uuuuntzunnntz

efter min mattelektion på 3,5 timme kom mallan och hämtade upp mig så drog vi in en vända i tc. En fantastisk grej som hände var när vi stod i rulltrappan och en liten, sjuuuukt söt kille kom fram, knackade på min axel och jag dog: min underbara kusse Henke!!! Så kramgod och världens sötaste 11-åring <3<3 Blev så glad!!!
Anyway bitches så drog vi vidare in da car till crille rådman och vi åkte hela ganget till dellan i np och kekade pizza, blev feta.
Rolig grej när vi stod vid ett rödljus, jag såg en gravid tjej och sa:
-titta hon tjejen i lila jacka är gravid. Var det inte hon du låg med för några månader sen Crille?
Ibland är det långt ifrån komplicerat att ha kul!

Mallan och jag fortsatte åka bil i typ 2 timmar till och gjorde lite allt möjligt, garvade mycket i allafall. Mer än jag garvat på hela året när hon varit borta. Neeeeh nu var jag nästan dum mot alla andra, ni är också roliga!!!
Vi hämtade i allafall upp Sarresnarrelingonbarre som tyckte jag såg moderiktigt ut. Tydligen skulle Elin Kling ha gillat min outfit!!!!!!! Kunde inte varit lyckligare! Fashion betyder allt för mig! Jag är ett så kallat modelejon. Haha
Sarres cutiepajiga brorsa Sebbe var hemma också <3
Nu sitter jag i allafall och hänger med da girlygirlfriends Sassa and Malibu. Imorrn ska jag till Ikea och en sväng till Arlanda och lämpa Mallan som ska till Oslo :( Sen har jag ordnat en kräftskiva med tema naken på lördag.
Funderar även på att dra på kräftis imorrn hos en tjej som jag visserligen inte känner asbra men tror att både spoon och jullan ska dit. Saknar spoonis.

nej nu ska vi skypa med en norsk jänte. Plingen honey, plingen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback