hej alla jätteglada!

Idag är en väldigt konstig dag. Mitt schema är för första gången sen 1988 väldigt fullspäckat. Har gått upp klockan 8 vilket är väldigt ovanligt och extremt tidigt, har städat mitt rum (det har jag hållit på med i 4 dagar) och nu ska jag jobba. Är lite orolig eftersom att ungarna som jag ska ta hand om bara är 6 år! Kan man gå på toa själv då???? Annars är döden nära för min del....
Igår hade jag en otroligt trevlig kväll med Mullan. Hon och jag i Mallans soffa. Såg på supersugen och var lite bröderligt jobbiga mot våra storebröder Bjärt och Makkan. Funderar på om Bjärt lider av depression eller om han bara har fått ett nytt, väldigt starkt intresse av att lyssna på Harry Potter? Dom senaste veckorna har han suttit på sitt rum och lyssnat på ljudboken. Finns det inget slut på Harrys äventyr eller ska man behöva leva med det här resten av livet??
Jajaa nu måste jag skynda mig väldigt, ska nämligen packa för min kommande konferans med RidSPORTförbundet. Tydligen är det väldigt konstigt att jag ska dit. Dennis tycker inte att jag är tillräckligt sportig. ÖÖÖÖÖÖHHH WTF kan inte tänka mig en sportigare person än mig själv! skulle vara Mallan då... inte för inte som man får jobb på sportiga axa.

Sänder en varm, mjuk, underbar tanke till Björna, Malin och Gun idag <3 Vänner för alltid

Kära läsare

Det är ännu en vanlig dag i mitt liv. Av någon konstig anledning verkar det som att jag ALLTID hamnar där allt händer. Häromdagen var jag ute och åkte buss och hamnade mitt i en blodig scen! Tänk er en massa poliser, pistoler, möjliga finska mördare, en okq8 minibuss och sen Lo på en gata i Täby. Läs gärna om det här: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3168826.ab
Hade jag varit känd nu om det hade varit the real killers??
Senare under dagen såg jag även Charlotte Perelli i Täby C, ihop med Nicola. Dom var jättekärleksfulla och ska inte alls skilja sig. Varför vet jag allting före alla andra? Borde börja jobba på veckans nu!!!

Mullan, Mallan och jag diskuterade/konstaterade följande häromdan: Ingen i Täby gör ett skit, och ändå har alla råd att gå på tegel!! Hur går det ihop undrade jag?! Melina som är väldigt klok berättade att heeeeeeeeeeela sverige betalar skatt till Täby så att vi ska ha råd med tegelöl mm. En slags tegelskatt. Det är nog Reinfeldt som har bestämt det som tack för att vi röstar på moderaterna. :D

Dagen till ära ska jag faktiskt inte inte göra ett skit. Ska först städa mitt rum och sedan gå ut och gå med Cissi Spong för att senare åka hem till Mallan och titta på fotbollsfruar och göra en väldigt hemlig grej som bestämdes igår. Alla nyfikna läsare kan titta in senare och se vad det var :D:D:D:D:D SPÄNNING!!!!

Lista på Namn jag gillar:

Ann Ahl
Spädis
Styv Björn (särskrivningsmisstag som gör allt så mycket bättre)

Tillslut en underbar video:

http://www.youtube.com/watch?v=aeoi16lScf4

Hur kan det här äktenskapet gå fel?? Det är en omöööööjlighet


arbetslösheten är slut och livet är genast lite mörkare

känner mig lite nere, beror på att jag har gått från det underbara livet som arbetslös till väldigt hårt arbetande-Lo. Pelle, Mallan och jag har levt det ljuva livet den senaste veckan, kan också vara två (som arbetslös har man ingen koll på datum). Vi har gjort ungefär ingenting mer än druckit lite öl, gått på tegel och bara softat lite allmänt medans alla andra stackars människor gått i skolor/jobbat. Nu har dock dom flestas pengar tagit slut. Jag har ca 34 kronor på kontot. Var till slut tvungen att inse detta och börja jobba. Buhuhuuhuhuhuuuu....
Kräftskivan hos Rosen igår var underbar och tegel med <3 älskar för evigt. Lagom med folk plus att man inte såg till någon människa från U-Väsby/Åberga/Vtuna. Förrutom Sarre som är sexig.
Ska provrida hästar, känns helt sjukt off topic om man säger så. Måste prova på och sen verkligen bestämma mig för hur framtiden ska se ut. Att Munken dog var sorgligt men sen dagen jag sa hej då har livet varit ljusare än någonsin. Hästar dödade lite av mig men nu har jag fått livet tillbaka. Men som sagt jag ska ge det en sista chans och se hur det känns. Man vill ju inte låta mitt nya brun/orange schabrak gå till spillo.
Ska dra till Mallan och se en film nu. Såg Charlotte Perelli med barn plus framtida ex-man ï tc idag. Tror ej att dom ska skiljas. Såg även poliser och en vit skåpbil med mördarpar i. ooooooooooh

författardrömmar

förrutom allt annat jag är bra på är jag även en utmärkt författare. Har bestämt mig för att lägga arbetet med min självbiografi Time to grow .- en tonåringsmemoarer på hyllan tills vidare. Nu ska jag skriva en bloggbok. En blandning av en deckare och allt mellan himmel och jord. Mina vänner och några ovänner kommer vara omnämda i boken så jag hoppas att ni känner er hedrade. Har inte bestämt mig om jag ska byta namn på en del karaktärer som är alldelles för uppenbara.
Ska fråga min mammas nära vän, och även min, och jag får änvända hennes alldelles förträffligt fabiga namn. Klart slut varningstjut.
PS. Kom gärna med en del förslag på innehållet.

När Condessa gick dressyr

Condessa, en häst i sina bästa år, nästan den rödaste häst jag sett, köttigt röd! Blodigt röd om man ska överdriva lite granna. Man skulle närmast kunna jämföra henne med ett kvinnligt könsorgan, inte för att vara snuskig men likheten är slående. Ryttaren dagen till ära var något stel i ridmusklerna efter dagar av intensivt och intimt tränande. Riders skin som var gyllenbrunt av arv smält nästan i solen. Skritt och trav gick bra. Galoppen var tveksam. Dom juckande rörelserna i den läderbitna sadeln stoppades något av ryttarens 2 lager trosor. Det var ingen idé att ens försöka köpa två korvar ur den här kön. Låga poäng blev en besvikelse och ryttaren av kvinnligt kön gick istället hem och tittade på ridskolan 4.

sjukare än sjukast

efter fbo har jag varit halvt sjuk men nu är jag äntligen sjuk på riktigt. Känns helt underbart för då vet man ju att det snabbt går över. Är hemma i stan i några dagar men imorrn fortsätter min semester på Åland. Gillar verkligen att dagarna är så otroligt innehållslösa. Det finns bara 2 bestämda tider: kl 10.45 går jag upp och kl 22.00 på tisdagar tittar jag på modern i midsummer. Hehehehe låter det kul??
Mullan, Malin, Palle och jag ska ha en underbar vecka tillsammans i slutet av augusti så tills dess kommer jag hem. Vi ska alla vara arbetslösa tillsammans och förhoppningsvis vara rätt busiga. Är ju ingen slump att man kallas Lill busingen.
Idag var jag inne i stan trots sjukdomen och hade det supertrevligt. Gick även förbi ryttis där Sandra var och tävlade. Såg även Antonia Lönnbergs lillebror slash storebror, ingen som vet!! Han är i allafall underbar pausunderhållning.
Tittade på ca 10 hästar innan jag gäspade ihjäl mig, tyckte nästan synd om alla som var tvugna att rida när man istället kan ha sommarlov :D:D:D:D
På den långa vägen hem blev jag lite deppo över att behöva bo i täby men det löste sig eftersom jag åkte en liten snabbis förbi vtuna. Det är alltid lika fint att komma hem till den här kommunen efter besök i tuna.
Var på middag hos morsan "littlebrother" igår. Det är nog den enda människan på hela jorden som jag skulle byta liv med genast om det bara gick. Det är helt bananas hur fint liv han har!!!!!! Ska skaffa mig ett likadant bara det att jag ska ha röda soffor i vardagsrummet i stället för gula.
Nu ska jag till tegel och bli frisk. Det blir världarnas finaste gäng som består av ledningen, Malin, Jag, Nils Wi och sen även Jullan, Crilleboy, Björta, Tommie dee och dennis <3 <3<3 helt sinnes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!