American Dreamz

det var väl inte bara jag som fnittrade lite lättvindigt till den filmen häromdan? Ibland är dåliga filmer så fantastiskt underhållande. Hade en tråkig men väldigt underbart arbetslös dag igår. Saker jag gjorde:

*gick upp kl 11.30
*skrev en lista över saker att göra
*städade nästan halva mitt rum
*kastade listan med saker att göra
*tittade på Casino Royale
*byggde med lego

Bomber och granater hur hinner hon allt tänker ni säkert nu och ja jag skulle ljuga om jag sa att det ibland inte är svårt att få planeringen att gå ihop. Om man ska se det ur ett sanningsenligt perspektiv har inte ens jag, DiggiLo, fler än 2 händer. Trott eller ej!

Har jagat Cattap på telefon ett tag nu, hon verkar igga mig totalt. Men Cattap om du läser det här så ska jag inte tjata om att vi ska hänga på lördag, förstår att du vill ha egentid. Allt jag vill är att berätta att min mage gör ont och att du antagligen var lite mer fruktsam än vad någon kunde ana den där natten i strykrummet. Höhöhöhö

Igår tänkte jag slå ner en jättejobbig brud som ställde sig mitt i vägen där folk gick. Stoppade mig i tid för att se att det var Sarah B från min klass <3 Jag och älsklings Sarah garvade asa mycket och bestämde träff på lördag. Berättade
även för henne hur man skulle gå till väga om man tex. skulle råka hångla med världens bästa horseball-spelare. När man inser att han är sjukt äcklig så tänker man bara på att han, som jag precis sa, är världens bästa horseball-spelare och så sticker man tungan lite djupare. Förövrigt är horseball-spelare så viga att man kan hångla i bryggposition, men det är bara vad jag hört!

Nej nu fortsätter the exciting life of Lo - Kvinnan, myten, legenden. Ska jobba lite granna för att sen titta klart på Blood Diamond, sjukt bra film med Leo Dee, sen återstår bara lite Idol och Poker After Dark.
Förresten så har min mamma villigt gått in och sponsrat min nya bok och apropå det ska jag hänga lite på åland, the island, nästa vecka med en kär släkting. Den kära släktingen tror i allafall att: med din fantasi kommer din bok bli väldigt fantastisk! Ska passa på att reda upp lite i hennes vilda kärleksliv, som den proffsiga äktenskaps rådgivaren man är så ställer man ju upp!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback