Seg dag, seg människa

Jag gör verkligen ingenting nuförtiden! Känner mig som världens segaste och slappaste person! Och ju mindre man gör desto tröttare och slappare blir man. Jag är en sådan person som mår bäst när jag är aktiv men den senaste tiden har det varit rätt skönt att slappa och jag har inte velat ta tag i det men idag kom jag fram till att det måste bli en ändring på detta! Så nu har jag sökt jobb :) Tänkte i allafall försöka få jobba lite extra då jag bara pluggar Måndagar och torsdagar efter mina små ändringar. Sen pluggar jag också tisdagskvällar och så är ju meningen att man ska plugga hemma rätt mkt, pluggar ändå typ 110 procent. Men som det ser ut nu så sitter jag ändå bara hemma och slappar och pluggar NADA så min förhoppning är att hela jag bara måste bli aktiv för att bli aktiv med pluggandet. Aktivitet ska alltså leda till mer aktivitet, det är nog min livsfilosofi!



Har alltså inte gjort många knop idag, passat fridas valp, gått och plockat svamp med honom, suttit framför datorn/tv:n, gått ut och gått ner till vtuna-sjön och sen haft ett skärgårdsdoktorn-maraton med mig själv. Drömlivet! Att bo så där på en ö alltså, inte att sitta hemma och glo på skärgårdsdoktorn.
Att bo i skärgården och få se/vara nära havet varje dag är en dröm jag haft hela mitt liv och kommer fortsätta ha resterande delar av livet.
Eftersom min kropp är fylld av kvinnliga hormoner så trillade stora tårar nerför mina kinder när Wilma bestämmer sig för att stanna på saltö med sin farsa. Helt sjukt att vara tjej ibland alltså!! Grina till skärgårdsdoktorn!!

Nu fortsätter slappheten, farsan och jag kollar på 2 and a half men. När mamma ringde och störde mitt i så förklarade jag att vi var mitt uppe i ett väldigt intressant tv-program. Hon måste ha trott att vi kollade på något vetenskapligt eller någon dokumentär. Men huvudsaken är att hon är nöjd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback