Hejcon Bejcon

Har finbesök i helgen hehehe. Min avlägsna släkting Matilda som egentligen är mer som en familjemedlem eftersom vi praktiskt taget bor ihop hela sommaren är här på besök från Åland, the island som jag älskar mer än något annat <3
Just nu är även Cattap här och tittar på Stalingrad medans jag är mer intresserad av mötet mellan Barcelona och Real Madrid. Cattap och jag kom i allafall fram till att hästarna i krig lär gå med vissa komplikationer i benen, lite hovbensrotationer och inflammationer mm. Ingen vet.vård där inte! Då kom jag även fram till en bra replik jag ska använda mig av i framtiden vid halta hästar:
-Duger det i krig duger det i ridhuset också!

En annan rolig sak som hände var när en snubbe i Matildas klass frågade vad hon skulle göra i helgen och hon då sa att hon skulle hälsa på mig. Snubben ville genast paras ihop med mig och få min msn vilket Matilda gav honom. Senare under dagen hör hon hur den här killen säger till en annan:
-Jag är på g med Matildas kompis från sverige!
Kul att man får pojkvänner så där lätt nuförtiden :) Hihihihihii. Tildisen kände sig då lite tvingad att berätta att jag är dum i huvudet och att jag skulle dumpa honom för att han har fula skor. Men då gick han och köpte nya :) Cutiepaj <3

Nej nu ska jag nog gå och planera en välkommen hem-fest jag ska ha i Malin och Björns ära och lite i Cristopher Robins ära också för han ska ju snart dra iväg i krig och allt :( Kommer sakna dig och vårat liv ihop min älsklingsvän!!! Tror att Crille har varit lite orolig att andra tagit hans plats när han har varit i lumpen men så mycket kan jag lova att Cristopher Robin och DjBabyLo alltid kommer vara best friends <3 Vet att Mallan saknar Cri rätt mycket. Hångel???

En ny tradition är att skriva upp ett minus jag har gjort och ett plus:

Pluset är att jag ringde till min farmor, tog först en bira för då blir det lättare att angagera sig i samtalen om vad som händer på Åland, vem som fött barn, vems hund som dött och vilken granne som skjutit vem i ett bråk. Visst jag skulle väl ljuga lite om jag sa att det inte intresserade mig lite granna. Egentligen är det inte själva skvallrandet jag är ute efter, gillar mest att ha koll på vad som händer och sen ska man inte förglömma att det är ovärderligt att veta saker om folk som man sedan kan använda emot dom. Att sitta på toppen är fint!

Minuset är väl egentligen oväsentligt för det är ju ändå Lo-vely liksom och hur mycket minus kan det bli?? Men känner mig rätt missnöjd med att jag köpte ett par strumpor som i försig var coola men helt i onödan.


Cattap och jag har även hittat ett annat roligt uttryck:
Schas för fan! Som Lina säger till Ivar i kvällsboken. Ska användas flitigt i fortsättningen. Diskuterade även vad man har för trosor under vita ridbyxor. Catpower har alltid samma, även på meetings, dom är från början vita nu gråa i spets. Sexigt! Själv föredrar jag den gamla hederliga HP-varianten, svartastring under vita tighta brallor. Ju synligare desto bättre!

Tack och hej leverpastej

PS. Tror att nästa vecka kan bli lite galen, tänkte inleda en fasta och se hur långt det bär. Har bestämt mig för att känna mig nöjd med mig själv för varje dag som går och om jag klarar det tills lördag så ska jag nog nästan köpa ett par jeans eller nåt. DS.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback