Torsdag

Ledsen igår för att Portugal inte gick till final.,, :(:(
 
Idag var jag ändå ganska glad för det gick bra på jobbet. Först hade jag dock svårt att koncentrera mig för jag och Jonas pratade fotboll (som vanligt) och jag kunde inte sluta tänka på hur underbar Ronaldo är. Jag blev helt knäsvag, är väldigt kär. Jag är förmodligen världens största fangirl..
Köpte en sjukt snygg jacka idag. Det var onödigt men jag var glad och berättade för Jonas hur sjukt bra den skulle komma till användning när jag fiskar och det är storm ute. Hans skeptiska min fick mig att vakna upp och minnas att jag inte fiskar särskilt ofta och de där få gångerna jag slänger i ett metspö i sjön är det spegelblankt och en vacker sommarkväll. Fascinerande att jag ändå lyckades lura mig själv ganska länge!
Nu är jag iaf en jacka rikare :) Och en kavaj. Och en skjorta. Och en sjukt snygg blus. Och ett par solbrillor. Det är farligt att jobba i köpcentrum vill jag lova!
Nu har jag precis sett klart på matchen och har ont i halsen. Kul. Imorrn är sista dagen innan jag har 4 veckors semester :D:D:D SJUKT NICE!! Hej livet, jag kommer snart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback