gbg again

Fin helg med fina vänner. Love you guys,
Resan ner var rätt fin, dock lite seg, catten och spongan var tröga på gasen.
Sassa och jag drack rödvin och kände oss punkiga.
På kvällen drog vi till nåt najs place = dansade galet. Det var faktiskt as najs vid närmare eftertanke.
Spongan var mest packad och jag var minst.
Lördagen hängde vi på såkallad horseshow. Träffade kärleken från förra året, kristoffer.
Dock blev vi ovänner och vi fick gömma oss för galet sura Kri med 2 biffiga vakter som skulle kasta ut oss.
Höhö det hade varit något det!!
Sen drog vi till Gothia och hade ganska kul. Jag parade ihop Sassa med en del grabbar, hon kan inte flirta.
Love hotellfrukost.
Drog hem imorse och blev genast lycklig när vi kom in i sthlm. Konstigt. don´t like stockholm
Hade lite ångest i ca 10 min men jag är ju inte riktigt den som bryr mig om vad people tycker. Jag är ego så huvudsaken är att jag har roligt. och det har jag oftast.
Men jag ska bli nykterist. tror jag..
Min LC (livscoach) skulle älska det. kjamar


ps. micke rävs svans är borta. Fan!!


Kära vänner

Jag börjar dagen med några sanna historier.

Den första handlar om Camilla, en god vän i 30-års åldern. Hon skulle rida sin galna häst TuckTuck i ridhuset. Där fann hon också 2 mycket rutinerade hoppryttare, som dessutom var manliga!!
Men dom lämnade henne ganska snart. I lugn och ro tar hon av sig hjälmen för att fixa till håret ifall att dom snygga männen skulle återvända. Allt är frid och fröjd men då händer det!!!
Hjälmen trillar ner mellan sargen och ridhusväggen. Cami som säkert är mycket smidig ser en kratta och försöker med den plocka upp hjälmen. TuckTuck galopperar plötsligt iväg och drar några varv i livlig galopp. Camilla är mest rädd för att dom duktiga ryttarna kommer tillbaka och ser henne rida runt med en kratta i full galopp. Önskar så att jag hade sett denna ritt!!! Krattor är det nya spöt


En liten berättelse om vad som hände Jossan.
Efter en hård dag från skolan är KissJossan på väg hem, ska kliva av bussen, ska nämnas att hon bär sina röda pumps
<-- ser ungefär ut så ja
Åter till the story. Hon trillar helt enkelt ut ur bussen och skon hamnar under bussen. Bussen åker iväg och kör över skon. En gråtande Josephine återfinner då sin älskade sko helt krokig. Buuhuu

 
Så vill jag också förtälja alla om att Jullan tydligen har skaffat "pojkvän", Johannes, tydligen en rejäl blandning mellan en finne och libaness. Kort är han också, 171 cm. läs http://odiebear.blogg.se/ för mer info om johannes och jullans liv ihop.


Förresten är det ca 300 minusgrader ute. Jag frös ihjäl igår. Fattar inte grejen, man kan ju inte ens åka skidor¨för att det är så kallt. Måste stanna inne hela  dagen och värma mig.
Tur att Kista C är inomhus galleria (särskrivning) och att den är öppen till 21.00
Kram till er som kom på den idén.
Ska dra söderut imorgon. Fast det ska tydligen vara snökaos. Jag som hoppades på en schyst solbränna.

Edsbacka borde öppna drivetrough. Det vore najs. Fem plus till edsbackas drive


ööööööh

jag dör! almost..

Är idag inne på min andra fasta dag *stolt*
Det är fint att fasta´. Ska försöka beskriva tillståndet jag befinner mig i. Min mage är plattare, jag är yr, illamående, sugen på apelsiner, trött som fan och allmänt off.
Men ingen hunger!! Det är helt fucking otroligt!!! Måste anmäla mig själv till nån undersökning.

Kan någon ge oss lift till Gbg?? Bortsett från Body.
Sassa ska med, bra I love her!!


btw

jag ska börja med sär skrivningar. Måste helt enkelt komma över min rädsla/hat mot det.

födelsedag

Igår fyllde Mallibu 19 bast!  my best friend! Var på donken dejt med Spongan och Mallan in the evening. Vi kom på en rolig lek. Man skriver Ring mig! i ett sms och masspostar. Det var funny och very spännande. Det bästa med min telebok är att jag knappt känner hälften. höhöhöhö

Har dödligt ont i magen eftersom jag har tittat på gilmore girls konstant i en vecka. Och jess är så galet snygg att man får magont. 2 bilder på mannen med stort M

170959-7hothothot

Var på min fasters 50 års fest i helgen. Jag jobbade som vanligt. Höhöhö kände mig som the outsider. Alla får roa sig utom jag, släktens svarta får. = försökte tänka att det var så. Det var kul! Jag drack whiskey i köket. mådde dåligt efter att min kusin blandat drinkar till mig. Man kan aldrig låta barnen gå loss bland spriten. Men sen dansade vi tills vi dog.


Hellu

Fasta och öl verkar inte riktigt gå ihop.
Mallan, Jo, Spongan och jag skulle dra till söder och hänga lite ihop med modeller från Jos klass??
Vi gick sen istället till Tegel. Men jag blev utkastad efter 10 min! Pga att det stod ett helt orört vinglas som inte verkade tillhöra någon. Och det kan självklart inte bara lämnas. Men jag ska försöka skärpa mig lite.
Dom underbara vännerna följde med mig till Kvarnen i Vtuna. Fett najs. Har alltid velat prova på Vtunas uteliv *smile*
Sjöng Kareokee och träffade Elin K. Sedan blev jag attackerad av en 40 taggare! aaah scary!!
Men dom underbara vännerna räddade mig igen. Sassa var med också gulligullegumman.
Sen mådde jag dåligt hela natten/morgon. Nu är jag fin

En dag i Dagy:
2 snobbiga djursholmsnobbar går förbi en städvagn. En sopborste välter.
Melina skriker högt: Vaaa faaaan!! och Mallan skriker också högt: Ta upp den där!!!
Tjejerna blev rädda och tog upp borsten.
Tror att det gick till så i allafall. Jag går ju tyvärr inte i Dagy :( *ledsen*
KRamar

min fasta

går bara halvbra. Höll på att svimma idag så jag var tvungen att käka sushi. Efter 4 bitar mådde jag apa och var tvungen att dra hem och spy rå fisk. Mumma

Mördare

Min körskolelärare är seppo. Hata 4life. Vi har bråkat, så jag kan inte gå tillbaka dit. Höhö han kan ta sina körlektioner och stoppa upp nånstans. Jag kan redan köra :)

Han är numera på min People to kill-lista
Den är ¨fantastisk. Kollar igenom den varje kväll för att se om någon behöver sättas dit eller om någon ska tas bort. Sen packar jag ner en blodig kniv i min väska och längtar till nästa dag.

En sjuk grej är att Eva-Linns mamma log mot mig i morse. What?! Så länge jag kan minnas har hon bara glott surt på mig som någon slags hämnd för att jag mobbade hennes dotter på dagis.
Men hallå det är väl inte direkt mitt fel att Eva-Linn hade eksem på halsen?

Kjamisbananis


En dag i himlen

Fasta dag 1: ÖÖH hata fasta, det är fittigt! I wanna eat!!!!

BTW ska jo, mallan och jag starta en liten boutique. eller snarare en affärsrörelse. Vi ska dra till Tyskland och köpa en jävla massa sprit och sen sälja här hemma. Det kommer bli fint värre. Ska sälja i skolan, ett litet problem är bara det att min klassförståndare också är min granne och att min kusse verkar kila stadigt med en snubbe in da klass. Alltså lite rädd att grannar/släkt/morsan får reda på detta. Farsan lär gilla min idé. Längtar sjukt mycket efter att göra lite business!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! and make money


boring

jag har tråkigt, mallan är bortrest och vill inte snacka.. Gråter. Si försökte locka med mig på en stureplans runga men nej nej nej no more bret.

Min första fasta dag. Gick sådär. Satt på Hantis några timmar och kekade och kollade på Störtlopp. Så det gick utför. Men imorgon gott folk är den första dagen utan food äntligen här. Så känn dig välkommen tillbaka imorgon för mer info om hur man överlever utan mat :)
Love Anja, big idol. Är sugen på skidor??


happy

saker som jag har hört:

Att Sassa ska med till göteborg. Hon ska på sin allra första horseshow. cool! *smile* Love Sassi

Att Melina ska till Gbg för att leta pojkvän!?


igår var mallan och spongan boring som inte hade lust att ses innan skolan och ta en sup. sen var jag boring och mallan och jag blev ovänner. sorry friends again?
Men nu har iallafall carina min härliga kk lovat att vi ska supa på en rast. Har alltid drömt om att vara packad i skolan så imorgon kan drömmen bli sann!! *spänd*

hejselihoppsan

sitter här i all min ensamhet och tänker på fina stunder ihop med fina vänner.
Ett fint och varmt minne är självklart Fbo. Me Mallan och Josse 4 llife.  Det var best ever. Längtar tillbaka. Vi sålde fyllegodis = tjänade mucho money. Sen snodde vi sprit också. Vi är olagliga. stranden var varm. Mitt rum är svinigt kallt. Längtar till sommaren. Då kommer fler vänner med dit. vi har ju berättat så mycket underbara saker så nu vill alla följa med och beskåda. kram

howdie partner

efter att ha levt i helvetet i 2 painiga veckor kan jag till omvärldens förtjusning meddela att Elke is back.
För att ytterligare beskriva vad jag sysslat med ska jag först förklara att jag lidit av depression/psyksjukan.
pga denna svåra sjukdom kunde jag inte gå upp ur sängen = ingen skola :(
Låg alltså helt still 24 timmar om dygnet, lyssnade på coldplay och stirrade upp i taket slash grät stora tårar, VACKRA! Det måste alltså vara så här det känns att vara punkare!!
Är i allafall mucho glad över att denna tid är över. Höll nästan på att tro att jag förvandlats till en normal människa med äkta feelings!? Tur inte!!
Peoples to avoid:
Ridmän
Stureplans Bretar

MvH kjam Ludde

aahhh

idag hände sjukaste saken någonsin. fattar verkigen nada!! Ringde precis på dörren, jag öppnade vackert klädd i pyjamas. Det var nån tant. Hade no fucking aning om vem det var. Tydligen en granne fick jag reda på nu i efterhand. Hon ville att jag skulle komma hem till henne på middag. Why?! aaahh blir så förvirrad. Varför mig liksom? Bjud hem nån annan granne eller varför inte morsan och farsan. Jaja tur att man är för sjuk för att röra sig.
Missar ÖBdejten idag. Det känns så jävla hårt. Jag menar tänk om jag dör imorrn. då kommer jag dö olycklig. Hot Hug

Sjukdom

har varit sjuk några dagar och har då roat mig med att titta på våra bästa år, nåt annat program som jag bara ser för att det är en snubbe som ser precis ut som Body. (Body is the famous rider som hänger runt i stockholmsområdet) I allafall kul att se. Ska berätta för Body att jag sett honom på tv. Och hans vän som är med i Lidl reklamen? Särskrivning!! Buke = best place när man är sjuk. Synd bara att jag alltid blir bannad. ÄR föööör olydig. Love horsetjejerna som hänger på buke dygnet runt. De måste jobba hårt för att få tiden att räcka till. Sen ett annat tips för lonely sick days är att lyssna på Coldplay och ligga i sängen.
Det värsta jag vet:
Särskrivningar. Det är hemskt, plågsamt och hårt mot min själ

Våra bästa år

I dagens avsnitt firades Alla hjärtans dag. Det var as bögigt, nördigt mm.
Men ja jag är 100 procent säker på att två tonåringar in love åker iväg för att spendera romantiska dagen på ett lyxigt hotell, iklädda vinröda morgonrockar. De dansar till klassisk musik, lagar mat i öpnna spisen, matar varandra, inser att dom aldrig kan leva utan varandra och lovar att dela resten av sitt liv med varandra. Det är verklighetstroget! Plötsligt dyker nån sjuk gubbe upp som opererar in ett slags chip i hjärnan så de förvandlas till legosoldater/prinsessor. På något sätt reflekterar det så bra den vardag jag lever i. Men icke att förglömma att Days of our lives är det bästa programmet någonsin. Känner så mycket kärlek!!!