Vardagstråk

Idag vaknade jag upp och insåg hur extremt megatråkigt det är att göra just det! Vakna upp, gå till jobbet, gå hem och laga samma gamla vanliga mat som alltid, de gånger jag försöker laga ny mat blir det total failure och jag ser det som ett tecken från Gud att det vardagliga livet inte ska jävlas med. Sen går jag och lägger mig och drömmer om ett spännande liv. Sen börjar skiten om igen och idag är det tråkigare än vanligt, jag kan inte ens gå till foodcourten och välja mat, nä för jag har matlåda med mig. Med falukorv och makaroner som förövrigt blir sjukt äckliga av att micras. Bitterheten är total! Jag börjar nästan tro att bitterhet är meningen med livet... Igår möblerade vi om, att flytta soffan 2 meter är det mest spännande som kan hända i mitt liv, happy life!! Eller så går jag in på facebook och kollar vad Typ nån okänd Anna ska äta till middag med sin pojkvän. Sjuuuukt med spänning på den! Ska det bli köttfärssås eller kanske tacos?? Möjligheterna är oäääändliga.
Igår hörde jag den mest korkade kommentaren av en barista i samband med att vi diskuterade den dåliga lönen för just detta yrke: -alltså jag blir så arg när jag ser typ sjuksköterskor protestera för att de bara tjänar typ 450 000 om året, jag tjänar ju liksom mycket sämre än så!
Men baaa ööhh jo för att ett yrke med 3-årig utbildning går ju verkligen att jämföra med att vara barista. Är ett plus ett två? Är bollen rund? Tydligen inte i hennes fall iaf.
Men det är Bara att vänja sig, livet kommer fortsätta vara idiotiskt vardagstråkigt och fullt av nya idioter med halva hjärnan avstängd. Super!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback