Friday I'm in love!

Min energi är tillbaka och livet är som vanligt! Jag känner för att göra massa kreativa grejer (då menar jag inte att måla fula tavlor). Jag vill måla hela världen rosa!!! Eller hela lägenheten iaf :) Jag känner för att plugga resten av mitt liv också. Har kommit fram till att ekonomi är sjukt kul framförallt när man får sitta med siffror och räkna. Skulle kunna gå i min brorsas fotspår och doktorera lite lätt i ekonomi. Jag skulle ha helt sjukt kul på princeton!! Förmodligen skulle jag snabbt behöva hoppa av och istället sysselsätta mig med att spruta öl över glada collegemänniskor hela helgerna.
Men iaf den här helgen vill jag vara kreativ! Och så vill jag jogga väldigt långt och så vill jag hänga med mina vänner. Känner också för att träffa folk jag inte träffat på evigheter. Och så vill jag grilla! Och klappa på en häst eller ännu hellre åka på hästtävling och socialisera med hästvänner. Och så vill jag gå runt i ett par rosa högklackade skor (som jag visserligen inte har...) och råka hitta tusentalskronor på marken som jag kan shoppa upp :) Dessutom vill jag starta eget företag och komma på en grym idé under helgen. Never say Never!
Mina 3 älsklingar, Guti, Zidane, Ronaldo <3


Friday im


Ibland

undrar jag hur det kommer sig att en dag kan vara så totalt obra men ändå inte dålig? En dålig dag kanske en massa jobbiga saker händer och jag frågar mig själv: varför händer allt mig? Karma just slaps me in the face liksom! En obra dag som idag händer ingenting dåligt överhuvudtaget men allting är bara grått (inte bara vädret). Jag hade en bra morgon och hängde med mina gamla arbetskompisar på Espresso House och det var mkt trevligt, garvade rätt mkt som vanligt. Men nu sitter jag här och känner hur allt bara är... beiget. Inte bläää utan beiget. Och nu blir jag asirri för att beiget är så konstigt! Samma sak med oranget. Hur stavar man egentligen beige och orange med ett t efter. beigt och orangt? Förvirrande.
Mitt beigea (ännu mer förvirrande) humör är tråkig. Livet är tråkigt. Hur kan en människa som vanligtvis vill ha allt när det kommer till precis allting helt plötsligt vilja ha absolut ingenting?!
Just nu önskar jag att jag kunde baka en vacker rosa tårta


Eller sy en rosa vacker klänning


Eller att jag kunde slå in hela världen i ett rosa glittrigt paket och allt skulle vara underbart fluffy och rosa och glittrigt. Och så lite Chuck Bass på det liksom.
Jag kanske iaf kan råka hitta ett par jättehöga ljusrosa skor som också råkar vara jättebilliga?

Eller så kanske min förening just idag bestämmer sig för att huset ska målas om och bli rosa?



Eller så går jag ut och joggar och lever i verkligheten? Tror precis jag har diagnostiserat mig själv: brutalt uttråkad.
Jag måste börja sysselsätta mig mer...


Dagen D!!

Ikväll kan min drömfinal, Chelsea-Real Madrid, bli verklighet!! Är sjukt nervös redan, kan inte koncentrera mig på skolarbetet och min kropp är helt skakis. Men Real vinner :)


Perfekt

Bland det värsta jag vet är när folk skriver Facebook-statusar som ska låta så otroligt perfekta, typ som "sitter invirad i en mysig filt framför brasan med ett glas rött och levande ljus. Älsklingen bakar scones i nystädat hus. Livsnjuteri på hög nivå" Typ såna statusar får mig att må dåligt. Förmodligen är jag bara avundsjuk för att folk verkar så bra på att städa och på att livsnjuta och för att jag också vill ha scones. Dock är det obehagligt att män bakar scones och att ordet älsklingen ens nämns.. Sedan vet jag ju också att allt är myteri, helt omöjligt att allt är så extremt perfekt! Mestadels är det småbarnsföräldrar som skriver så här och man vill liksom bara skriva dit lite saker som "sitter invirad i en nerdrägglad filt framför brasan, ignorerar att barnen gallskriker, och dricker ett glas rött. Älsklingen fiser och bakar scones (som jag kommer bli fet av) i ett hus som är nystädat tills imorgon då barnen vaknar och allt är kaos igen. Vad kul att barnen verkar ha kissat på sig i sängen och att min man är lönnfet. Livsnjuteri på hög nivå!"
Nu råkar jag dock behöva skriva om hur sjukt perfekt allting är. Ligger i min morgonrock i soffan med tända ljus och rökelser och lyssnar på lugna favoriter. Och jag har gått 1 mil och tränar 1 timme på gymmet. Och imorrn är det min favoritdag: gossip girl, en rolig lektion, boxning med cattap och Barca-Chelsea. Livsnjuteri!


Run


Wohoooo

Perfekt tajming när min bästa vän utan en tv har födelsedagsfest samma kväll som el classico. Oerhört glad och lycklig!


Justin B

Har varit sugen på att kolla på Justin Bieber-filmen. Den ska tydligen vara bra. På IMDB har den fått 1,5.. Trodde att en miljon galna tonårstjejer hade röstat så att den hade typ 9,5 iaf. Alla vet att man inte ser filmer som har under 6,5 men jag känner ett stort behov av att se den. Den finns bra filmer och sen finns det "bra" filmer. Bra filmer som är sjukt bra gjorda, som har en mening, som berör mig, som skapar en förändring i mig. De "bra" filmerna är filmer jag älskar som egentligen inte är bra, typ Sweet home alabama, supersugen, white chicks och Eva och Adam - fyra födelsedagar och ett fiasko. Trots 1,5 så har jag stora förhoppningar på Justins film. Jag älskar inte Justin Bieber, jag är bara så otroligt fascinerad av hur en person kan få en hel värld att drabbas av Bieber fever. Sjukt fascinerande!




Idag har jag målat tavlor som ser ut som något ett dagisbarn har skapat. Sen har jag tvättat kläder som har bytt färg *suck*. Är dock stolt över ett par trosor som från början var turkosa, har nämligen lyckats färga dom först gråa och nu lila. Sjukt spänd på vilken färg de har nästa gång! Har även släpat med en av mina "klasskamrater" hem för att kolla på min dator. Hon nämnde att hon skulle köpa en och då fungerar jag så att även om jag inte skulle sälja en dator så skulle jag ändå typ sälja en bara för att liksom! Får se hur det blir men hon tyckte att jag var en bra försäljare iaf!
Ska svettas med cattap på gymmet snart också. Är osugen. Ikväll ska jag ha en helt underbar kväll, först ska jag äta något som smakar mycket vitlök, sedan ska jag fortsätta att vara kreativ och måla. Tror kanske tom att jag skriver lite på min bok. Klockan 22 är det världscupen i hoppning. Mkt viktigt att inte missa!

Perfektion






Real Madrid


Signed sealed delivered

Börjar gilla mitt nya liv ganska rejält. Förutom att plugga en del hinner jag med en himla massa bra saker, tex. Så har jag börjat träna igen, har faktiskt börjar ganska bra, förra veckan blev det 5 dagar och den här veckan är målet också att träna alla dagar utom torsdag och söndag. Och dessutom ta i lite mer så jag får träningsvärk!! Något annat jag hinner med är att träffa mina vänner lite mer ofta, i söndags hann jag träffa mallan och spong, mina två bästa vänner sen 10 respektive 0 års ålder. Älskar er!! Sen så hann jag även träffa Heddan och Jonas, två helt fantastiska människor hjärta hjärta. I måndags blev det sedan en date med Spongebob och mallab igen och sedan träffade jag Matilda för att prata lite. Igår träffade jag Rizz, hon visade upp riktiga husmors-skills genom att baka den godaste rulltårtan någonsin!! Och så pumpade vi högljudd partymusik och dansade. Idag ska jag träffa två personer som jag saknar från det livet när jag istället jobbade heltid, Sanna och Oscar. Glömmer aldrig de människorna jag jobbade ihop med under den roligaste tiden i mitt arbetande liv. Det är de roligaste jobbet jag haft, det jobbet jag känt att jag mest hör hemma på och de arbetskamraterna jag trivts bäst med. När jag förra veckan jobbade på det cafeet jag jobbade på förut så dök längtan efter att få stå och sälja upp ganska fort, tillslut skrek hela min kropp efter det. Sjukligt!
Men jag gillar att ha tid och vara med mina vänner, njuta av vårvädret och spendera otaliga timmar med att skriva böcker som aldrig kommer bli färdiga. Många timmar går också åt till att drömma om sommaren. Jag går visserligen året runt med en längtan så stor att det nästan gör lite ont i kroppen men nu är jag snart där igen, på den platsen jag älskar mest av allt. Det blir annorlunda på många sätt i år. Det blir tomt. Men det ska ändå vara precis som vanligt på många sätt och det ska fortsätta vara den underbaraste platsen på jorden!


Hej hej livet

Har isolerat mig från det mesta. Drömt mig bort till New York, tittat på bilder från NY, tittat på filmer som utspelar sig i NY. Jag vill dit snart igen!!!

Suttit inne och skrivit lite granna. Haft ångest över att jag inte pluggat, haft ångest över att jag inte tjänar några pengar. Det positiva är att jag har sprungit jättelångt 4 dagar den här veckan :)

Men just när det börjar kännas lite lagom oglamoröst att sitta instängd i en lägenhet hela dagarna och äta macaroni and cheese för femte dagen i rad och låtsas att man är i New York, och just som en ljus framtid ser ganska avlägsen ut dyker min vanliga tur upp och nu ser jag ljuset! Mitt lagom slappa livsmotto "Det löser sig" visar sig alltid vara sant! Hoppas jag iaf..

 


Onsdag


New York!

Var helt sjukt bra som väntat! Älskar den staden så mycket <3
Vi var ute en sväng till princeton också och hälsade på min brorsa. Det var sjukt trevligt där, underbara miljöer och sjukt bra fester. Är lite glad att han stannar där i 4 år till :)
.

Sen vi kom hem har jag inte gjort mkt, firat påsk, träffat Sarah b och Frida igen efter att dom varit i Sydamerika i 3 månader. Är glad att dom är hemma igen!
Igår var jag, mellan och Jullan på Titanic. Början av filmen är som vanligt en blandning av smärta och njutningen för att Leo är så snygg. Så snygg att det gör ont liksom!! Sen kommer ångesten och gråten och sorgen. Varför just Jack *snyft*?
Idag skulle jag ha pluggat. Istället har jag tuggat frenetiskt på ett tuggummi och fastnat i ett avsnitt av ponnyakuten. Sjukt bra program! Drama när det är som bäst!
Har även kollat på senaste gg-avsnittet. De senaste avsnitten har bara irriterat mig för att Blair är en idiot och Dan Humphrey är mitt största hatobjekt någonsin. Hans ögon ser ut som ett par oskyldiga hundvalpsögon (trots att han är långt ifrån oskyldig) och hans hår det ut som en stor lurvig pudel. Och honom väljer Blair framför chuck Bass? Men trots detta stora irritations moment så var dagens avsnitt positivt för chuck Bass bar en röd onepiece!! En röd onepiece!! Blair och dan kan få syssla precis med vad dom vill så länge chuck visar att han är världens softaste och coolaste man! Få människor kommer undan med att ha på sig onepiece men chuck är definitivt en av dem!