 Och jul såklart!



    3. Bridget Jones Dagbok. Älskar filmen, skrattar ofta mkt och älskar älskar älskar den här tröjan som Colin Firth har på sig i filmen.


    4. Love actually: Mycket mysig julfilm där man även kan skratta lite och även njuta av Hugh Grant som är väldigt väldigt sexig.



    Tycker synd om alla (speciellt killar) som råkar komma i min väg och måste se dem här filmerna med mig. Julfilmer är så tjejigt på nåt sätt va


    Shit asså

    hur mycket grus kan man ha i en njure egentligen?? Eller har man två njurar? Öööööhhh... I allafall så fick jag ont igen och det var ju inte kul men det var ändå positivt att det kom mitt i mitt pluggande så att jag bara var tvungen att ta en paus. Men vill ju inte ha så där ont igen men har fått smärtstillande så det kommer nog hjälpa. Dricker lite glögg också men insåg till min stora förfäran att den var typ vit!! Usch vad är det? Glögg ska vara röööö annars kan den dö! Har värsta shoppingabstinensen också och egentligen så borde jag ju vara värd lite shopping efter allt det här magonda men som sagt så ska jag ju till London snart och det är ju roligare att shoppa där. Måste även hålla hårt på mig själv vad gäller det här med julklappsshoppingen för jag vill köpa nu men sen så älskar jag att handla när det är som mest stressat och galet och ja helt tokigt i butikerna! Och alla är helt galet stressade förrutom jag som njuter av sånt. Minns när Malin och jag träffade på två helt underbara vänner till oss i Täby C för typ två år sen nämligen inga mindre än Niwi och Dempa. Dom skulle handla julklappar och jag minns att jag kände att det var total kaos, killar kan verkligen inte handla julklappar, vi gick typ in i en affär, Nils greppar tag i nåt och säger den här tar vi och köper den. Och så visste han typ inte ens vem som skulle få den. Tyvärr verkade dom inte heller vilja ha min hjälp, julexperten liksom. Sen ville Mallan låtsas att det var våra pojkvänner som vi gick runt med i täby C och då gick jag hem för nåt sånt pallade jag inte med hehe. Kärt minne i allafall, jag hade röda strumpbyxor och jag borde rota fram dom!
    Och så måste jag skaffa mig en jultröja alá seth cohen (julexperten nr 1 och en av mina största kärlekar genom tiderna)


    Hej dåra för jag ska plugga matte i en evighet och sen ska jag till loppisen för att hämma mitt shoppingsug för man får köpa billigt skit utan att det räknas som shopping :)

    Nu så

    tänkte jag rycka upp mig! Har ju lovat mig själv att aldrig mer klaga över något (om jag inte får grus i njurarna igen) så från och med nu kommer allt jag tänker, säger, ANDAS att vara positivt. Och jag ska samla lite krafter och gå på mattelektion fast helst vill jag bara typ däcka i min soffa och typ bli matad med glass men det är en omöjlighet i sådana här bråda tider. Det är ju snart jul och jag har asabajsa mucho skolarbeten som ska in och TVÅ prov den här veckan. Suck pust stön, t.om tomten har mindre att göra! Men den 17:e åker jag till London ooooooooooooooooh längtar!

    himmel och helvete

    alltså i natt så fick jag sjukt ont igen så jag trodde jag skulle dö (igen!) så till slut så vart jag tvungen att åka till danderyd för man kan ju inte gå runt och ha så där ont hela tiden. Väl där så fick jag den underbaraste sprutan jag någonsin fått i hela mitt liv, rätt i skinkan höhö men den tog bort allt det onda och det kändes som att vara i himmlen! Kan bara minnas en känsla som är härligare och det är när man får en lugnande spruta innan man ska sövas ner och det känns som man ligger på vita fluffiga moln och bara är totalt avslappnad och såklart mega trött men på ett härligt sätt. Men ska försöka att inte bli drogberoende :) I allafall så är jag nu helt smärtfri wiiiiiiiiiieeeee och tänkte gå och hämta ut lite saker på apoteket som jag fick utskrivet ifall jag skulle få ont igen så jag hoppas att jag gjort mitt sista besök i helvetet nu :)

    A visit to hell!

    Igår efter att jag varit på julbord fick jag otroligt ont i magen och mådde illa, kände för att spy och tänkte att ojoj någon har ätit lite för mkt och så fick jag ännu mer ont i magen och tänkte att min magsäck skulle spricka. Fast så mkt hade jag ändå inte ätit och när jag sedan spydde x antal gånger insåg jag att jag hade fått vinterkräkis. Inte passande alls!! Men sen blev allt ännu värre och urartade till det värsta jag någonsin varit med om! Jag hade såna enorma kramper i vänstra sidan av magen att jag trodde att jag skulle dö. Det gjorde så ont att jag inte kunde ligga still utan låg och vred och vände mig, nästan kastade mig runt i sängen och skrek. Är annars rätt så smärttålig men det här var hemskt, den värsta smärtan jag någonsin upplevt i hela mitt liv! Och inget hjälpte så jag fick lite panik men sen så ringde mamma mitt i natten till Danderyd som konstaterade vad min mamma redan visste, att jag hade njurstensanfall. Dom ville skicka ambulans och allt hehe men så nördig är jag inte och dessutom Så kan dom inte göra så mkt på sjukan heller men skulle ändå åka dit i hopp om lite smärtstillande men sen så hittade min mamma nåt superpiller i sina gömmor och jag kunde faktiskt somna (då var kl typ fem och jag vääääldigt utmattad) och sen kändes det så mkt bättre när jag vaknade. Så nu vet jag hur det är i helvetet och lovar mig själv att aldrig mer klaga när jag mår bara lite lite dåligt för jämfört med det här så är det rena paradiset!

    Aj

    Har ont i hjärtat. Inte ont som i hjärtekrossad utan ont som i sjukdomsont. Vill verkligen verkligen inte dö just nu för på söndag ska vi på julbord, hela tjocka släkten ska tjocka i oss mat muuuums! Och så har Josephine Barga och jag en ascool grej på gång som vi SKA förverkligas!! Tidigare idag hängde jag med Sarah b och det var fantastiskt. Det lite roliga var att ingen av oss skulle göra ett piss ikväll utan typ bara slappa i soffan men ändå så var det ingen av oss som föreslog att vi skulle göra detta ihop. Tror att vi båda drömde om ensamheten. Så vi gick till tc och handlade en påse apelsiner var och sen gick var och en hem till sitt med sina apelsiner. Ensamma kvällar är underbara!! Fast min blev inte ensam, hann inte ens bada badkar innan Crille ringde och tvingade ut mig i kylan och här sitter jag nu på bussen på väg hem till Heddan. Drömmer om mig själv i ett badkar tillsammans med mina två bröst som flyter upp till ytan i ett helt öde hus och total tystnad. Men får bli en annan dag!! Resten av helgen ska det pluggas! Helt galet Mkt!

    Det är dags

    att skriva något här känner jag. Förra helgen var jag i globen och som alltid var det helt underbart! Det värsta med globen är bara att det verkligen suger att lämna denna underbara bubbla som man befinner sig i dygnet runt i fyra dagar utan att man har någon koll på vad som händer utanför bubblan/hästvärlden. Det tråkigaste är att det är så extremt hårt att vakna upp på måndagen och inse att bubblan har spruckit och att man återigen befinner sig i "vanliga" världen. I år var det ett extra hårt uppvaknande eftersom jag började jobba kl 7 och ja man kan säga att det var lite kaos och Jempa och jag (som båda varit i globen hela helgen) hade det inte lätt och drömde oss tillbaka. Efter den här helgen har jag i allafall kommit fram till att det bara finns en sak jag brinner för och det är hästar. Sedan jag slutade rida har jag bara glidit runt och liksom inte gjort nåt vettigt alls och inte brunnit för något speciellt men den här helgen insåg jag att jag bara förträngt det som jag alltid brunnit för och som jag alltid kommer att brinna för nämligen hästar (inte typ islandshästar men hoppsport liksom). Jag mindes plötsligt mitt hästtokiga jag, som är så långt ifrån det lata och overksamma jag som jag är nu, som tillbringade varenda ledig stund i stallet, även om det var 20 minus eller nåt annat jätteroligt som hände och som stod i stallet varenda fredagskväll till klockan väldigt sent och förberedde hästen för tävling och som gick upp asatidigt dagen efter och åkte och tävlade och frös arslet av mig i nåt kallt ridhus. Och om jag inte tävlade eller tränade själv så stod jag där i ridhuset och lyfte bommar tills ryggen gjorde ont och kollade på när alla andra tränade/tävlade. Okej jag kanske inte riktigt är redo att tillbringa varenda kväll i stallet igen men jag är i allafall redo att kliva in i hästvärlden igen. Den här pausen när jag nästan spytt ner mig på allt som har med hästar att göra har verkligen varit välbehövlig men nu är old Lo back! Och för er som inte kände mig när jag var hästtokig, ni har inte lärt känna mitt verkliga jag :)
    Och nu vill jag berätta om de tre roligaste grejerna som hände mig i helgen:
    1. Jag sålde en bild till Tidningen ridsport. Verkligen ingen speciell bild men jag var typ den enda med kamera där så jag hade tur kan man säga.  
    http://www.tidningenridsport.se/Article.aspx?m=45207&m1=45235&a=539361
    2. Jag fick låna en av proffs-fotografernas kamera som var typ den största kameran jag sett och det var coolt!
    3. Det här hände när jag var lite uttråkad och kände för att göra nåt kul, då gick jag helt enkelt runt och frågade folk som stod med hästar om jag fick provrida, allt mellan fjordingar och westernhästar och dyra hopphästar. Men alla sa nej (speciellt hästskötarna till hopphästarna) men till slut så hittade jag min gamla hästvän Malin Å och jag fick provrida hennes lillasysters shettis som är typ 1 m hög så jag hoppade upp där bland alla fina hoppehästar och skrittade på. Superkul :D

    Och nu så vet jag också en annan sak och det är det att jag önskar mig ett objektiv i julklapp. Fast jag kommer aldrig vara intresserad av att fota något annat än hästar men en av fotograferna tipsade mig om ett bra objektiv så jag kan fota bra hoppbilder. Fast tyvärr så gjorde fotografen mig också smärtsamt medveten om att det kostar typ 25 lax och det lät ju mindre kul men jag har skrivit upp det som det enda jag önskar mig i julklapp så nu hoppas jag väldigt mycket på det här!

    färgstarkt











    Mitt framtida hem ska vara helt bananas tror jag för jag bara älskar starka färger!! Fast på sistone har jag även börjat förälska mig i nåt sånt här:




    Så därför önskar jag mig ett svindyrt täcke från canada goose i julklapp. Och sen saknas bara New York-loftet. Wiiie