En resa att minnas

tänkte berätta för er alla om en fin resa. Det var då i åttan och vi skulle ut och segla på ett stort skepp. Tyvärr skulle inte Spongan med men som tur var för resten av klassen skulle tadada... Mallan och Lo med!!!! Wohoo!!
Resan var otroligt händelserik. Minns med kärlek den första natten som antagligen var ett helvete för alla andra men inte för the cool gang Lo, Ma, Tess Å, Alle B och Conny J. Vi hade väldigt roligt hela natten och roligare blev det så fort lärarna fick sinnesutbrott och skrek som galningar. Man kastar sig då ner under täcket och låtsas sova samtidigt som man pissar på sig av garv. Får lärare verkligen skrika håll käften, dra åt helvete mm?
Jaja dagen efter var fin, vi drog upp på ett berg där man hade fin utsikt över hela skärgården och där satt vi och kekade chirre, drack läsk och hade raptävling. Allt medans dom andra skrubbade däck.
Ja sen blev det en fin hemfärd som sköttes bra av mig och Crilleboy, min bästa lekkompis. Vi befann oss plötsligt på Titanic och vi såg det som vår uppgift att hålla ordning på passagerarna. Eftersom bara första klassarna fick vara uppe på däck fick vi stå och trycka ner alla som ville upp. Det blev värsta tumultet och alla som inte fick komma upp blev sura. Men hallå!! snålar man och köper en tredjeklass biljett får man skylla sig själv.
Höhöhöhöhö
Btw var det fint av Conny som låste in Harry på toaletten. Harry var då en stor man som jobbade på skeppet. Efter det så hade man väldigt skoj i maten när man pekar på någons tallrik och säger: Köttfärs från Harry eller alt. Vegetariskt från Harrys. Av någon anledning var det bara ett fåtal personer som tyckte att det var kul. Kjamar till dom

MISS FRISKOLAN!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback