Skaffa dig en man, med hjälp av Marianne!

Hej på alla er kärlekskranka, ensamma själar där ute! Jag heter Marianne och är en god vän till Lo. Hon har, i en tanke av medlidande och omtänksamhet, bett mig att gästblogga här hos henne för att hjälpa er tjejer där ute som har svårigheter med att både fånga och behålla en boyfriend att stoltsera runt med i Täby Centrum. Hoppet är inte ute! Med mina expertråd kommer du snart ha en alldeles egen krambjörn att äta parmiddag med på diverse tillställningar eller varför inte en myskväll hemma med kycklingwok och en film som "Dagboken" i dvd-spelaren?

1. Utseende. Killar gillar snygga tjejer. Är du inte smal så banta så mycket som möjligt. När du kan nå runt med pekfingret och tummen runt din överarm så bör det vara bra. Sminka dig mycket, men med naturligt smink. Killar gillar naturliga tjejer. Ät därför så mycket skräpmat du kan när han ser, så att du verkar vara en sån där tjej som kan äta hur mycket som helst men inte går upp i vikt. Ätstörningar är osexigt.

2. Gravidfällan. Få killen du är intresserad av i säng så fort som möjligt. Låtsas sedan att du är gravid. Förhoppningsvis får han så mycket skuldkänslor att han stannar med dig tills barnet är fött. När han upptäcker att du inte är gravid skrattar du och säger att du bara skojjade. Förhoppningsvis har han vant sig vid ditt sällskap och väljer att stanna. Bäst skulle självklart vara att du blev gravid på riktigt. Tips är att ljuga om att du tagit p-piller eller göra hål på kondomen.

3. Hot. Väldigt effektiv metod. Går helt enkelt ut på att du hotar honom med diverse skrämmande scenarion om han inte blir ihop med dig. Exempelvis kan du hota med självmord, att du ska döda hans husdjur eller att du polisanmäler honom för våldtäkt.

4. Sex. Gå med på allting han vill göra i sängen, exempelvis djursex, kiss-sex, bajs-sex, trekanter, rollspel och så vidare. Killar gillar tjejer som går med på saker i sängen.

5. Manipulation. Fungerar bara på svaga män med dåligt självförtroende. Förstör systematiskt hans självförtroende med hjälp av verbala attacker och förnedring. Övertyga honom om att han inte är värd något eller någon och att det är av ren medlidande du är tillsammans med honom. En svår metod, men om den funkar har du en pojkvän för livet.

Jag hoppas att dessa råd kommer kunna vara till hjälp för er i framtiden! Lycka till därute i dejting-djungeln!

kram // marianne

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback