Modenytt

2 bilder lägger jag ut och ni får mer än gärna komentera med egna synpunkter.

Först har vi då en bild på en kille i Väst. image25
Hoppas verkligen att alla ser att det är en cute kostymväst den här moderiktiga killen har på sig. Vad är hetare än väst?? Väst över skjorta, väst över t-shirt, väst över naken kropp, väst över allt!!! Färgerna får gärna variera! Väst är sååååå 2007, håller hela året ut, folk får mer än gärna dyka upp i väst på min nyårsfest. Please klä er i väst!

Sedan har vi då den här killen, klädd i ett par grå jeans, inte inne! och dom är dessutom höga! Tacka vet jag savannbyxan. Den går aldrig ur tiden. Precis som den älskade västen. Perfekt för alla som är wannabe-stekare.
Det enda som slår riktiga brats är Wannabe-brats. såååå sköööööna
image26

Och nu ett litet klädtips för stilsäkra tjejer.
Person nr 1 till vänster iförd en rödjacka (rätt ute) men det som gör att den här outfiten funkar är dom (små) stövlarna. Köp ett par barnsliga stövlar i strl 34 och kläm ner fossingarna och röj på dansgolvet. en kommande trend. Person nr 2 är klädd för att rida vilket är jätte inne just nu. så kom igen nu alla ponnysar och sätt på er hjälmen vart ni än går. Inspirationskällor: Wendy Thorsson, Stallgänget på tuva och inte att förglömma: Nya Lindhöjden på Facebook
image27


Kommentarer
Postat av: Anonym

jag tycker väst är supersnyggt, läckert och sexigt. vem är killen på bilden? ;)

2007-08-26 @ 22:37:05
Postat av: Anonym

vågar man säga det?? han kommer ju typ bli stalkad av en massa tjejer. han är HET I VÄST i allafall

2007-08-26 @ 22:41:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback