god morgon världen

 har precis vaknat, drömde en dröm om Mallan så hela jag är varm, inte lesbiskt varm utan mer vänskapligt varm men ändå väldigt varm :) Kan inte riktigt komma på vad den handlade om förrutom att ledningen provsatt en jättestor fåtölj som man fick plats 3 i. Malin skulle ha den i sin nya lägenhet i Oslo. Minns även att den kostade 5700 kr och var rosa och lila.
Klockan är 09.11 och Bjärt borde ha varit vaken i exakt 11 minutos om han följer tidsschemat. Vi två ska nämligen på mini-roadtrip idag :D Det är sånt man kan göra när man är lite halvt arbetslös! Igår kollade vi på en hästig film vilket passade utmärkt eftersom Bön är jockey. Passade även på att göra ett aktivitetsschema för dom här hästiga killarna med ridning, fotografering till häst, årsmöten för ridsportförbundet och sist men inte minst festlig tillställning med ridtjejer.
Nu är det sååå himla trist att Malin inte svarar på sin telefon för då hade jag kunnat avsluta samtalet med: måste lägga på, ska vara med KB varpå Mallan förhoppningsvis skulle inse vad hon missar.
Mvh Kram Losifer den första

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback