Kära vänner

Jag börjar dagen med några sanna historier.

Den första handlar om Camilla, en god vän i 30-års åldern. Hon skulle rida sin galna häst TuckTuck i ridhuset. Där fann hon också 2 mycket rutinerade hoppryttare, som dessutom var manliga!!
Men dom lämnade henne ganska snart. I lugn och ro tar hon av sig hjälmen för att fixa till håret ifall att dom snygga männen skulle återvända. Allt är frid och fröjd men då händer det!!!
Hjälmen trillar ner mellan sargen och ridhusväggen. Cami som säkert är mycket smidig ser en kratta och försöker med den plocka upp hjälmen. TuckTuck galopperar plötsligt iväg och drar några varv i livlig galopp. Camilla är mest rädd för att dom duktiga ryttarna kommer tillbaka och ser henne rida runt med en kratta i full galopp. Önskar så att jag hade sett denna ritt!!! Krattor är det nya spöt


En liten berättelse om vad som hände Jossan.
Efter en hård dag från skolan är KissJossan på väg hem, ska kliva av bussen, ska nämnas att hon bär sina röda pumps
<-- ser ungefär ut så ja
Åter till the story. Hon trillar helt enkelt ut ur bussen och skon hamnar under bussen. Bussen åker iväg och kör över skon. En gråtande Josephine återfinner då sin älskade sko helt krokig. Buuhuu

 
Så vill jag också förtälja alla om att Jullan tydligen har skaffat "pojkvän", Johannes, tydligen en rejäl blandning mellan en finne och libaness. Kort är han också, 171 cm. läs http://odiebear.blogg.se/ för mer info om johannes och jullans liv ihop.


Förresten är det ca 300 minusgrader ute. Jag frös ihjäl igår. Fattar inte grejen, man kan ju inte ens åka skidor¨för att det är så kallt. Måste stanna inne hela  dagen och värma mig.
Tur att Kista C är inomhus galleria (särskrivning) och att den är öppen till 21.00
Kram till er som kom på den idén.
Ska dra söderut imorgon. Fast det ska tydligen vara snökaos. Jag som hoppades på en schyst solbränna.

Edsbacka borde öppna drivetrough. Det vore najs. Fem plus till edsbackas drive


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback