hejsvejs

Sitter på biblioteket och har gjort det i typ 5 timmar. superspännande! Dom senaste dagarna har jag verkligen insett att Norge inte riktigt var redo för min charm. På 7 fjuttiga dagar har jag lyckats linda dom flesta invånarna i stan runt lillfingret. Det är underbart att vara så älskad som jag är. Melina har berättat att det bara finns en enda människa som är bättre på mygel än jag, nämligen mannen i catch me if you can. Hehehe! Men allvarligt om jag går in på typ sleven och säger:
-"heeeeeeeeej jag köpte kaffe imorse och glömde mitt bonuskort (var femte är gratis) men han som jobbade sa att jag kunde komma tillbaka senare och få en stämpel"
Vilken människa på denna jord är så dum att dom bara ger mig en stämpel?! jag får typ 20 stämplar varje dag. Ska söka upp lokaltidningen och se om dom kan skriva en liten notis om mig. Kanske en hel artikel????

Idag har jag varit runt och sökt lite andra jobb eftersom fabriksjobbet håller på att döda mig. Det är typ som en jättestor lokal fylld med mongon, fast jag ska väl erkänna att jag känner mig rätt hemma i gänget. Här är en bild på en man som kör truck (brukar snacka rätt mycket med honom under lunchen)

Ska ta ett kort på Mette också. en underbart gullig tjej i hockeyfrilla. Hon har jobbat på fabriken i 8 år, är född här i byn, aldrig lämnat landet. Jag i framtiden???
Ska nog be om en liten intervju med henne också där hon kan tipsa om vad man ska äta till lunch. Hon har alltid med sig 8 frallor, väldigt mycket mer bulle än fralla, och sen chokladsmör. Mums!
Alla tittar konstigt på mig när jag äter fiskbullar, eftersom det stinker. Dom brukar även kalla avoccado för kiwi (ingen har ätit avvo).
 Här är en prima bild på en man i 65-års åldern som förövrigt rest runt i världen i 18 år. Anledningen till att han reste i hela 18 år var då för att han var singel. Undrar hur många nationaliteter han hånglat med?? Ska fråga. Jaja åter till ämnet. Det är först en hel limpa (dom får ner oooootroligt med mackor) sen vanligt smör, jordnötssmör, chokladsmör och slutligen mjukost på tub. Helt galet smörgåsfolk!!!


Här är i allafall Frannie på jobbet, sexig som alltid:


Häromdagen spenderade vi två turtorduvor typ 60 min på en parkeringsplats väntandes på en som hette rune som hade en bmw där det stod att han var galopptränare. Till slut gick vi runt ibutiker och ropade men ingen svarade. Sen så spårade allt ur, mer kan jag inte berätta i nuläget men jag kan säga så här: Frankis och min framtid inom galoppsporten är ljus!
Snart ska Malin och jag på oslo horse show. Vi har inga biljetter men liksom
1. det är en hästshow = Jag har aldrig varit med om en olyckad plankning på den här typen av event.
2. det är Norge = dom allra flesta norrmän kallar mig älskling redan innan vi träffats.

Gick runt på stan och hittade följande saker som var intressant:

fotbollsgrejer. Ska gå tillbaka imorrn och köpa en Real Madrid-mugg att dricka kaffe i på jobbet :)

Fann även den här supersjukligt snygga fåtöljen <3



I den här mysiga stolen sitter jag och har suttit väldigt länge nu. Lyckades stuka min fot i den tidigare så nu vet jag inte riktigt hur det ska gå att gå på den imorrn. Och värst av allt är att jag går i högklackat en stund varje morgon och nu lär det inte gå för sig imorrn och det är ju liksom räddningen för mig, den perfekta starten på morgonen. suck pust stön



Ha det!

PS: Melina vill ligga med Serena, kan bara säga följande: I´m fucking Blair Waldorf och sen kan ni tänka er en lika fin musikvideo som Jimmy Kimmel/B. Affleck.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback