varför händer dåliga saker med bra personer?

som idag när jag, en mycket bra person, först missade bussen, sen fick otrolig migrän och missade en middagsbjudning jag sett framemot hela veckan. Tillråga på allt tappade jag bort min ena sticka så jag kunde inte ens fortsätta på halsduken. Suck pust stön. Har löst problemet nu, snodde en pinne ur en blomkruka och bröt av, blir mamma arg?
I helgen ska jag inte göra så mycket överhuvudtaget. Imorgon ska jag åka till Heby och titta på Gettot, my horse, när han startar i globenkvalet. Senare tänkte jag gå hem till Jullan och spana in hennes nya lägenhet, ta några öl, krama Mullan så hårt det bara går och sen ha jättekul. Melina är som en familjemedlem nuförtiden så det kommer kännas så underbart glädjande att se henne. Innan kommer det kännas pirrigt i hela min kropp, precis som att det skulle vara min födelsedag och sen kommer det bubbla av glädje. Vi är verkligen en lycklig familj på 5, Kolja, Svetlana, Borst Sergej, Klittlana och ingen mindre än Bork De Lauer. Älskar er!
Har även en del filmer på gång att spela in tomorrow:

Bröderna Lejonhjärta
This is England
En Ung Jane Austen
Peter Pan

Mitt filmschema är så tajt hela nästa vecka att jag har behövt arrangera ett speciellt schema som man följer för att hinna med alla inspelningar.

Vill även adoptera en katt. kan tänka mig en begagnad för då behöver man inte ha dom så många år. Om man köper en som är typ 15 kan man njuta av den lite mer intensivt ett kort tag. Mina enda krav är att den är tjock och mest vill ligga stilla och gosa ner sig. Det är dock ett STORT plus om den är orange, eller grå, eller beige eller nåt där emellan. Har tittat in på stockholms katthem men en del katter verkar helt galna, fräser, visar tänder och har sig. Låter helt livsfarligt och jag som redan tycker att katter i det stora hela är rätt lömska skulle inte ens våga visa mig när den var i närheten. Blir påmind om några galna kattungar Saga och jag brukade leka med back in the days. Vi var lite besatta av OC så kittisarna hette Princess Sparkle, Captain Oats och Little Miss Vixen. LOL! I vilket fall var dom helt fucking insane. Jag kom gående en helt vanlig dag i stallgången varpå jag ser någonting komma flygande, Princess Sparkle har då hoppat ca 15 meter och landat rätt på mitt huvud där hon absolut vill sitta kvar (tar hjälp av sina klor). Dagens katter alltså.....

Puss, kram, älskar er <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback