sömnlös i täby kbyn

klockan är halv fyra och jag kan inte sova. Har redan sovit ett tag men nu går det inte längre. Det är inte saknaden av mitt ena täcke för det är varmt och gott ändå men saknar mina vänner en massa, inte var och en utan alla samlade. Svårt att hitta roligare vänner liksom :) Ett annat problem jag har som stör min sömn är att jag börjat fundera på om det är många människor runt omkring en som inte är som man tror att dom är. Man kanske är så blind att man inte ser hur själviska och oomtänksamma folk egentligen är? Men alla måste ju i allafall ha ett samvete antar jag, om man inte är typ en känslokall robot. Man ska alltid följa sin magkänsla men tänk om den är helt fel? Verkar lite läskigt, då måste jag byta ut alla mina vänner mot ovänner. Fast inte CP för min magkänsla säger mig att hon är en freaking baltisk hoe.

Hoppas nu för allt i världen att jag kan somna om och att jag inte dör imorgon. Vore säkert rätt bekvämt på vissa sätt men jag har mucho kvar att göra här på jorden så det funkar ej. Vill heller inte dö när jag mår så här dåligt, vore ju verkligen grädden på moset om man till råga på allt ska behöva gå och avlida mot sin vilja?
Vill i allafall försäkra mig om att Fix you spelas på min begge och kanske även shirley clamp- låna en ängel eller nåt i den stilen. Vill att alla ska bli tvugna att gråta lite. Låter Melina Em vara ansvarig för begravningen, hon är tillräckligt kunnig inom ämnet. Kram på er alla, hoppas ni är underbara


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback