HOWDIE COWBOYS

´jag har börjat blogga :D igen:D och nu sitter jag och tittar när rizz klär på sig. sexiiiiigt  värre!!!
Saknar Denniz och Björne som en tok, dom är mina bästaste bäztizar efter götet nu. Hela KB-gänget är älskat. btw tror jag mitt kärleksliv är dött, har alltid varit, men nu för all framtid eftersom dom här människorna är så fucking bra att inga andra kan mäta sig med dom. kan man gifta sig med flera?? Min mamma snackar skit om kärlek, ändå är hon gift!? men inte kär.... Pappa är inte heller kär, hans enda intressen är att kolla på cops, spela in filmer och umgås med mig. Kram banan vi ses


stunden är kommen

då jag tänkte blogga ikapp om allt som hänt. Kanske inte allt men det mest väsentliga.
Idag när jag kom hem ringde det en man som på hackig svenska söker min mamma så jag ropar till morsan som undrar vem det är.
-En invandrare, kriker jag tillbaka.
Det visade sig sen vara min mammas gamla fästman från Åland, dom snackade väldigt länge, jag lyssnade med spänning och sen så kom pappa hem och undrade vem mamma snackade med så länge och då blev jag genast på lite retigt humör och sa att det är en gammal ex-pojkvän som ringer och vill ha tillbaka mamma så här precis innan alla hjärtansdag. Farsan brydde sig ungefär noll, anade nästan en sorts lättnad när han insåg att han skulle få göra precis som han vill resterande delar av livet. Sen la mamma på och jag fortsatte att vara jobbig genom att påpeka att det var vääääldigt konstigt att han tänkte på mamsen dagen innan alla hjärtansdag eller var det för att det är fredagen den 13:e? Grävde även väldigt djupt i vad som hände i förlovningen och hur känslorna skulle bli om han såg mamma och pappa ihop en vacker dag? Var det även så att vissa känslor väcktes till liv igen genom det här telesamtalet?
Ja och så fortsatte det typ så tills jag tröttnade och istället började diskutera familjerelationer där det kommer fram att min mamma inte tycker att det är så konstigt/sorgligt om syskon tappar kontakten. WHAT LIKSOM? Hallåååå syskon är typ det viktigaste och bästa man har och förhoppningsvis håller min brorsa löftet om att hans ekonomi även kommer gynna min i framtiden vilket i försig kan bli precis tvärtom. Han kommer inte ens behöva låna pengar av mig, han kommer få pengar!!! Är man från sthlm så är man....

Ska söka upp mina kusiner som jag tydligen har, mamma hade nån slags halvsyster, dom pratar inte längre för hon är död och mamma är dålig på att kontakta döda. Eftersom dom bor i Götet tycker jag att det är viktigt att jag kontaktar dom innan nästa helg, annars skulle man ju typ kunna hångla med sina kusiner helt ovetande om att man är kusiner.
Gbg-grejen är även lite sjuk för Louise Rocco stod på kö till Gothia och så ringde dom och sa att vi fick rum och då skulle jag bara ändra namn från Lollo till mig men då fanns redan ett rum bokat i mitt namn. Antingen har jag jättesjukt nog glömt bort att jag bokat eller så tar dom bara förgivet att jag ska dit?! Horse shows har alltid varit en favorit.
Träffade även en gammal ridpolare, väldigt mycket äldre, som blev oerhört chockad när jag förklarade att det inte är själva hästtävlingen som lockar utan snarare baren.


Fredagen den 13:e!!!!!!!

LÄSKIGT värre!!! Fast jag hade min otursdag igår, det började med att alla mina kläder typ stank svett, min feja var finnig och mitt smink borttappat! Var jättesen och glömde min mat hemma vilket ledde till att jag var tvungen att äta i matsalen buhuuhuhuhu. Gratis mat hade i vanliga fall varit jättefint men inte i det här fallet för maten smakar skit, har gjort det sedan jag började ettan. Tror dock inte att det är mattanten det är fel på utan snarare leveransen av mat. Jag får i allafall enorma ångestattacker bara av att närma mig matsalen! I början gick det fint för då tog jag helt enkelt typ nada food men då sa kidsen: att fröknarna måste äta jättemycket för att visa barnen! har fått ett tips nu om hur man ska göra för att skapa nån slags illusion av massor av mat. Otursdagen vände en kort stund till en lyckodag då jag hade ett litet hett möte med den heta musikläraren i lärarrummet. Han var hetare än vanligt och vi typ nästan ögonhånglade. Spenderade sen lite tid med att göra upp en plan för att lyckas hångla med den här snubben. Vid det här laget höll jag på att typ svämma över så jag var tvungen att lätta mitt hjärta för några mogna 9-åringar som berättade att han hade fru och barn. Så himla deppo!!!

Har fått en del krav att skriva om lördagen men jag pallar ej nu!! får göra det senare för jag ska jobba. Kan kanske tänka mig att skriva lite fort om en galen afton typ i förrgår eller nåt när jag, Heddan, Sarah, Rizz och en annan "kompis" som jag inte ens tänker nämna med namn var ute och sladdade. Den här "kompisen" kanske dom flesta kan lista ut vem det var på bilderna men nu är han lyckligtvis bortrest i 10 dagar. Skönt för vi är nämligen ovänner!
PAUS
ojojoj nu tog jag en liten paus och under den tiden hann jag ha ett uppslitande bråk med "vännen" på fejan så nu kommer den här bloggen inte bli riktigt klar för jag ska antagligen gå och lägga mig under mitt täcke och vara jätteledsen! Får fortsätta sen vilket kommer bli intressant!!!!

Det är Lördag

och jag har väntat på den här dagen så länge jag kan minnas. Livet handlar ju trots allt om att ha så roligt som möjligt så jag tänkte passa på. Har bjudit hem en del vänner, ska sedan besöka tegel och det som är underbarast av allt och som gör mig ENORMT lycklig är att Spongan ska med!!! <3 <3 Älskar henne! Saknar även en annan vän, Mallan, drömde om henne i natt. Det är ju liksom underbart att lära känna en massa nya vänner men sen när det kommer till kritan, typ när man är jätteledsen, så är det alltid samma gamla personer man vill prata med.

Igår var jag i allafall på nån slags välgörenhetsrunda, morsan hade inbillat sig att jag var deprimerad, så först var me, mother och min brorsa på restaurang och sen så skulle vi på bio meeeeeeeen på spåret var precis på väg att börja så vi tittade istället på det vilket var bra för mitt allmäna kunnande. ser framemot nästa fredag för då är filip och fredrik med.

Nu ska jag iväg och meata min kära vän Fruttan, ska nog ägga lite hus.
Måste även göra fler vänskapsarmband, har köpt hem tråd, för jag och en av kidsen har en tävling om vem som gör flest. Han har redan gjort typ 100 så jag måste jobba rätt hårt.

tjenixen

Det känns så himla galet att jag plötsligt är så busy att jag inte ens har tid att vara inne på internet. Att jobba heltid med barn är ingen dans på rosor liksom :) Den här veckan har jag gjort en massa pyssliga saker, ca 15 stycken vänskapsarmband, 20 pärlplattor, massor av alla hjärtansdagskort som aldrig kommer användas och en massa andra saker. Alla min barnsliga drömmar går i uppfyllelse, utom den att skaffa en vandrande pinne...
Har även varit i badhuset, det var fint, bara jag och 5 kids och inga regler gällde hade jag bestämt!
Tror att det var en lycklig dag för dom flesta men den hade kanske kunnat bli bättre. Mattias hade ganska höga förhoppningar på mig tror jag.
- Tänk om någon kille börjar flirta med dig. Bjuder dig på romantisk restaurang. Hur gör vi då? Ska vi följa med eller, undrade han väldigt hoppfullt?
Tyvärr blev det ingen dejt men vad gör det om hundra år när allting kommer kring?
Var förresten sjukt med feta ungar i speedos som hoppade på mystiskt sätt från trampolinerna. Tror att det var tyskar, har sett en liknande varelse förrut = en kille som var sommargäst på åland, tysk, i speedos och dålig på att dyka. Han liksom typ hoppade som vanligt för att sen böja överkroppen rakt ner som en fällkniv typ. Vi satt som förlamade på bryggan och bara glodde dag ut och dag in. Inte konstigt att dom kommer på så galna idéer som att rösta på Hitler och gasa ihjäl en stor del av befolkningen.

Btw vet jag inte om jag redan berättat för dom flesta att jag varit hemma hos en vän, Adrian, som bor i en helt egen villa med havsutsikt. Helt sjukt med vuxenpoäng på honom!!!
Har förövrigt även börjat se en comeback för DJbabyLo, tror att jag är lagom mogen för att börja dricka, besöka täbys diverse uteställen och även ta mig en och en annan öl lagom randomly i min säng. (GE MIG NUUUU!!!)
Hade även ett fint snack med Rizz som hängde med en polare just vid tillfället. Jag bad henne att fråga om polaren visste vem jag var och Linnea svarade då bara:
-vem vet inte det?
Sånt där låter så himla fint i mina öron hehehehehe.

En lite läskig grej som hänt:
Jag pratar med Crille i tele och säger:
-Jag ska bara byta tröja så kommer jag sen.
-Älskar svettlukt, säger Charles.
-Tack, säger jag och får plötsligt svårt att avgöra om jag verkligen luktar svett eller om det är min deo-lukt?!
Morsan avgör att det är grov svettstank. Fatta att jag luktar så mkt svett att jag förväxlar doften med min deo, Date Fanny, inköpt i sjätte klass!!! Mallan har ju alltid klagat på min svettdoft men jag har alltid bara trott att hon är avundsjuk, inte minst på min deo...

här sitter världens sämsta bloggare

har ju så mycket att göra den här veckan, hårt att både jobba heltid och vara körkortstagare. För att rädda situationen så skriver jag i min bok och sen så får jag helt enkelt typ blogga 1 dag efter eller n¨åt för jag kan absolut inte hoppa över måndag, det var en viktig dag.

Måndag

Snackade med Crille och påminde honom om att det är alla hjärtans dag snart.
-Fy fan, sa Crille, då ska jag stanna inne på mitt rum.
-Kommer du inte ens tänka på mig, undrade jag rart?
-Jo, och det är just därför jag inte tänker gå ut!!!
Those butterflies need to be killed!!

Funderade tidigare på vad som hänt med min favoritsysselsättning, hänga med mig själv!? Det intresset var länge sedan man såg till. Den nya Lo har endast en hobby: köra bil!
Att skjutsa packade människor till tegel är dock asigt och kommer aldrig göras om men det som oroar mig lite är att jag inte ens var sugen på att gå dit ens när jag stod utanför! Hade ju iförsig roligare i bilen med "röda jackorna". Osäker på om jag någonsin kan finna glädje på tegel igen, mina dagar där kan vara över?
Kanske att lördag kan få DJbabyLo back on track? Lägger här ett stort ansvar på Heddans axlar och även lite på en underbart rolig vän vid namn Kristin Ljung. Hon roar verkligen upp mig varje gång jag ser henne och det gillar jag <3

Ett dilemma som hände Charles häromkvällen:
Vi behövde kolla en grej på hans dator, hela Crilles familj är hemma så jag får absolut inte följa med upp eftersom dom då tror att vi är ihop. Jag påpekar då att ingen av dom andra heller kan följa med, valet är väldigt svårt. Vad tycker ni att C ska göra?
Alt. A : Jag går med, alla tror att vi är ihop. Pinsamt för oss båda men mest för Crille tydligen!
Alt B : Sarah går med, alla inser att Crille är slynig som byter tjej hela tiden.
Alt C : Johan går med, alla inser att Crille är bög.

Läser en jätteroande bok just nu, i jobbet skulle man kunna säga. Är ju som sagt väldigt framgångsrik i min äktenskapsrådgivarkarriär och tänkte nu ge mina kunder ännu mer råd med lite hjälp av den här boken. Jag mixar den förstås med mina egna tankar och ord så blir allt prima ballerina. Sorgligt nog måste jag erkänna att jag är lite begränsad i mitt yrke. En ny kund som jag mötte ville ha hjälp i ett väldigt seriöst förhållande och det är 2 ord jag inte connectar så bra med. Är bättre på att få folk att hångla lite. Mer tungor till folket!!!

tjaba tjena allihopa everybody

Idag får man nästan tilldela en guldstjärna till sig själv eftersom att jag har jobbat heeeeeeela dagen. Var och åkte skridskor på förmiddan, tyvärr var även två äldre kvinnor som jobbar på skolan med. Den ena av dom är väldigt märklig, brukar komma instormande hos oss och typ hysteriskt fråga hur e-mail stavas och sen bara bete sig allmänt märkligt för att sen gå därifrån utan att säga ett ord. Under skridskoåkningen såg hon det tydligen som min uppgift att lyssna på hennes återberättelse av hennes söndag i väsjöbacken. Väldigt intressant!
Den andra kvinnan, som jag förövrigt börjar gilla så mycket att hon nästan räknas som en personlig favorit, brukar oftast beklaga sig över hennes framtid som pensionär, hon tycker tydligen att jag borde vara väldigt väl införstådd i hur det är att leva som pensionär i dagens samhälle. Känner mig väldigt orolig, måste börja pensionsspara!!!
Ungarna på den här avdelningen är ju typ inte ens hälften så roliga eller vilda som mina vanliga kids men söta ändå :)

På vägen hem, uppför en väldigt brant backe, såg jag en stackars tant som släppade på en väldigt tung vagn och knappt tog sig fram 1 cm. Insåg att jag var tvungen att ställa upp och dra den här vagnen för annars hade jag varit en väääldigt hemsk medmänniska. Det är nu Gud har blandat sig i leken och bestämt sig för att förgylla min dag! Kvinnan var liksom från tyskland och hade genomlidit andra världskriget och hela köret!!!!!! Hann ställa en massa frågor till den här livs levande andra världskriget-överlevaren och plötsligt spelade det ingen som helst roll att det tog ca 25 minuter att gå upp till min gata. Happyhappy :D

Hola! Cómo estás?

Gud gud gud jag är så fucking jättedeppo. Vet inte om det beror på en kommande mörk och helvetisk lång depression eller om det bara beror på att jag såg världens sorgligaste film idag, i taket lyser stjärnorna. Har läst boken för länge sen och minns att jag grinade sjukt mycket så jag hade verkligen förberett mig mentalt men det gick utför rätt fort och när jag väl börjar grina då gör jag det ordentligt. Ingen idé att halvgöra grejer :) Efter bion åkte jag hem och grät lite till när jag berättade för morsan om filmen. Sjukligt bra film i allafall!
Resten av dagen har jag kört bil, ringt CP och beklagat mig över att jag har ungefär noll vänner (insåg detta efter att t.om. Charles Rådman dissade mig). Erkände dock efter en stund att jag har en del vänner men dom flesta är ju otillgängliga, dom jag kände för allra mest var för dagen onåliga: Spongan (jobbade), Mallan (bortrest) och Sara Sandahl (väldigt bortrest). Vid det här laget var läget så katastrofalt fittigt och ensamt att jag funderade på att råka krascha in i något väldigt hårt så att jag typ dog men plötligt blev allt mycket bättre när Sarah B klev in i min bil och livade upp mig lite. Gillar också att hon är lite rädd för mig eftersom hon tycker att det är otäkt att jag spelar lite korkad och virrig men har stenkoll underneath liksom. Hehehe kul att skrämma folk :D I vilket fall så blev allt ännu bättre när jag snackade med min underbart bästaste brorsa om råd hur man rycker upp sig när allt är väldigt väldigt svart. Vi har ju båda två för många år sedan kommit fram till att det skonsammaste alternativet måste undvikas eller ja det är väl helt enkelt lite förbjudet att ta livet av sig eftersom det även är mycket själviskt. 
Är väldigt orolig över mitt nya jag som bara vill köra bil och inte ens har velat ha en öl på flera dagar. Ville inte ens gå till tegel igår så istället körde jag dit Bjärt och co. Det var i försig rätt asigt att vara nykter chaufför, kommer aldrig mer ske! Tror att mitt tillstånd kan bero på avsaknaden av alkohol?! 
Hade i allafall världens roligaste bilkväll med Crille, Sarah och Linnea som förföljde mig hela vägen till vtuna i linneas bil så att alla typ blev rädda, fast inte vi (röda jackorna). Sen drog vi vidare och jävlades med folk, förföljde ensamma stackare och försökte köra över folk på tc-parkeringen tills vi såg att poliserna stod och tittade, då var det roliga över.

Ikväll har jag hunnit med att svänga förbi och kjama Sabo, som lever, och hänga med Sarah och Crille och totalt överraska Johan Ruben Hedman, som förövrigt är helt fucking jävla totalt underbar och sen planera helgen som kommer, där jag vägrar att vara kvar i mitt tråkiga tillstånd. Har även hunnit med en sväng förbi hos farmor (och farfar). Tänkte mest säga hej men hade förträngt hur underbart bra farmor är på att prata. Hon är förövrigt en milf, farsans polare hängde alltid med honom hem för att spana in hans morsa.

Nej det här var ju svintråkigt kan jag tänka mig att ni tänker så det är kanske bäst att jag sover nu. Ska förövrigt jobba imorrn vilket blir fint men om jag hade stanna hemma hade jag använt mig av denna ursäkt:
"Min morfar dog (igen). Han var som en son för mig" 

Just det, måste tipsa er alla om Melina EMs blogg
melinaem.blogspot.com
hon har bla. publicerat en intervju med mig och är även en av anledningarna till att jag fick körkort, hon peppade mig till max med låten When you believe. Från början är det Mariah Carey och Whitney Houston men nu var det Fruttan och Mullans röster som sjöng vackert till mig. Älskar er tjejer!!!!