Soooool

Det är nu det börjar kännas riktigt jobbigt att behöva stå inne i ett köpcentrum från 10 till 19... :(
Jag har iaf satt upp några mål på jobbet, det ena var att slå 14 (en kille jag ogillar skarpt har det som rekord och jag vet att det kommer kännas surt för honom och då känns det gött för mig) och igår gjorde jag först 15 stycken och satte snabbt upp ett mål att slå en annan tjejs rekord vilket är 16 och så gjorde jag 17 st. Då fick jag välja att gå hem tidigare eller fortsätta mot all time high-rekordet som är 21 stycken men just då kändes det så dött i Liljeholmen att jag inte trodde att jag skulle göra 5 till (måste göra 22 för att ha rekordet). Men att göra 22 är alltså mitt mål som jag strävar efter, första gången jag var på intervju frågade jag vad rekordet var och då visste jag att det där ska jag ta. Frågan är nu inte om utan snarare när... Kan tänka mig idag faktiskt :)
Det är på alla sätt en fantastisk dag, äntligen lite sommar och dessutom är det äntligen match ikväll!!! Spanien - Portugal och jag som älskar båda lagen kommer få vara både lycklig och ledsen på samma gång. Dilemma!
Snart dags för semester iaf, Tack och lov för det! Jobbiga kan man göra på hösten eller vintern, av sommaren ska man njuta. När jag jobbar har jag iförsig köpt massvis med jordgubbar bara för att känna att det är lite sommar ändå :) Och just det, jag höll på att glömma bort att jag blev uppraggad för jobb igår av en jättetrevlig tjej. Det har ju hänt tusen gånger förr men nu var det inte ett annat sälj-jobb utan något annat som verkar sjukt spännande. Blev helt sinnessjukt glad iaf!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback