Tre punkter:

*Häromdagen när jag skalade räkor var jag säker på att det här med att man måste gå ut med sopporna genast för att skaldjursresterna börjar lukta sjukt illa, var en myt. Och jag var fast besluten att motbevisa detta och tog därför sopporna vara kvar. Så här två dagar i efterhand kan jag berätta att det inte var en myt, det stinker verkligen APA. Men nu kommer jag inte göra det misstaget fler gånger!
*Håller som bäst på att lära mig dom nya tågtiderna. Tåget har alltid gått 17 och 47 här och så nu helt plötsligt så går dom alla möjliga konstiga tider, 01, 16 osv. Hur överbegåvade tror dom att vi kyrkbybor är egentligen?? Snacka om att röra till i människors liv! Måste fråga ut min pappa, som är en av roslagsbanans mesta kunder (han har nämligen åkt tåg varje vardag i 25 års tid fram och tillbaka från jobbet), vad han anser om dom nya tidtabellerna. Återkommer.
*Är dagen till ära klädd som den affärskvinna jag (inte) är. Super! Tycker bara att det är lite jobbigt att min jättesnygga skjorta är lite kort, visar nämligen upp stora delar av mina rosa panterntrosor. Måste nog köpa lite mer stilrena trosor som matchar min nya seriösa look. Vad använder ni andra för trosor? Boxer, string, nalle puh eller hello kitty??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback